همه چیز در مورد سریال V

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
v_ver3.jpg

IMDB Link: "V" 2009
Genre: Drama | Sci-Fi
Awards: 1 win & 4 nominations

شاید خیلی ها اسم این سریال رو هم نشنیده باشید. این سریال تازه از شبکه abc شروع به پخش کرده.
این فیلم به کارگردانی و تهیه کنندگی Kenneth Johnson ساخته شده که قبلا فیلم هایی نظیر "Sherlock Holmes Returns" و "Incredible Hulk" رو گارگردانی کرده.

این مجموعه قبلا در سال 1984 توسط همین شخص ساخته شده بود اما چون ما امکان دیدن اون رو نداشتیم اطلاعات زیادی ازش در اختیار ندارم.

خلاصه داستان:

همه در صلح و آرامش زندگی می کنند. ناگهان سفینه های فضایی بر روی هر یک از شهر های بزرگ دنیا فرود میان. آرامش کل دنیا به هم ریخته. سفینه مادر بر روی آمریکا قرار داره و فرمانده کل سفینه ها هم شخصی است به نام Anna.
Anna با پیام صلح خودش رو به انسان ها نشون میده و کم کم روابط بین این دو نژاد بیشتر و بهتر میشه. اما در این بین مخالفانی نیز به وجود میان که آمدن فضایی ها و ایجاد روابط با اون ها رو منفی می دونن.

از آن روز به فضایی ها لقب V که مخفف کلمه Visitors (دیدار کنندگان) است داده میشه.

اما آیا تمامی داستان همین بود؟
آیا واقعا V ها با پیام صلح به زمین آمده اند؟
آیا کل داستان به همین سادگی است؟
مخالفین و گروه های زیر زمینی چرا اینقدر بر روی مبارزه با V ها پافشاری میکنند؟
آیا مخالفین که اکنون به گروه مقاومت مشهور شده اند چیزی از جریانات پشت برده میدانند؟

و در پایان :

John May Lives !!

Who Is John May?

تا کنون 9 قسمت از این سریال پخش شده. من خودم از زمان پخش قسمت 2 وم شروع به دیدن کردم چون از پوسترش خیلی خوشم اومد. پیشنهاد دارم هر چه زودتر شروع کنید و ببینید تا از دستتون نره. واقعا سریال زیبایی هست.

و در پایان هم از دوستان تقاضا دارم مواردی رو که درای اسپویل هست رو توی اسپویلر قرار بدن چون واقعا این سریال پر هست از اسپویلر.

من 4 قسمت از اين سريال رو ديدم . بدك ني . جوليت لاست هم توشه :biggrin1:

فعلا گذاشتمش كنار تا يه سيزن تمام شه با هم ببينم !

من خیلی وقت پیش ها به پوریا گفتم یه صحبتی در رابطش تو تاپیک سریال ها بکنه که یادش رفت از امشب میزنم دانلود میکنم ببینم چی هست !

سريال بدی نيست منم دنبال ميکنم.
فقط اين تقابل علم و مذهب داره به يک مسئله روتين و هميشگی در سريال ها تبديل ميشه که اصلاً جذاب نيست
2mo5pow.gif

من خیلی وقت پیش ها به پوریا گفتم یه صحبتی در رابطش تو تاپیک سریال ها بکنه که یادش رفت
فکر کنم يه چيزايی گفتم :biggrin1:

فقط اين تقابل علم و مذهب داره به يک مسئله روتين و هميشگی در سريال ها تبديل ميشه که اصلاً جذاب نيست
2mo5pow.gif
جالب اینه که نه نفی میکنه و نه تایید.

سطح جلوه های ویژه ش چطوره ؟
طبیعتا تو این ژانر یکی از اصلی ترین عوامل دیگه!!!
مثلا در حد .
Supernatural هست؟
چلوه های ویژه اش تا اینجای کار خوب کار شده.

پسر رفته رفته داره سریال جذاب تر میشه. قسمت آخرش، یعنی 9 خیلی هیجانش بالا بود و بد جایی تموم شد :دی

First you are gonna tell me everything about V's, and then... You'r gonna beg me to kill you :دی

آقای خاص هیئت تحریریه هم فردین ِ!
اشتباه کردی فردین جان که خیلی هم Naturally ـه!
Special One یکی دیگس ! :biggrin1:

درمرود سریال من منتظرم تابستون بشه هرچی سریال باحاله رو یکجا استادشون کنم
آخه این زایشگاه لعنتی تموم میشه دیگه استرس کمبود واحد و مشروطی نیست میشه باخیال راحت زندگی کرد !

این "V" که روی کاور هست به نظرم علاوه بر Visitors ایهام به Versus هم داره ؛ آره؟
.
از این supernaturalـهای بی سر و ته هست یا داستانش هم جالبه؟
ببینیم؟:biggrin1:

این "V" که روی کاور هست به نظرم علاوه بر Visitors ایهام به Versus هم داره ؛ آره؟
.
از این supernaturalـهای بی سر و ته هست یا داستانش هم جالبه؟
ببینیم؟:biggrin1:
بصورت خیلی جزئی اره ولی نه به اون صورت .

به غیر از مساله اصلی بیشتر علمی هست تا تخیلی .

داستانش هم جالبه . بنظرم ارزش دیدن داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or