همه چیز در مورد سریال Supernatural [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کستیل باشه ؟
آخه کستیل به قوانین خدا پشت کرد و با کرولی دست به یکی کرد !
بعد اون لوایاتان ها نابودش کردن :-؟ یعنی دوباره خدا برش گردونده ؟
البته خودمم حدس میزنم که کستیل بخواد برگرده .
ولی اگه میخواد برگرده و مثل سری قبل بشه آچار فرانسه ، نیاد بهتره ...
S07
یه حسی بهم میگه به صورت یه فرشته ی طرد شده بیاد.....یعنی مثل قبل نه...بدتر....هیچ توانایی نداشته باشه.....بعد به مرور زمان توی قسمت ها توبه کنه:d

Last edited by a moderator:
یه حسی بهم میگه به صورت یه فرشته ی طرد شده بیاد.....یعنی مثل قبل نه...بدتر....هیچ توانایی نداشته باشه.....بعد به مرور زمان توی قسمت ها توبه کنه:d
فقط میتونم بگم فصل 7 :دی قسمت خاصی نداره :دی اگه نمیخوای چیزی از قسمتهای بعد ندونی نخوانید
عزیز دل پست من و خواندی :biggrin1: بعد بیا پیشگویی فرما :biggrin1: البته من تو خبرها اینطور خواندم کجا بود یادم نیست :biggrin1:کستیل از قسمت 17 خواهد آمد گفتم تذکر بدم الکی ببینم واقعا کسی رعایت میکنه دیدم بله :دی

آخرین ویرایش:
آقا بخدا خسته شدم از بس گفتم قوانین رو رعایت کنید. خسته شدم از بس پست ویرایش کردم و شماره اپیزود رو اضافه کردم. ایندفعه دیگه رعایت نکنید از من ناراحت نشید.

فقط میتونم بگم فصل 7 :دی قسمت خاصی نداره :دی اگه نمیخوای چیزی از قسمتهای بعد ندونی نخوانید
عزیز دل پست من و خواندی :biggrin1: بعد بیا پیشگویی فرما :biggrin1: البته من تو خبرها اینطور خواندم کجا بود یادم نیست :biggrin1:

S07
عزیز دل....توی اسپویل نوشتی....منم نخواستم ببینم که مزش نره....برای همین برای یکی دیگه از دوستان نظریه خودم رو گفتم;)

همه قطع امید کردن؟اپیزود دید اومده ها....
البته خیلی چرت بود,من که فقط به یه امید دارم نگاه می کنم:
اینکه اپیزود 17 برسه و کستیل برگرده....

من همچین فکر میکردم این شماره کستیل میاد با ذوق نشستم ! ضد حالی بود بسی ! :d

اپیزود 16 :

ایکاش نشون میدادن توهم های سم با لوسیفر رو :d خیلی خوشم میاد از لوسیفر :d

ولی یکم داره کند میشه جایی که نباید بشه ! مثلا :

کسی که به سیزن 7 نرسیده نخونه !

مثلا به نظر من باید زمانی که کستیل خدا شده بود رو طولانی تر میکردن یه اپیزود حیف بود ...

ولی الان خیلی کشش دارن میدن با این لوایاتان ها ! سیزن داره تموم میشه راه کشتن هنوز براشون نیافتن ! یکم بنظر من باید داستان اصلی رو هم ادامه بدن .....

من همچین فکر میکردم این شماره کستیل میاد با ذوق نشستم ! ضد حالی بود بسی ! :d

اپیزود 16 :

ایکاش نشون میدادن توهم های سم با لوسیفر رو :d خیلی خوشم میاد از لوسیفر :d

ولی یکم داره کند میشه جایی که نباید بشه ! مثلا :

کسی که به سیزن 7 نرسیده نخونه !

مثلا به نظر من باید زمانی که کستیل خدا شده بود رو طولانی تر میکردن یه اپیزود حیف بود ...

ولی الان خیلی کشش دارن میدن با این لوایاتان ها ! سیزن داره تموم میشه راه کشتن هنوز براشون نیافتن ! یکم بنظر من باید داستان اصلی رو هم ادامه بدن .....

راه کشتن که پیدا کردن.سرشون ر قطع می کنی و از بدن دور نگه می داری,برای ضعیف کردن هم از اون مواد شوینده می پاشی...ولی موافقم خیلی کشش دادن...

راه کشتن که پیدا کردن.سرشون ر قطع می کنی و از بدن دور نگه می داری,برای ضعیف کردن هم از اون مواد شوینده می پاشی...ولی موافقم خیلی کشش دادن...

نمیمیرن که اینجوری ! قطع کنن بازم اگه ازش دور نگه ندارن بر میگرده سر جاش ! تنها راه مردنشون فعلا این بوده که یه لوایاتان دیگه بوخورتش ! یا خودش خودشو بوخوره !

episode 17
واقعا از بازگشت کستیل خوشحال شدم . ولی یکم بیاد اوردن همه چیز براش غیر طبیعی بود . این خدا هم که کلا نقشی نداره تو سریال :d نه کمکی میکنه نه جواب درخواست کمک رو میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or