همه چیز در مورد سریال Supernatural [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بیاد ماندنی ترین اپیزود این سریال همین اپیزود 10 بود .
تا اخر که بابی بهوش اومد فکر کردم مثل خیلی قسمت های دیگه الان همه چی با خوبی و خوشی تموم میشه اما نه با مرگ بابی :-s

درباره قسمت 10 فصل 7
1-این فصل 23 قسمت داره که تازه 10 تاش پخش شده و قسمت بعد 1 ماه و 2 روز دیگه پخش میشه
و چند نکته بگم که بابی نمیمیره : 1-سم یه بار رفت جهنم و برش گردونندند دین هم مرد و دوباره زندش کردن 2-بابی تو اخر قسمت 10 به عزرائیلش نگفت که میخواد بره باهاش یا بمونه و تو خاطرش زندگی کنه و یه روح باشه 3-تا قسمت بعدی که 1 ماه و 2 روز دیگش و همچنین 13 قسمت دیگه از این فصل سریال مونده حتما حتما بابی و کستیل (مخصوصا بابی رو) بر میگردونند به سریال چون بابی حتی از کستیل هم پر طرفدار تره و اونام مخ خر نخوردند که بخوان ببینده از دست بدن و مطمئنا این فصل اخر این سریال نیست پس خیالتون راحت

درباره قسمت 10 فصل 7
1-این فصل 23 قسمت داره که تازه 10 تاش پخش شده و قسمت بعد 1 ماه و 2 روز دیگه پخش میشه
و چند نکته بگم که بابی نمیمیره : 1-سم یه بار رفت جهنم و برش گردونندند دین هم مرد و دوباره زندش کردن 2-بابی تو اخر قسمت 10 به عزرائیلش نگفت که میخواد بره باهاش یا بمونه و تو خاطرش زندگی کنه و یه روح باشه 3-تا قسمت بعدی که 1 ماه و 2 روز دیگش و همچنین 13 قسمت دیگه از این فصل سریال مونده حتما حتما بابی و کستیل (مخصوصا بابی رو) بر میگردونند به سریال چون بابی حتی از کستیل هم پر طرفدار تره و اونام مخ خر نخوردند که بخوان ببینده از دست بدن و مطمئنا این فصل اخر این سریال نیست پس خیالتون راحت
اونجوری بخوای حساب کنی جو آلن و جان وینچستر هم مردن ولی برشون نگردوندن.اونجوری که شنیدم ظاهرا کستیل از اول هم بازیگر مهمان سریال بوده و ظاهرا که مغز خر خوردن....13 قسمت باقی مونده بدون این دو تا و با فرض اینکه چاک هم امکانش زیر صفره که برگرده,افتضاخ می شه....همش باید غر غر های سم و دین رو ببینیم و جنگشون با ضعیف ترین بد من کل سریال یعنی لوایتان ها...چی می شد سریال رو آخر همون سیزن 5 تموم می کردن...سم رو زنده نمی کردن,یه پایان رویایی بود اون سیزن....

یک عکس جالب که توی Fan Page این سریال گذاشته شد الان !‌ :

wvvdd5l3kxa5k6ngtvjv.jpg

نکته ی خاصی داره؟:-/
من نگرفتم!:دی
Me too!!! :دی
عجب اپیزودی بود لا مصب . کجاست آقا فردین که میگفت مضخرف شده ؟ :biggrin1: دوباره به دوران اوجش مثکه داره برمیگرده .
خوب مزخرف شده دیگه. 5 تا قسمت چرت و پرت نشون میدن 1 قسمت میان سر داستان اصلی. اونم چجوری اینجوری که از اول تا آخر قسمت رو چرت و پرت نشون میدن آخر 5 دقیقه فیلم یه چیز خوب. کلا این شده روش این سریال از سیزن 5 به بعد. کاش سر همون 5 تموم میشد. فوق العاده تموم شده بود بخدا. سریال داره الان به سمت پوچی میره.

داره :دی
عکس اون نمیدونم چی چی :دی رو ببینید که یه تیکه صاف هست و انگار که بابی مرده اما چشاش بازه سم و دین هم تعجب کردن شدیدا !‌:دی

آقا شایعه پراکنی نکنید الکی. این همون صحنه پایانیه قسمت 10 از یه زاویه دیگه و پشت صحنه است :دی

دقیقا درسته خودم به این نکته پی بردم ولی گفتم صداش در نیارم ضایع شیم !‌ :دی ( بعد اینکه اون پستم که توضیج دادم متوجه شدم !‌‌ )

S07E10
خوب منم دیدم 10 تا قسمتو، اگه بخوان همینجوری پیش برنو رو Leviathan تمرکز نکنن دوباره خسته کننده میشه سریال
Finale ـم که نیست ، پس داریم هنوز این سریالو تا چند فصل دیگه ، احتمال میدم البته...
میگم شاید بابی بمونه و به شکل روح به سم و دین کمک کنه :-؟
احتمالش هستا :دی
ولی کستیل دیگه رفت فک نکنم برگرده....
این Crowley ـم یه ذره حرکت نمیکنه چهار تا اسلحه بیاره واسه کشتن اونا

تذکر: لطفا قوانین پست اول رو رعایت کنید.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or