همه چیز در مورد سریال Supernatural [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
S07E08-E07
کسی میدونه ماشین اینا چرا عوض شده؟!

این سریال چرا داره اینقدر مسخره میشه؟! احساس میکنم دارم وقتمو تلف میکنم.

S07E08-E07
کسی میدونه ماشین اینا چرا عوض شده؟!

این سریال چرا داره اینقدر مسخره میشه؟! احساس میکنم دارم وقتمو تلف میکنم.
اون لوایاتان ها عین ماشین دین رو داشتن....برای اینکه تابلو نشن ماشینو تمام کارت ها و لب تاپشونو عوض کردن

این قسمت 9 بازم خودش رو یکم کشید بالا و میشه به ادامه ی این فصل امیدوار بود
فقط امیدوارم بابی هم به سرنوشت کستیل دچار نشه که حذف همون یک کاراکتر هم ضربه ی بدی به سریال زد

ُ07E09
اینا دیوانه اند...تا اخر سیزن کلی مونده و دو تا شخصیت محبوب سریال رو حذف کردن..این نشون می ده قطعا این سیزن آخره.آخه واسه چی کستیل و بابی رو حذف کردن؟

ُ07E09
اینا دیوانه اند...تا اخر سیزن کلی مونده و دو تا شخصیت محبوب سریال رو حذف کردن..این نشون می ده قطعا این سیزن آخره.آخه واسه چی کستیل و بابی رو حذف کردن؟
تا جایی که من یادم یه زمانی دین و سم هم مردن دوباره زنده شدن در کل هیچ چیز هنوز مشخص نیست که بابی مرده باشه !

تا جایی که من یادم یه زمانی دین و سم هم مردن دوباره زنده شدن در کل هیچ چیز هنوز مشخص نیست که بابی مرده باشه !

دین و سم که خیلی مردن و زنده شدن...ولی هیچ دفعه به حالت طبیعی نمردن<یعنی یا قراردادی بستن با شیطان یا یه همچین چیزایی.فقط یه بار سم از زخم چاقو مرد که اونهم با قرارداد دین برگشت که خب بعید می دونم سم و دین برای بابی قرارداد ببندن...

دین و سم که خیلی مردن و زنده شدن...ولی هیچ دفعه به حالت طبیعی نمردن<یعنی یا قراردادی بستن با شیطان یا یه همچین چیزایی.فقط یه بار سم از زخم چاقو مرد که اونهم با قرارداد دین برگشت که خب بعید می دونم سم و دین برای بابی قرارداد ببندن...

اصل بحت من اینه که هنوز چیزی مشخص نیست اگه مشخص بود که تکلیفش رو تو همون اپیزود مشخص میکردن ملتو تو کف نمیزاتشن !

اصل بحت من اینه که هنوز چیزی مشخص نیست اگه مشخص بود که تکلیفش رو تو همون اپیزود مشخص میکردن ملتو تو کف نمیزاتشن !
آره البته هنوز هیچی معلوم نیست...ولی به نظر من خیلی احتمالش کمه که زنده باشه,با این لحنی که نشون دادن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or