همه چیز در مورد سریال Supernatural [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نبایستی کستیل رو اینطوری کنار میگذاشتن اخه کم طرفدار نداره . از یک طرف هم احتمالش هست که دوباره ببینیمش گرچه جسمش کامل از بین رفت ولی من بر این اساس میگم که بعد از اینکه داخل اب متلاشی شد دین یک جوری اون پالتو رو تا کرد :d . این لوسیفر هم شاید واقعا میخواد دوباره برگرده و از اون قفس خارج بشه. در کل میتونم بگم که سریال کمی هم به سمت ترسناک شدن داره میره که به شخصه استقبال میکنم

دادذاش من بهت تضمین میدم شخصا :d کستیل رو از سریال خارج نکردن 100% یجوری دوباره برش میگردونن چون کستیل یکی از پر طرفدارترین شخصیت های این سریاله

خب قسمت 2 فصل 7 رو هم دیدم
اسپویلر
کگل لوایاتان ها توی جسم کستیل جواب نمیدادن و جسم داشت نابود میشد که قبل ار اینکه جسم منفجر بشه لوایاتان ها جسم کگستیل رو بردن تو منبع اب اشامیدنی شهر و هر کدومشون یه جسم رو در اختیار گرفتن و بقیشو هم برید خودتون ببینید

آقا من این فصل هفتم از دستم رفــــــت :دی
یکی لینک دانلود لطف میکنه؟ خیلی ممنون میشم.
این فصل شش ـم قسمت 21 و 22 با همن اینی که من دارم، کسی ساب داره واسه اون؟

آخرین ویرایش:
فصل هفت قسمت دو

خیلی از این قسمت خوشم اومد .:d مخصوصا قسمتایی که لوسیفر با سم حرف میزد . جوری بود که نمیشد فرق بین خیال و واقعیت رو تشخیص داد . کستیل هم که احتمالش کمه مرده باشه . شخصیت به این محبوبی تو سریال و اینطوری نمیکشن .

قسمت 2
اونجایی که سم با لوسیفر میره تو اون انباره خیلی مسخره بود:دی اگه لوسیفر واقعی نیست کی سم رو تا اونجا رسوند!؟ اگه هم خودش رانندگی کرده باشه و تصور میکرده که رو صندلی بغل راننده نشسته و یکی داره میرسونش هم خیلی باز مسخره تره!:دی چون سم اختیار کاره خودش دست خودش بوده تا اینجا فقط یه چیزایی میدیده!
ولی کلا اپیزود جالبی بود.این سازنده ها هم تنشون به تنه ی سازنده های فرینج خورده که شخصیتارو دارن حذف میکنن!:| البته بابی که تابلوئه چیزیش نشده ولی کستیل حیف شد.

قسمت 2
اونجایی که سم با لوسیفر میره تو اون انباره خیلی مسخره بود:دی اگه لوسیفر واقعی نیست کی سم رو تا اونجا رسوند!؟ اگه هم خودش رانندگی کرده باشه و تصور میکرده که رو صندلی بغل راننده نشسته و یکی داره میرسونش هم خیلی باز مسخره تره!:دی چون سم اختیار کاره خودش دست خودش بوده تا اینجا فقط یه چیزایی میدیده!
ولی کلا اپیزود جالبی بود.این سازنده ها هم تنشون به تنه ی سازنده های فرینج خورده که شخصیتارو دارن حذف میکنن!:| البته بابی که تابلوئه چیزیش نشده ولی کستیل حیف شد.
دقیقا این سوال برای منم پیش اومد!:دی
ولی واقعا سم داره قشنگ بازی میکنه
این موجودات کمی مسخرن اما قسمت بعدی که سم و دین میرن تو بیمارستان حدس میزن خیلی هیجان انگیز باید باشه!
کاش حد اقل 2-3 اپیزود موضوع کستیل کش میدادن

افتضاح بود...این قسمت مزخرفترین اپیزود دو سیزن اخیر بود,حالا ببین دو سیزن اخیر کلا تو افت بوده,ببین مزخرفترین چی می شه....
دیگه پرونده ها داره تکراری می شه,کم کم حالم از این قضایای بی اعتمادی سم و یدن به همدیگه و لوس بازی های بعدش به هم می خوره.چی شد اون هیجان سیزن 4؟ای کاش آخر همون سیزن 5 با اون پایان فوق العاده روی صحبت های چاک کار رو تموم می کردن.الان دیگه نه خبری از چاک هست,نه کستیل...بابی دیگه مثل قبل نیست,روفس و بقیه ی بروبکس نیستن و .......چاک رو که کلا بوسیدن گذاشتن کنار,کلا از وقتی کریپکه سریال رو ترک کرده افتضاح شده...

تورو به جون هر کی دوست دارید قوانین رو رعایت کنید. این آخرین اخطارمه. دیگه تذکر نمیدم. پستتون بدون چون رو چرا پاک میشه.

S07E06

قشنگ بود فقط آخرش کرولی و دیدم کپ کردم ! یعنی اومدن لوایاتین از قبل برنامه ریزی شده بوده ! کرولی این وسط چی گیرش میاد معلوم نیست !

S0706
بعد از چند تا اپیزود آشغال<بالاخره یه اپیزود نسبتا خوب از آب درومد ولی پایان این اپیزود نشاندهنده ی این بود که اپیزود های رو مخی در پیش است
این قضیه ی دعوا های سم و دین یه ذره زیادی تکراری شد.البته به نظرم این دفعه به موقع هست ولی اینقدر قبلا استفاده کردن که لوث شده.حالا سه چهار تا اپیزود این دو تا با هم قهرن که تو فلان کردی من بهمان کردم و....
یکی از باحال ترین صحنه های فیلم اونجا بود که لوایتان ها تو رستوران با هم جرف می زدن.تا یه سی ثانیه ای من قفل بودم که اینا چی دارن بهم می گن که یهو فهمیدم لوایتانن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or