همه چیز در مورد سریال Supernatural [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این قسمت 20 ام خیلی جالب بود! خیلی چیزا رو روشن کرد!

به احتمال زیاد تا اخر این فصل هم کرولی هم کستیل می میرن!!
یعنی واقعا ذهن منو خوندی...چیزی که اصلا دوست ندارم بلند بگم چون عاشق کستیلم:(
ولی بهشتی که تصویر کردن خیلی خیلی ساده بود...درسته نمیتونن زیاد روی جلوه های بصری مانور بدن ولی دیگه خیلی خیلی ساده بود

ولی بهشتی که تصویر کردن خیلی خیلی ساده بود...درسته نمیتونن زیاد روی جلوه های بصری مانور بدن ولی دیگه خیلی خیلی ساده بود
کستیل خدایی این قسمت 20 خیلی دلم براش سوخت:(

اون بهشت هم اگه یادت باشه یه بار دین و سم رفتن تو سیزن 5 بود فک کنم
میگفتن بهشت هر کس فقط بهترین خاطرش از این دنیاس!
پس باید ساده درست میکردن مثل این دنیا!

کستیل خدایی این قسمت 20 خیلی دلم براش سوخت:(

اون بهشت هم اگه یادت باشه یه بار دین و سم رفتن تو سیزن 5 بود فک کنم
میگفتن بهشت هر کس فقط بهترین خاطرش از این دنیاس!
پس باید ساده درست میکردن مثل این دنیا!
اونا رفتن که با خدا صحبت کنن که با یکی دیگه حرف زدن...اصلا منظورم شکل اونجا نیست....منظورم اینه که یخورده باید تخیلی تر میشد تا واقعی تر

سلام

الان قسمت 18 رو دیدم ! چند روز پیش فکر با خودم میگفتم چه خوب میشد مثلا اگه باز برن به دوران گذشته مثلا تو مایه های وسترن و اینا که مثل اینکه تحقق یافت :دی
این تیکش خیلی خیلی باحال بود :

او قسمت که تازه رفتن به دوران قبل و وقتی خواستن خودشون رو معرفی کنن . دین گفت من " کلینت استوود هستم " کلی خندیدیم سر این تیکه :دی

به هر حال هر چند که سوپرنچرال برام اون جذابیت همیشگی رو نداره، اما بازم با تیکه های اینا حال میکنم :دی

قسمت 21 و22 هم امد.
واقعا کستیل به خدا تبدیل شد؟؟

شماره جدیدش خیلی انگاری شتر گاو پلنگ میشه ! :d چون کستیل خدا شد ( یا یه فرشته فوقالعاده قوی ! حالا هرچی که رافئل رو پوکوند ! ) کسی حریفش نمیشه ... حس من اینه که میره خِر مایکل و لوسیفر ( شیطان ) هم میگیره تو جهنم ! بعد یه کل کلی بین Death با ایشون میشه ! چون فکر کنم فقط Death و خدا ( خدا اصلیه ! ) حریفش بشن ! :d لابد تو این شماره سم و دین هم نوخودین این وسط !

آقا به نظر شماها چاک Chuck خداس ؟ :d به خاطر این میگم :

Chuck_as_God.png

و تو چند تا فروم خارجی ( ائم از فن سایت هاشو اینا ! ) بهش میگن Oh my chuck ! =))

نه,باحال بود:دی با پایان این بیشتر از پایان How i met حال کردم!!!:دی
الان شروع فصل 7 خیلی مهمه.یا خیلی عالی در میاد یا گند میزنن!:دی امیدوارم اولی درست در بیاد.

خدارو شکر فصل 7 تمدید شد!!!!!!!!
وگرنه نمیدونم چیکار باید میکردیم!!
یه سریال درست حسابی پیدا نمیشه آدم نگاه کنه!

دوستان پیشنهادی دارید تا پایان 2011 که فصل 7 عرضه میشه سرگرم شیم؟

درود

نمیدونم میدونید یا نه ولی انیمه سوپرنچرال هم اومده!که از رو خود سریال ساخته شده!
من که دیدم سم و دین خیلی خوب نکشیده بودن خوشم نیومد

درود

نمیدونم میدونید یا نه ولی انیمه سوپرنچرال هم اومده!که از رو خود سریال ساخته شده!
من که دیدم سم و دین خیلی خوب نکشیده بودن خوشم نیومد
خسته نباشید شما :دی فصل اولش هم تموم شده :دی

اتفاقا خیلی هم زیبا کار شده و من خیلی لذت بردم از سبکش. کارای انیمه هم به عهده ژاپنی هاست که خوب انیمه با ژاپن شروع شده و میمونه. قیافه هاشونم فکر نکنم با توجه به سبک شکلی داشته باشه. سم که خیلی شبیه خودشه فقط میمونه دین، که اونم فکر کنم چون خود دین تو ساخت این انیمه شرکت نداشته زیاد نزدیک نشدن بهش. اما به جای سم خودش دوبله گری میکنه.

اما در کل این انیمه خیلی زیباست و کارای تکنیکیش حرف ندراه.

خسته نباشید شما :دی فصل اولش هم تموم شده :دی

اتفاقا خیلی هم زیبا کار شده و من خیلی لذت بردم از سبکش. کارای انیمه هم به عهده ژاپنی هاست که خوب انیمه با ژاپن شروع شده و میمونه. قیافه هاشونم فکر نکنم با توجه به سبک شکلی داشته باشه. سم که خیلی شبیه خودشه فقط میمونه دین، که اونم فکر کنم چون خود دین تو ساخت این انیمه شرکت نداشته زیاد نزدیک نشدن بهش. اما به جای سم خودش دوبله گری میکنه.

اما در کل این انیمه خیلی زیباست و کارای تکنیکیش حرف ندراه.
مگه همون داستان نیست؟!
حوصله داری میبینیش؟!:دی

Episode 22 رو هم دیدم.
شدیدا هم نا امید شدم.امیدوار بودم کستیل که رسما تبدیل به آچار فرانسه شده بود(شایدم Cheat زده بود)کشته بشه،شاید توی Season بعدی دوباره برگردند به همون روال قبلی کشتن "Shapeshifter"و ... .
که گویا از این خبرا نیست.
خیلی خیلی خسته کننده بود این season آخر.هیچی نداشت.بجز چند قسمت اول که یکم به خاطر تازگی جذاب بودند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or