من فقط يكبار اين 2تارو باهم بيرون از نقششون خوب ديدم...اونم توي نمايشگاه ComicOn بود كه باهم ميگفتن و ميخنديدن.....بقيش تا سكانس كات ميشد ميرفتن تا سكانس بعد!!! اصلا باهم وسطش حرفي چيزي نميزدن!!باو حالا اینجا اینجوری نشون دادن.:dفکر نکنم اینطوری باشه که این دو تا واقعا اصلا با هم حرف نزنن.چون من شنیدم خیلی روابط خوبی با هم دارن.:d
تو فیلمبرداری از نظر من این اتفاقا کاملا عادیه منم تو Comic con یه عکس دیدم ازشون کنار هم بودن و یه بارم یه ویدئوو دیدم روی یه سن نشسته بودن و به سوالای بقیه جواب میدادن و با هم، هم صحبت میکردنمن فقط يكبار اين 2تارو باهم بيرون از نقششون خوب ديدم...اونم توي نمايشگاه ComicOn بود كه باهم ميگفتن و ميخنديدن.....بقيش تا سكانس كات ميشد ميرفتن تا سكانس بعد!!! اصلا باهم وسطش حرفي چيزي نميزدن!!
نه اتفاقا رابطشون هم خیلی خوبه جنسن به عنوان ساق دوش جرارد تو مراسم عروسیشم بود!من فقط يكبار اين 2تارو باهم بيرون از نقششون خوب ديدم...اونم توي نمايشگاه ComicOn بود كه باهم ميگفتن و ميخنديدن.....بقيش تا سكانس كات ميشد ميرفتن تا سكانس بعد!!! اصلا باهم وسطش حرفي چيزي نميزدن!!
چرا جرارد ميگي....جرد درسته....Jared:dنه اتفاقا رابطشون هم خیلی خوبه جنسن به عنوان ساق دوش جرارد تو مراسم عروسیشم بود!
این مال فصل 4 بود فصل 6 نمیدونم!
پ.ن: راستی کسایی هم که نمیدونن بدونن که روبی زن واقعی جرارد هست!تو فصل 4 با هم آشنا شدن بعد ازدواج کردن!
پ.ن: راستی کسایی هم که نمیدونن بدونن که روبی زن واقعی جرارد هست!تو فصل 4 با هم آشنا شدن بعد ازدواج کردن!
یعنی از اول اینا همه خواب بودن ؟
ببخشید مگه میشه لینک دانلود گذاشت که شما هی میذارید ؟