همه چیز در مورد سریال Supernatural [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه سوال راجب سیزن جدید :
سم چرا اینطوری شده کلا عوض شده :-/

شایعه شده جو با مادرش توسط یک چیزی برمیگردن راست یا دروغ نمیدونم

راستی یه خبر جدید هم شنیدم که جنسن و جراد دو سال دیگه قرارداد بستن ( اینم شایعه یا راستش و نمیدونم فقط شنیدم :d

تریلر قسمت جدید رو دیدم، باحال به نظر می رسه :دی
میگم بعد از اون قسمت 11 بازم پخش شده؟:biggrin1: آخه من تازه دیشب قسمت اول فصل 6 رو دیدم. برنامه پخشش مشخص نیست؟
فردا پخش میشه برهان :دی یعنی اگر مثل قبلا باشه که ساعت 5 صبح شنبه لینک دانلودش میاد :دی

تریلر قسمت جدید رو دیدم، باحال به نظر می رسه :دی
فردا پخش میشه برهان :دی یعنی اگر مثل قبلا باشه که ساعت 5 صبح شنبه لینک دانلودش میاد :دی
اون لینکایی که 5 صبح میاد شما از کجا دانلود میکنی ؟ چون اکثر سایتا دیر میزارن .
ممنون

فردا پخش میشه برهان :biggrin1: یعنی اگر مثل قبلا باشه که ساعت 5 صبح شنبه لینک دانلودش میاد :biggrin1:

یعنی از فردا به طور معمولی و هفتگی شروع به پخش می کنند تا زمانی که سریال تو این فصل تموم بشه؟:دی

به نظر من خودشون رو زياد تحقير كردن....قسمت قشنگي بود ولي نشون داد داخل گروه چقدر مشكل هست!!! جنسن و جرد باهم حرف نميزنن!!! هنوز با استارت فصل 6 مشكل دارن...و از اريك بدشون مياد:d

به نظر من خودشون رو زياد تحقير كردن....قسمت قشنگي بود ولي نشون داد داخل گروه چقدر مشكل هست!!! جنسن و جرد باهم حرف نميزنن!!! هنوز با استارت فصل 6 مشكل دارن...و از اريك بدشون مياد:d
باو حالا اینجا اینجوری نشون دادن.:dفکر نکنم اینطوری باشه که این دو تا واقعا اصلا با هم حرف نزنن.چون من شنیدم خیلی روابط خوبی با هم دارن.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or