همه چیز در مورد سریال Supernatural [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
زیرنویس قسمت پنجم.از تیم ترجمه ی TVcenter:

چه اسم اپیزوداش این چند وقت باحال شده!!:d Live Free Or Twihard!!!:dقسمت دوم این فصل هم که two and a half man بود!:d

اسم قسمت هاش باحاله اسم قسمت قبليشم weekend at boby's بود كه از رو weekend at bernies ورداشتن:d

اگه بخواد سریال این روند ( Vampire is Suck ) رو ادامه بده من یکی دیگه دلیلی برای دیدنش نمیبینم ! ( داستان اینجئری نشون میده )
پ.ن : کی هسی تو که ببینی یا نبینی :دی ( پرو نشوید لطفا :دی )

جدا چه جوری دارید فصل 6 رو تحمل میکنید ؟
episode 2 از فصل 6 رو کارگردانش جو terminator 2 گرفته بودش ( sucks )
دیگه خیلی خیلی دارن کشش میدن چرت و پرت هم داره رد میکنه

قسمت 6 رو دیدم . بغیر از 2 دقیقه اخرش چیز خاصی نداشت .

تازه داره باحال میشه . یعنی سم چی میتونه باشه ؟! چه دشمنی ای با خون آشاما داره که حاضر بود جون دین رو به خطر بندازه تا بره تو لونشون ؟ حتما باید چیز خیلی مهمی باشه .

تازه داره باحال میشه . یعنی سم چی میتونه باشه ؟! چه دشمنی ای با خون آشاما داره که حاضر بود جون دین رو به خطر بندازه تا بره تو لونشون ؟ حتما باید چیز خیلی مهمی باشه .
من که میگم لوسیفر اون پایین تو گوشش یه چیزایی گفته.....در مورد ومپایرها هم به نظرم تنها صدق نمیکنه...به گفته ی سریال داره یک جنگ شکل میگیره و اینا میخوان ارتشی ضد طرف مقابل بسازن

من که میگم لوسیفر اون پایین تو گوشش یه چیزایی گفته.....در مورد ومپایرها هم به نظرم تنها صدق نمیکنه...به گفته ی سریال داره یک جنگ شکل میگیره و اینا میخوان ارتشی ضد طرف مقابل بسازن
تو Privously قسمت 5 یک لحظه گوردون رو نشون داد که ومپایر هست . من به اون خیلی مشکوکم که یک رابطه هایی داره . احتمال هم میدم که شاه ومپایرها باشه .

تو Privously قسمت 5 یک لحظه گوردون رو نشون داد که ومپایر هست . من به اون خیلی مشکوکم که یک رابطه هایی داره . احتمال هم میدم که شاه ومپایرها باشه .
گوردون منظورت اون سياهس؟؟؟؟اگه اونه كه نه اشتباه گرفتي....اون توي سيزن 2-3 بود يكي ديگه بود كه ومپاير شده بود و كشتنش

سم که خوده سمه.فقط همون طور که خودش گفت یه جورایی احساساتش رو از دست داده.مثلا براش مهم نبود که دین رو قربانی کنه واسه رسیدن به لونه ی ومپایرها.همینش هم باعث شده که میگه الان شکارچیه بهتری هستم.کلا مشخص نیست سم چش شده.باید صبر کرد...
گوردون منظورت اون سياهس؟؟؟؟اگه اونه كه نه اشتباه گرفتي....اون توي سيزن 2-3 بود يكي ديگه بود كه ومپاير شده بود و كشتنش
آره.منظورش همونه. اصولا تو این سریال مردن معنایی نداره!!:dهر کی میمیره میتونه برگرده.ولی من هم شخصا فکر نمیکنم شاه ومپایرها گوردون باشه.یه جورایی ماله این حرفا نبود!!!

سم که خوده سمه.فقط همون طور که خودش گفت یه جورایی احساساتش رو از دست داده.مثلا براش مهم نبود که دین رو قربانی کنه واسه رسیدن به لونه ی ومپایرها.همینش هم باعث شده که میگه الان شکارچیه بهتری هستم.کلا مشخص نیست سم چش شده.باید صبر کرد...

آره.منظورش همونه. اصولا تو این سریال مردن معنایی نداره!!:dهر کی میمیره میتونه برگرده.ولی من هم شخصا فکر نمیکنم شاه ومپایرها گوردون باشه.یه جورایی ماله این حرفا نبود!!!
آخه اون اصلا گوردون نبود...اين يارو رو نشون دادن كه فقط مربوط بشه به موضوع اين داستان كه تبديل hunterها به ومپاير!!!همين...گوردون اصلا اون نبود عزيزان

آخه اون اصلا گوردون نبود...اين يارو رو نشون دادن كه فقط مربوط بشه به موضوع اين داستان كه تبديل hunterها به ومپاير!!!همين...گوردون اصلا اون نبود عزيزان
گوردون کی نبود ؟ همون سیاه پوست تو فصل 3 که ومپایر شد دیگه .

منم نمیگم خودش بود . ولی چون قیافشو نشون داد و شاه ومپایرها هم از طریق وحی با زیردستاش صحبت میکنه که میشه استنباط کرد مرده من این حدسو زدم .

اپیزود هشتم:
350 mb:

720P:​

زیرنویس از TVcenter:​
فونت هما
کد:

فونت ترافيك
کد:

فونت زر
کد:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟