Ezio da Firenze کاربر سایت May 5, 2011 #31 نوشته شده توسط Mili_X360: داستان سریال دقیقا مثل داستان بازی هست؟؟؟!!! اونایی که سریال رو دیدن!!!به نظرتون ارزش وقت گذاشتن و دیدن رو داره؟؟ بیشتر... وقتی نمی گیره که... در کل خیلی معمولیه به نظر من چیزه خاصی نداره
نوشته شده توسط Mili_X360: داستان سریال دقیقا مثل داستان بازی هست؟؟؟!!! اونایی که سریال رو دیدن!!!به نظرتون ارزش وقت گذاشتن و دیدن رو داره؟؟ بیشتر... وقتی نمی گیره که... در کل خیلی معمولیه به نظر من چیزه خاصی نداره
*Psycho* کاربر سایت May 5, 2011 #32 نوشته شده توسط FaRd!N: عزیز سایت ادیکتد که هیچی هزار تا سایت دیگه هم رفتم اما اثری ازش نیست فکر کنم باید نوشتاری ترجمه کنم. فردا قرار میدم زیر نویس هارو. بیشتر... آقا لینکا رو چک کردی !؟ قسمت 3 و 4 رو مگه زیرنویس انگلیسیش رو نمی خواستین؟ بود که اونجا!
نوشته شده توسط FaRd!N: عزیز سایت ادیکتد که هیچی هزار تا سایت دیگه هم رفتم اما اثری ازش نیست فکر کنم باید نوشتاری ترجمه کنم. فردا قرار میدم زیر نویس هارو. بیشتر... آقا لینکا رو چک کردی !؟ قسمت 3 و 4 رو مگه زیرنویس انگلیسیش رو نمی خواستین؟ بود که اونجا!
God_of_game کاربر سایت May 7, 2011 #33 اصلا از شخصیت sonya تو فیلم خوشم نیمد ! راستی کسی لینک دانلود قسمت 4 رو داره ؟
Darkside Fury کاربر سایت May 7, 2011 #34 من زیرنویس اون قسمتی که جکس توی بازداشتگاه داره اسکورپین رو بازجویی میکنه رو میخوام کسی داره ؟فکر کنم قسمت قبل از 1 باشه ممنون
من زیرنویس اون قسمتی که جکس توی بازداشتگاه داره اسکورپین رو بازجویی میکنه رو میخوام کسی داره ؟فکر کنم قسمت قبل از 1 باشه ممنون
Mr.adams کاربر سایت May 7, 2011 #35 نوشته شده توسط armansepehri: من زیرنویس اون قسمتی که جکس توی بازداشتگاه داره اسکورپین رو بازجویی میکنه رو میخوام کسی داره ؟فکر کنم قسمت قبل از 1 باشه ممنون بیشتر... اون یه تیزر بود ، زیرنویس نداره ، اگه ازش چیزی نفهمیدی موضوع خاصیو از دست ندادی .
نوشته شده توسط armansepehri: من زیرنویس اون قسمتی که جکس توی بازداشتگاه داره اسکورپین رو بازجویی میکنه رو میخوام کسی داره ؟فکر کنم قسمت قبل از 1 باشه ممنون بیشتر... اون یه تیزر بود ، زیرنویس نداره ، اگه ازش چیزی نفهمیدی موضوع خاصیو از دست ندادی .
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت May 11, 2011 #36 زیر نویس قسمت 5 نیز اضافه شد... دوستانی که امکانش رو دارن از شیغلر رد بشن و به سایت subscene برن، اونجا هم زیرنویس ها رو قرار دادم و اگر میشه از اونجا دانلود کنن. ممنون :rose:
زیر نویس قسمت 5 نیز اضافه شد... دوستانی که امکانش رو دارن از شیغلر رد بشن و به سایت subscene برن، اونجا هم زیرنویس ها رو قرار دادم و اگر میشه از اونجا دانلود کنن. ممنون :rose:
Amir Sadjad کاربر سایت May 15, 2011 #37 جهت اطلاع و راحتیِ کار دوستان عرض میکنم. شبکه اینترنتیِ Machinima ، سریال رو از طریق youtube پخش میکنه. شبکه Machinima http://www.youtube.com/user/machinima همچنین آدرس بدون فی*تر subscene http://alt.subscene.com
جهت اطلاع و راحتیِ کار دوستان عرض میکنم. شبکه اینترنتیِ Machinima ، سریال رو از طریق youtube پخش میکنه. شبکه Machinima http://www.youtube.com/user/machinima همچنین آدرس بدون فی*تر subscene http://alt.subscene.com
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت May 25, 2011 #38 قسمت 7 اومد زیرنویسش هم گذاشتم پست دوم. قسمت چالبی بود خوب کار کرده بودن روش
M Miniature Rose A Poor Man's Rose کاربر سایت May 25, 2011 #40 عجب کامبت خنده داریه ! Spoiler رایدن روانی شده بود تووی یه جای اشتباهی فرود اومد یه قسمت سریالو به خودش احتصاص داد ! :d
عجب کامبت خنده داریه ! Spoiler رایدن روانی شده بود تووی یه جای اشتباهی فرود اومد یه قسمت سریالو به خودش احتصاص داد ! :d
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Jun 1, 2011 #41 قسمت جدید هم اومد. (هشت) Spoiler شاهد حضور کوانچی و بیداری اسکورپین بودیم. واقعا برای یه وپیزود خیلی زحمت کشیدن. زیرنویس هم اضافه شد به پست دوم. Reactions: War Has Change
قسمت جدید هم اومد. (هشت) Spoiler شاهد حضور کوانچی و بیداری اسکورپین بودیم. واقعا برای یه وپیزود خیلی زحمت کشیدن. زیرنویس هم اضافه شد به پست دوم.
M Miniature Rose A Poor Man's Rose کاربر سایت Jun 1, 2011 #42 قسمت 8 خیلی باحال بود ! Spoiler بیچاره Scorpion
War Has Change کاربر سایت Jun 2, 2011 #44 این قشنگ خیلی خوب بود . Spoiler مخصوصا وقتی کوان چی رو نشون داد . آخرش هم که اسکورپیون ترکوند جَو رو فقط من هرکاری کردم نتونستم علاقه-ای نسبت به لباس اکورپیون داشته باشم . مخصوصا ماسکش ولی برعمس لباس ساب زیرو و مخصوصا ماسکش خیلی خوب طراحی شده بود
این قشنگ خیلی خوب بود . Spoiler مخصوصا وقتی کوان چی رو نشون داد . آخرش هم که اسکورپیون ترکوند جَو رو فقط من هرکاری کردم نتونستم علاقه-ای نسبت به لباس اکورپیون داشته باشم . مخصوصا ماسکش ولی برعمس لباس ساب زیرو و مخصوصا ماسکش خیلی خوب طراحی شده بود
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Jun 2, 2011 #45 نوشته شده توسط War Has Change: این قشنگ خیلی خوب بود . Spoiler مخصوصا وقتی کوان چی رو نشون داد . آخرش هم که اسکورپیون ترکوند جَو رو فقط من هرکاری کردم نتونستم علاقه-ای نسبت به لباس اکورپیون داشته باشم . مخصوصا ماسکش ولی برعمس لباس ساب زیرو و مخصوصا ماسکش خیلی خوب طراحی شده بود بیشتر... فعلا اولشه هنوز و اونجا هنوز اسکورپین تبدیل نشده بود. با این هزینه و دقتی که دارن روی سریال میذارن مطمئنم که طراحی لباس هاشون خیلی زیبا میشه.
نوشته شده توسط War Has Change: این قشنگ خیلی خوب بود . Spoiler مخصوصا وقتی کوان چی رو نشون داد . آخرش هم که اسکورپیون ترکوند جَو رو فقط من هرکاری کردم نتونستم علاقه-ای نسبت به لباس اکورپیون داشته باشم . مخصوصا ماسکش ولی برعمس لباس ساب زیرو و مخصوصا ماسکش خیلی خوب طراحی شده بود بیشتر... فعلا اولشه هنوز و اونجا هنوز اسکورپین تبدیل نشده بود. با این هزینه و دقتی که دارن روی سریال میذارن مطمئنم که طراحی لباس هاشون خیلی زیبا میشه.