همه چیز در مورد سریال Fringe [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سیزن اول تموم شد به سلامتی!!

خیلی سریال قشنگی بود.و بسیار لذت بردیم:biggrin1:

اون مرده کچله هم شخصیت خیلی مخوفی داره:cheesygri من که هروقت میبینمش ازش میترسم:biggrin1:

زیرنویس فارسی سیزن دوم اومده؟اگه اره لینک دانلودشو لطف کنید ممنون میشم.رپیدشیر نباشه.

سیزن اول تموم شد به سلامتی!!

خیلی سریال قشنگی بود.و بسیار لذت بردیم:biggrin1:

اون مرده کچله هم شخصیت خیلی مخوفی داره:cheesygri من که هروقت میبینمش ازش میترسم:biggrin1:

زیرنویس فارسی سیزن دوم اومده؟اگه اره لینک دانلودشو لطف کنید ممنون میشم.رپیدشیر نباشه.
fringe season 2 subtitle

من قسمت اول فصل اول رو دیدم . فکر کنم از اون فیلم هایی هست که جریان داستان خیلی کن پیش میره . به نظرتون ادامه بدم؟؟
آخه خیلی جذبش نشدم که قسمت بعدی رو ببینم

من قسمت اول فصل اول رو دیدم . فکر کنم از اون فیلم هایی هست که جریان داستان خیلی کن پیش میره . به نظرتون ادامه بدم؟؟
آخه خیلی جذبش نشدم که قسمت بعدی رو ببینم
زوری که نيست عزيز:biggrin1:
خوب فرينج از اون دسته سريال هايی هست که ملت زياد دنبالش نميرن
فکر کنم به دليل داستانش باشه که sci-fi هست و همه حال حوصله این فيلم هارو ندارن
جومونگ رو با اون داستان مزخرف دنبال کردن ولی طرف این سريال ها نميرن:biggrin1:

دوستانی که s02e14 ديدن بيان بحث کنيم.
خيلی این قسمت جهت دهنده بود.
عجب!
داستان به نازی ها ربط پيدا کرد!
آخر اون لوگو اسب آبی هم فهميديم چيه

آخرین ویرایش:
هوشنگ جان شما هم نگاه ميکردی ما خبر نداشتيم:biggrin1:
این s02e14 عجب چيزی بود خدايی
ولی دم ناتزی(:biggrin1:) ها گرم خدايی
عجب ويروسی درست کردن
اینا بعد اینهمه سال عقلشون قد نداد:biggrin1:

آخرین ویرایش:
به نظر من تو این قسمت خیلی از داستان معلوم شد .
حتما تو آخر این فصل پیتر میفهمه که از دنیای موازی اومده . پدر بزرگش هم به احتمال زیاد هنوز زنده است .

آخرین ویرایش:
به نظر من تو این قسمت خیلی از داستان معلوم شد . حتما تو آخر این فصل پیتر میفهمه که از دنیای موازی اومده . پدر بزرگش هم به احتمال زیاد هنوز زنده است
.
اگر زحمتی نيست و دست مبارک خسته نميشه تو اسپويلر بزاريد
فکر کسانی که هنوز نديدن هم بکن

ببخشید حواسم نبود
همین الان توی سایت fringe-forum.com خوندم که تو آخر فصل والتر بیشاپ با ویلیام بل ملاقات می کنه

ببینم این راسته که قسمت بعدی آخرین قسمتی یه که تو زمستان پخش می شه . یعنی برای قسمت بعدی باید تا بهار صبر کنیم ؟

آخرین ویرایش:
ببخشید حواسم نبود
همین الان توی سایت fringe-forum.com خوندم که تو آخر فصل والتر بیشاپ با ویلیام بل ملاقات می کنه

ببینم این راسته که قسمت بعدی آخرین قسمتی یه که تو زمستان پخش می شه . یعنی برای قسمت بعدی باید تا بهار صبر کنیم ؟
يک بار که ملاقات کرد
تو mri
هنوز بعد قسمت 15 چيزی مشخص نشده
imdbهم نزده

قسمت 13 از s2 رو دیدم معلوم نیست داستان داره به کجا میره اصلا ربطی به ماجرای قبل نداره :confused: اعصاب خورد کن شده

کی ملاقات کرد . اون اولیویا بود . این دفعه والتر با ویلیام با هم روبرو می شن . میخواین منبع رو پیدا کنم بذارم ؟
آقا من دقيقا يادمه فکر کنم اون قسمت که ميخوان تيکه گم شده مغز والتر پيدا کنن از سرش اسکن ميگيرن تو mri
انگار mri يه portal بوده که يک لحظه ميره پيش بل
حتی يادمه بل گفته بود درد نداره
ويرايش:شايد flashback بود

بله . اون یه فلش بک به زمان گذشته هستش . در اون موقع والتر و ویلیام با هم همکار بودن . مگه میشه با هم روبرو نشن . منظور من زمان حال بود .حالا که ویلیام در دنیای موازی هستش .

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or