همه چیز در مورد سریال Fringe [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
يك چيز جالب در مورد قسمت 9:

اين سريال از قسمت اول نشان قدرت و نظريهاي علمي رو داد كه بيشتر اين نظريه ها از نظر علمي تاييد شده اين فيلم كاملا با جو علم و قدرت برتر اسنان در اين زمينه پيش رفت تا قسمت 9 كه شما مشاهد ميكنيد وقتي اولويا مي خواهد وار تنك خاطرات بشه والتر يك انجيل مياره و به خدا متوصل ميشه اين يك گريزي از طرف نويسنده بوده كه جو تك قطبي بودن سريال رو عوض كرد و اينكه همه ميدونيم كه علم و مذهب از قديم دشمن هم بودن ....... همينطور كه در داستان پيش ميريم ميبينيم كه Massive Dynamics تبديل به قطب علمي ميشه كه حاضر است براي پيشبرد آن متوصل به هر كار كثيفي بشه اين درست عقيده اشراقيون بوده .
ديدم اين بحث خيلي جالب بود گفتم يك نطري بدم.;)

یه چیز جالب :d
اقا برا علاقه مندان ع.ف جاوید :d
یه جا خوندم ایشون دارن زیر نویس Fringe رو تمام میکنن و همراه با سیزن یک که به بازار میاد زیر نویسش برا این اقاست !

يكم دير متوجه شدي
چون تو سايت خودش هم اين موضوع رو زده
در ضمن اين زير نويس هايي كه من گذاشتم تو تاپيك چيزي كمتر از كار هاي آقا جاويد نيست
ميتونيد مقايسه كنيد !‌

خب مثل اینکه من دیر فهمیدم :d
البته من خودم که نمیتونم DL کنم برا همین هر وقت اومد تو بازار چشم ! مقایسه هم میکنیم :d
این سیزن 1 کی تموم میشه ؟
16 قسمته ؟ یا 24 قسمت ؟

برو بچه هایی که Fringe رو دیدن اگه میشه بعد از پایان سیزن یک ! یه بحث مقایسه ای داشته باشن با سریال های پرطرفدار دیگه مثل لاست . از بعد داستانی ، جذابیت و کشش فیلم ، بازیها ، کارگردانی و ...
الان که سایتش رو میدیدم یه چیز جالب بود اینکه اپیزود 10و 11و 14 تو امتیازهایی که بیننده های سایت به اپیزود ها میدن بیشترین امتیاز رو اوردن که به ترتیب 9.3 و 9.1 و 9.5 اوردن و بقیه اپیزود ها زیر 9 هستن ! بچه ها نظرتون در مورد این 3 تا اپیزود بگین فقط داستان رو لو ندین :d
چون ما که هنو ندیدیم ! ولی خب از تعریف های دوستان دلمون اب افتاده :d

آخرین ویرایش:
آمشب اپیزود جدید(15)میره روی انتن(نت):biggrin1:

به به با میلادم یک هماهنگی کردم گفت در اسرع وقت -
توی همین امروز فردا زیر نویس میکنتش(اگه مشکلی پیش نیاد):love::biggrin1:

-------------
الان که سایتش رو میدیدم یه چیز جالب بود اینکه اپیزود 10و 11و 14 تو امتیازهایی که بیننده های سایت به اپیزود ها میدن بیشترین امتیاز رو اوردن که به ترتیب 9.3 و 9.1 و 9.5 اوردن و بقیه اپیزود ها زیر 9 هستن ! بچه ها نظرتون در مورد این 3 تا اپیزود بگین فقط داستان رو لو ندین :biggrin1:
واقعا از قسمت 10 به بعد به یک اوج خفن میرسه فیلم
با اینکه اولش فکر کردم سریال تکراری میشه ولی بازم
گل کاشتن واقعا قسمت 14 مخوف بود (به امید اینکه همتون ببینید)
این سیزن 1 کی تموم میشه ؟
16 قسمته ؟ یا 24 قسمت ؟
هیچ کدوم:biggrin1:
این فصل 22 قسمته
اخرین قسمت هم 12 May 2009 پخش میشه6قسمت از سریال مونده-البته از فصل اول هنوز-نه مشخص شده تاریخ پایانه سریال کی هست(از لحاظ فصل بندی معلوم نشده فصل دیگه ای داره یا نه!!!!(البته همه سریال ها اینجورین-ولی به نظرم واقعا باید فصل بعدی داشته باشه))

آخرین ویرایش:
اپيزود 15 را ديديم و بسي لذت برديم . به نظر من خيلي بيشتر از سريال لاست توش معما مطرح شده . حيفه كه به دليل هزينه ساخت بالا . توليدش متوقف بشه و اميدوارم شبكه فاكس يه فكري به حال بودجه اين سريال بكنه . اين قسمتم در رابطه با :

The Observer

بود :biggrin1:. در ضمن از سرور رپيد همينجور روندي داره پاك ميشه اين قسمت . اگه كسي ميخواد از لينك زير بگيره . در زماني كه لينك هاي قسمت 15 همينطوري پشت سر هم پرته پرته ميشدن . اين لينك همچنان سالم بود :biggrin1: .

Code:
http://rapidshare.com/files/218723304/NoTV-F-01x15-XviD-Juno.rar 
http://rapidshare.com/files/218723161/NoTV-F-01x15-XviD-Juno.r00
:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or