همه چیز در مورد سریال Fringe [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اين قسمت از همه نظر فوق العاده بود .

فصل 4 اپیزود 3:
اونجا كه داشت با پسره صحبت مي كرد ، گريم گرفت .
خدا كنه والتر كور نشه !

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: pedramb
قسمت جالبی بود، از این احساسی تر شدن سریال خوشم میاد کاش تو قسمت های بعدی هم ادامه داشته باشه این روندش.

جوابای خوبی هم داده شد، کم کم دارم به اپیزود های بعدی مشتاق تر میشم !

فصل 4 اپیزود 3:
الحمد الله بالاخره روند جواب دادن رو شروع کردن.خدا کنه تو چند تا اپیزود آینده بیشتر به جریان اصلی بپردازند تا هر چه سریع تر پیتر به سریال برگرده.من همونجا که اولویا تو کامپیتو داشت چهره ی پیتر رو سرچ می کردم حدس زدم ممکنه به این ربط داشته باشه ولی بعد جلوتر گفتم حتما اشتباه کردم.در کل,داستان داره جالب می شه.حالا معلوم شد که تو تایم لاین جدید سره پیتر چه بلایی اومده.اما سوالات اساسی که در مورد تایم لاین جدید هست این دو تا هستند(حداقل برای من):چه کسی تو تایم لاین جدید دستگاه رو روشن کرد؟و اینکه پیتر کجاست و چه جوری اثراتش مونده هنوز.
این دوتا + کلی سوال دیگه:تماشاگرا کی هستن؟چطوری تایم لاین رو عوض کردن.چرا کچل خودمون از اینکه اثرات پیتر رو حذف کنه جلو گیری کرد و....
یکمی در مورد روابط احساسی هم دارم نگران می شم,لینکلن و اولیویا خیلی دارن به هم نزدیک می شن,پیتر زودتر برنگرده همه چی رفته به باد...

الحمد الله بالاخره روند جواب دادن رو شروع کردن.خدا کنه تو چند تا اپیزود آینده بیشتر به جریان اصلی بپردازند تا هر چه سریع تر پیتر به سریال برگرده.من همونجا که اولویا تو کامپیتو داشت چهره ی پیتر رو سرچ می کردم حدس زدم ممکنه به این ربط داشته باشه ولی بعد جلوتر گفتم حتما اشتباه کردم.در کل,داستان داره جالب می شه.حالا معلوم شد که تو تایم لاین جدید سره پیتر چه بلایی اومده.اما سوالات اساسی که در مورد تایم لاین جدید هست این دو تا هستند(حداقل برای من):چه کسی تو تایم لاین جدید دستگاه رو روشن کرد؟و اینکه پیتر کجاست و چه جوری اثراتش مونده هنوز.
این دوتا + کلی سوال دیگه:تماشاگرا کی هستن؟چطوری تایم لاین رو عوض کردن.چرا کچل خودمون از اینکه اثرات پیتر رو حذف کنه جلو گیری کرد و....
یکمی در مورد روابط احساسی هم دارم نگران می شم,لینکلن و اولیویا خیلی دارن به هم نزدیک می شن,پیتر زودتر برنگرده همه چی رفته به باد...

s4e3
حالا اجنت لی به کنار، وای به روزی که جان اسکات رو برش گردونن :دی هرچی بیشتر توی اون یکی دنیا یه چیزایی در مورد تغییر شکل دهنده های جدید میفهمن احتمال اینکه توی این طرف بشه جان اسکات رو برگردوند بیشتره... (البته با فرض اینکه توی تایم لاین جدید دقیقا همون بلا سر جان اومده که یحتمل هم همینطوریه). البته شاید هم کلا این 2 تا به هم ربطی نداشته باشن ولی به هر حال سریال ادامه پیدا کنه جان اسکات رو باید برش گردونن به هر حال. اولین آدمی که توی سریال ازش خوشم اومد جان بود... .

s4e3
حالا اجنت لی به کنار، وای به روزی که جان اسکات رو برش گردونن :دی هرچی بیشتر توی اون یکی دنیا یه چیزایی در مورد تغییر شکل دهنده های جدید میفهمن احتمال اینکه توی این طرف بشه جان اسکات رو برگردوند بیشتره... (البته با فرض اینکه توی تایم لاین جدید دقیقا همون بلا سر جان اومده که یحتمل هم همینطوریه). البته شاید هم کلا این 2 تا به هم ربطی نداشته باشن ولی به هر حال سریال ادامه پیدا کنه جان اسکات رو باید برش گردونن به هر حال. اولین آدمی که توی سریال ازش خوشم اومد جان بود... .
فصل 4 اپیزود 3:
فكر نكنم اسكات برگرده چون اگه يادتون باشه اوليو قسمت اول براي لي داستان مرگ اسكات رو تعريف كرد .

s4e3
حرف بیخود نزن:dپیتر به اولیو نرسه می رم فاکس رو رو سرشون خراب می کنم.البته جی جی اینا عادت دارن!تو لاست هم 6 تا سیزن کیت و جک رو پاسکاری کردن آخر سر هم این دو تا به هم رسیدن!
پ.ن:اسکات اینور تو تایم لاین جدید هم مرده.اپیزوداول اولیو به لینکلن می گفت!

بعضی از پست های دوستان رو ویرایش کردم خودم. دوستان آخرین بازیه که تذکر میدم که قوانین پست اول رو بخونید. ممنون میشم رعایت کنید.

• Like
Reactions: Amin.J
بچه ها میدونیستین John Noble توی بازیه L.A.NOIRE بوده ؟
John_Noble's_character.png

آخرین ویرایش:
s1
الان ساسان در مورد اسکات حرف زد یه چیزایی تو دهنم رد شد:دی!
یادتونه وقتی جسد اسکات تو شرکت بود بعد فکر کنم نینا گفت ببینید تو حافظش چیه؟! یعنی اسکات تغییر شکل دهنده بوده؟ یا من دارم چرت میگم؟:دی!

این قسمت 3 هم عالی بود! به بعضی سوالات جواب دادن خوب بود!

s1
الان ساسان در مورد اسکات حرف زد یه چیزایی تو دهنم رد شد:دی!
یادتونه وقتی جسد اسکات تو شرکت بود بعد فکر کنم نینا گفت ببینید تو حافظش چیه؟! یعنی اسکات تغییر شکل دهنده بوده؟ یا من دارم چرت میگم؟:دی!

این قسمت 3 هم عالی بود! به بعضی سوالات جواب دادن خوب بود!

s4e1

نه باو جان که خودش اینور سربازی بود واس خودش ! :دی نینا اینا فقط میخواستن ببینن چیا میدونه :دی (همون چیزایی که اولیویا بعد از آزمایش میدید) . یه جوریایی همون کاری رو میخواستن بکنن که والتر با یه جسد آدم معمولی کرد تا یه رمزی رو در بیاره و بدن به اون یارو که آخر فصل اول از وسط نصف شد ! :دی

در مورد اینکه اولیویا گفت جان مرده، اگه تو فصل 3 هم از اولیویا میپرسیدن جان کجاست میگفت مرده ! اولیویا فقط دید جان تصادف کرد و مرد، دیگه از اینکه مسیو داینامیک مخفیانه بدنش رو نگه داشته و نمیزاره بمیره خبر نداره (البته تا جایی که یادمه) .

s4e3
سازنده ها از دهنت بشنون ! :دی خیلی حیف بود شخصیت باحالی مثل جان اسکات همین طوری به این زودی ترکید رفت ! :دی راحت هم میتونن برگردوننش ولی دیگه بعیده بعد از این همه وقت بیاد ! :دی کلآ بروبچ سازنده Fringe خیلی علاقه دارن شخصیت های باحال رو ناکار کنن ! از چارلی بگیر تا نیوتون (عجب شخصیتی بود خدایی) تا اون یارو خبیثه جونز ! :دی حالا همه اینا مُردن و حرفی نیست ! نمیدونم چرا خبری از خواهر لیو و خواهرزاده بامزه ـش نیست !! شایدم مُردن و من یادم رفته انقدر ازشون بی خبریم ! :دی چند تا شخصیت دیگه هم اون اوائل بودن که همشون جاسوس و اینا از آب در اومدن. اونا هم خیلی باحال بودن و دیگه جایگزین پیدا نکردن ! ویلیام بل هم که بازیگرش خداحافظی کرد رفت ! :دی

• Like
Reactions: pedramb
ای گفتی ...! این جونز ته کاراکتر بود ...! اون لهجه المانیش هم جذابترش کرده بود ...! یادمه اول دیدم غرینج رو این جونز هم دیدم گفتم تا ته سریال این بابا هست...! ولی ... زکی...!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or