snake_pianist
Loyal Member
الحمد الله بالاخره روند جواب دادن رو شروع کردن.خدا کنه تو چند تا اپیزود آینده بیشتر به جریان اصلی بپردازند تا هر چه سریع تر پیتر به سریال برگرده.من همونجا که اولویا تو کامپیتو داشت چهره ی پیتر رو سرچ می کردم حدس زدم ممکنه به این ربط داشته باشه ولی بعد جلوتر گفتم حتما اشتباه کردم.در کل,داستان داره جالب می شه.حالا معلوم شد که تو تایم لاین جدید سره پیتر چه بلایی اومده.اما سوالات اساسی که در مورد تایم لاین جدید هست این دو تا هستند(حداقل برای من):چه کسی تو تایم لاین جدید دستگاه رو روشن کرد؟و اینکه پیتر کجاست و چه جوری اثراتش مونده هنوز.
این دوتا + کلی سوال دیگه:تماشاگرا کی هستن؟چطوری تایم لاین رو عوض کردن.چرا کچل خودمون از اینکه اثرات پیتر رو حذف کنه جلو گیری کرد و....
یکمی در مورد روابط احساسی هم دارم نگران می شم,لینکلن و اولیویا خیلی دارن به هم نزدیک می شن,پیتر زودتر برنگرده همه چی رفته به باد...
فصل 4 اپیزود 3:s4e3
حالا اجنت لی به کنار، وای به روزی که جان اسکات رو برش گردوننهرچی بیشتر توی اون یکی دنیا یه چیزایی در مورد تغییر شکل دهنده های جدید میفهمن احتمال اینکه توی این طرف بشه جان اسکات رو برگردوند بیشتره... (البته با فرض اینکه توی تایم لاین جدید دقیقا همون بلا سر جان اومده که یحتمل هم همینطوریه). البته شاید هم کلا این 2 تا به هم ربطی نداشته باشن ولی به هر حال سریال ادامه پیدا کنه جان اسکات رو باید برش گردونن به هر حال. اولین آدمی که توی سریال ازش خوشم اومد جان بود... .
s4e3
حالا اجنت لی به کنار، وای به روزی که جان اسکات رو برش گردوننهرچی بیشتر توی اون یکی دنیا یه چیزایی در مورد تغییر شکل دهنده های جدید میفهمن احتمال اینکه توی این طرف بشه جان اسکات رو برگردوند بیشتره... (البته با فرض اینکه توی تایم لاین جدید دقیقا همون بلا سر جان اومده که یحتمل هم همینطوریه). البته شاید هم کلا این 2 تا به هم ربطی نداشته باشن ولی به هر حال سریال ادامه پیدا کنه جان اسکات رو باید برش گردونن به هر حال. اولین آدمی که توی سریال ازش خوشم اومد جان بود... .
فصل 4 اپیزود 2:
برویلز ه اون دنیا مگه نمرده بود؟!
s1
الان ساسان در مورد اسکات حرف زد یه چیزایی تو دهنم رد شد!
یادتونه وقتی جسد اسکات تو شرکت بود بعد فکر کنم نینا گفت ببینید تو حافظش چیه؟! یعنی اسکات تغییر شکل دهنده بوده؟ یا من دارم چرت میگم؟!
این قسمت 3 هم عالی بود! به بعضی سوالات جواب دادن خوب بود!
s4e3