همه چیز در مورد سریال Fringe [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه اینا لی رو با الیویا زیر یه سقف نفرستادن حالا ببین...! :D
میخوان سر پیتر رو زیر اب کنن ...! بی پیتر شدیم رفت...! غم اخرتون باشه...! :(( البته پیشاپیش...! :d

برویلز سوتی داستان نیست, مگه یادتون نیست, لی دنیای اصلی وقتی پیتر بود فکر کنم یه محقق بود(دقیق یادم نیست) اما بعد اینکه پیتر حذف شد پلیس شد!!! ظاهرا سرنوشت بعضی ها عوض شده

• Like
Reactions: leonk13
برویلز سوتی داستان نیست, مگه یادتون نیست, لی دنیای اصلی وقتی پیتر بود فکر کنم یه محقق بود(دقیق یادم نیست) اما بعد اینکه پیتر حذف شد پلیس شد!!! ظاهرا سرنوشت بعضی ها عوض شده

ایول :دی این فرضیه واسه منم قابل قبول تره.

نه بابا لی اینور هم پلیس بود تا جایی که یادمه.اما اینکه برویلز به دلیل تغییر سرنوشت زنده شده قابل قبوله...

دوستانی که از اسپویلر استفاده میکنن یه نگاهی به پست اول و قوانینش بندازن بد نیست. یه تیکه کوچیک قرمز رنگ اضافه کردم به قوانین.

راستی توجه کردین تم سریال سبز شده؟
فصل اول ابی
فصل دوم قرمز
سوم زرد
الانم سبز شده البته من تو چیزبوک خوندم

فصل 7 قسمت 2
خیلی دارن پیچیدش میکنن!من تو این سریال بیشتر از همه چیز با اون قسمت هایی حال گردم که نماشاگر ها یهو رد میشن:دی!
من فکر میکنم که فقط خاطرات پیتر از بین رفته نه کارهاش!
این برولیز فکر کنم همین برولیز خودمون بود که لباس اونو پوشیده بود !چون اون یکی برولیز رو بطور مخفیانه ای کشتن مثلا
همه دلیل ها یه طوری ناقصه
روانی شدن والتر داره مثل روانی شدن سم تو سوپرنچرال میشه!:دی

فصل 7 قسمت 2
خیلی دارن پیچیدش میکنن!من تو این سریال بیشتر از همه چیز با اون قسمت هایی حال گردم که نماشاگر ها یهو رد میشن:دی!
من فکر میکنم که فقط خاطرات پیتر از بین رفته نه کارهاش!
این برولیز فکر کنم همین برولیز خودمون بود که لباس اونو پوشیده بود !چون اون یکی برولیز رو بطور مخفیانه ای کشتن مثلا
اون تماشاگر ها تو همه قسمت ها يهو رد مي شن
در مورد پيتر هم ، از وقتي پيتر رفته ، خط داستاني دنيا عوض شده ، انگاري سرنوشت بعضي ها هم تغيير كرده . فك كنم !

اون تماشاگر ها تو همه قسمت ها يهو رد مي شن
در مورد پيتر هم ، از وقتي پيتر رفته ، خط داستاني دنيا عوض شده ، انگاري سرنوشت بعضي ها هم تغيير كرده . فك كنم !

خب میدونم تو همه قسمت ها هستن میگم از این چیز سریال خوشم میاد:دی!
نه فکر نکنم سرنوشت عوض شده باشه اینو یکی از کاربر اون بالا گفت که نظر شخصی خودشه
کلا الان خر تو خر شده معلوم نیست!:دی

فصل 4
فکر نمیکنم برویلز لباس بریلز اونور رو پوشیده باشه , اگه اینطوری باشه داستان مسخره میشه
یه دلیل اینکه به نظرم سرنوشت عوض شد اینه که تو فصل قبا اولیویا لی رو دیده بود ، اما قسمت اول این فصل وقتی همدیگه رو دیده بودن انگار واسه اولین بارشون بود که خود آقای تماشاگر هم بهش اشاره کرد که گفت "اینا قبلا همدیگه رو دیده بودن اما الان یادشون نمیاد" یه چیزی تو همین مایه ها گفت

آخرین ویرایش:
فصل 7
فکر نمیکنم برویلز لباس بریلز اونور رو پوشیده باشه , اگه اینطوری باشه داستان مسخره میشه
یه دلیل اینکه به نظرم سرنوشت عوض شد اینه که تو فصل قبا اولیویا لی رو دیده بود ، اما قسمت اول این فصل وقتی همدیگه رو دیده بودن انگار واسه اولین بارشون بود که خود آقای تماشاگر هم بهش اشاره کرد که گفت "اینا قبلا همدیگه رو دیده بودن اما الان یادشون نمیاد" یه چیزی تو همین مایه ها گفت
زدی تو خال,خب اولین مشکلمون حل شد.سرنوشت برویلز اونور عوض شده...اما سوال من هنوز پابرجاست.هیچکس هم یه ایده راجع بهش نمی ده.اگه تو تایم لاینه جدید پیتر مرده,پس کی ماشین رو روشن کرده بود؟

فصل 4 قسمت 2
اینطور که معلومه پیتر یه جایی گیر کرده و تو این دنیا نیست.چون هر چی والتر صدای موسیقی رو بالا می برد صدای اون هم بالا میرفت. اگه تو این دنیا بود و فقط کسی نمیدیدش صداش با بالا رفتن موسیقی حذف می شد.
برویلز هم به اولیویا گفت که درسته خاطرات طرف پاک شده.اما بعضی چیز ها تو قلب باقی میمونن. این موضوع فک کنم برا والتر داره اتفاق میافته.

فصل 4 قسمت 2
اینطور که معلومه پیتر یه جایی گیر کرده و تو این دنیا نیست.چون هر چی والتر صدای موسیقی رو بالا می برد صدای اون هم بالا میرفت. اگه تو این دنیا بود و فقط کسی نمیدیدش صداش با بالا رفتن موسیقی حذف می شد.
برویلز هم به اولیویا گفت که درسته خاطرات طرف پاک شده.اما بعضی چیز ها تو قلب باقی میمونن. این موضوع فک کنم برا والتر داره اتفاق میافته.
خدا كنه مثل لاست بحث برزخ رو وسط نكشن ! نگن پيتر برزخ تشريف داره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or