همه چیز در مورد سریال Fringe [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
S03E21
منم با همون قضیه ی جهان موازی سوم موافقم.چون در جهان بقلی ها که کلا تجارت جهانی نترکید.تو جهان ما هم ساختمون یادواره هیچوقت تکمیل نشد.

S03E21
منم با همون قضیه ی جهان موازی سوم موافقم.چون در جهان بقلی ها که کلا تجارت جهانی نترکید.تو جهان ما هم ساختمون یادواره هیچوقت تکمیل نشد.
s03e21
من اینطور فکر نمیکنم چون 1 قسمت از این فصل مونده!
اینجوری داستان خیلی لوس میشه!

S03E21

پیتر رفت 2021 اگه اشتباه نکنم ! جهان موازی از اسمش پیداست ! موازی اه ! یعنی زمان توش مثل همه !

توی تبلیغ قسمت هفته دیگه میگه 15 سال در آینده ! حالا نمی دونم به احتمال زیاد باید سال 2025-6 اینا باشه !

قسمت دیگه باید خیلی خفن باشه ... اگه کسی ندیده تیزر هفته دیگه رو حتما ببینه , خیلی خدا بود !

توصیه میکنم تیزر این قسمت رو از دست ندین ...

The Day We Died

پیتر رفت 2021 اگه اشتباه نکنم ! جهان موازی از اسمش پیداست ! موازی اه ! یعنی زمان توش مثل همه !

توی تبلیغ قسمت هفته دیگه میگه 15 سال در آینده ! حالا نمی دونم به احتمال زیاد باید سال 2025-6 اینا باشه !

قسمت دیگه باید خیلی خفن باشه ... اگه کسی ندیده تیزر هفته دیگه رو حتما ببینه , خیلی خدا بود !

توصیه میکنم تیزر این قسمت رو از دست ندین ...

The Day We Died

والتر دوباره دیوونه میشه ؟!

در مورد تبلیغ اپیزود آخر :
باحال ترین جاش اون قسمتی بود که 10,11 تا کچل کنار هم ایستادن !! :دی ببین چه خبره که کچل ها این طوری تجمع کردن ! :دی

کسی نبود؟:d

اگه منظورت قسمت 13 فصل 3 هست :

اولیویا از ترس ناپدریش قاطی میکنه و اون قدرت های ماورائیش دوباره نمایان میشه و وقتی پاشو تو اتاق والتر میزاره , میره توی دنیای موازی و اتاق والترنیت ! جریان کتک خوردن از ناپدری و رفتنش به دنیای موازی رو واسه والترنیت تعریف میکنه ! دفتر نقاشی ش که نقاشی خودش و پیتر ام توشه رو میده به والترنیت !

دیگه والترنیت باید خیلی خر باشه که نفهمه پیتر کجاست :دی

اگه میخواید از داستان s03e21 خبردار نشید نخونید
یه تریلر جدید اومده که خیلی از داستان دستم اومد!
مشخص شده که والترنیت زندس! خیلی شخصیت ها اضافه شدن!
اولیو کلا عوض شده! یه چشم برویلز مصنوعیه!!! پیتر هم بهشون میگه من همه چیز رو درست میکنم!
و نکته جالب اینه که چرا والتر زندانه؟
واقعا نمیدونم بعضی از دوستان چجوری اسپویل شدن براشون اهمیت نداره و میرن ته و توی قسمت بعدی رو در میارن من خودم که اصلا دوست ندارم حتی ثانیه از قسمت بعدی رو ببینم.
خوب دقیقا میخواستم بدونم پتانسیلشو دارن که بهش گند بزنن که دیدم دارن:دی

آخرین ویرایش:
آقا می ترسم... می ترسم که اینم به سرنوشت لاست دچار بشه. همینکه : (بقیه تو اسپویلر)

پیتر از طریق دستگاه رفت به آینده و بحث زمان مطرح شد یه لحظه به یاد لاست افتادم. اگر اینجوری بشه که گند میخوره بهش. (طبق تجربه ای که از ریده شدن به لاست دارم :دی) حالا باز منتظر بمونیم ببینیم که جریان چی هست.

حالا یه چیز دیگه. واقعا نمیدونم بعضی از دوستان چجوری اسپویل شدن براشون اهمیت نداره و میرن ته و توی قسمت بعدی رو در میارن :دی من خودم که اصلا دوست ندارم حتی ثانیه از قسمت بعدی رو ببینم.

عجب اپیزودی بود!(21ـو میگم!:دی) عجیب حال کردم.
E21
وقتی اون صندوق رو باز کردن و عکس اولیویا توش بود دقیقا کپی برابر اصل Alias و صفحه ی 47ـه معروف رامبالدیش بود!:دی خوشم اومد.:دی با فردین هم موافقم,داره شبیه لاست میشه.هم از لحاظ سفر تو زمان هم اینکه خیلی سوال داره ایجاد میکنه که بی جواب هستن.حداقل خدا کنه جواب درست بهشون بدن.

دیدین خاک به سرمون شد :(

هشدار میدم به کسایی که هنوز قسمت 22 رو ندیدن و میخوان اسپویلر رو باز کنن ... که نکن آقا ... نکن :دی

پیتر کجا رفت ؟!!!!! :((

این کچل آ چی میگفتن ؟!!

حسابی هنگ کردم از این قسمت !!

دروغ نگفتم , اگه بگم که این سریال رو به خاطر جاش جکسون نگاه میکردم ... اگه قرار باشه پیتری نباشه ... کلا سریال بی معنی میشه واسه من !

بیاین حدس و گمان تون رو بگین , ببینیم چی شد جریان !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or