SleepyTurtel
کاربر سایت
دانلود اتوماتیک از کجا باید فعال کرد؟بله بخش Power & Startup رو بررسی کنید و Instant On و دانلود اتوماتیک رو فعال کنید
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
دانلود اتوماتیک از کجا باید فعال کرد؟بله بخش Power & Startup رو بررسی کنید و Instant On و دانلود اتوماتیک رو فعال کنید
دانلود اتوماتیک از کجا باید فعال کرد؟
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
دوستان من بازی گوست ریکونو زدم دانلود سی و یک گیگ رفته اینستایشن استاپد میده یا کد زیر
xbox one 0x87e0000f
گاهی هم
xbox one 0x87e00005
هرجا نتو گشتم راه حلی نبود و تست کردم اونایی که گفتنو کارساز نبود. چکار باید کنم؟ نگین ک باید کلشو پاک کنم دوباره بریزم؟
اکس باکسمو خاموش روشن کردم، از برق کشیدم زدم باز، دی ان اس و پورت عوض مردم، مودم ریست کردم، گوشی مو وصل کردم نشد که نشد. نتم پارس آنلاین عه تا الان مشکلی نداشتم. هاردمم خالی کردم سیوهای لوکال هم پاک کردم. اعصابم بهم ریخته هم حجمم رفته هم کلی وقت تا الان صرف دانلود شده. کسی این مشکلو خورده؟! راه حلی نیس؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
دوستان من میخوام کنسول جابه جا کنم و ps4 رو بدم ایکس بگیرم از یکی به صورت دست دوم این کنسول طرف کینکت دار هستش همون سری های باندل
میخواستم ببینم اگر اوکی شد باید به چیز خاصی توجه کنم؟چیزی هست که بتونم ببینم سالم هست یا مشکل داره نمیدونم گفتم اگر نکته ایی هست شماها میدونید بم بگید
---
یه سوال دیگه اینکه الان بالای انجمن تبلیغ فروش یه سایت گیفت کارت هست نگاه کردم داره کد بازی ها رو واسه ایکس باکس میفروشه و یه دونه این کد ها رو بخرم بزنم داخل اکانتم و اکانتم بدم رفیقم و هوم کنه حل میشه میتونیم همزمان بازی کنیم؟
فقط بنظر من کینکت رو بیخیال شی بهتره اگه قبول کرد پولش رو کم کن ؛جدا طرف بفروشه چون کلا وسیله مزخرفیه کینکت
قیمت کینکت رو بپرسید شاید من خریدمدوستان من میخوام کنسول جابه جا کنم و ps4 رو بدم ایکس بگیرم از یکی به صورت دست دوم این کنسول طرف کینکت دار هستش همون سری های باندل
میخواستم ببینم اگر اوکی شد باید به چیز خاصی توجه کنم؟چیزی هست که بتونم ببینم سالم هست یا مشکل داره نمیدونم گفتم اگر نکته ایی هست شماها میدونید بم بگید
از لحاظ فنی قویه ولی بازی خوب نداره ارزش خرید ندارهچرا کینکت مزخرفه؟ حرکات رو خوب دیتکت نمیکنه یا تاخیر داره؟
قیمت کینکت رو بپرسید شاید من خریدم
سلامسلام وقت بخیر.
ببخشید میخواستم بدونم با گلد دو روزه میشه بازی های گلد این ماه رو ادد کرد یا نه
sale بهاری تموم شد.دوستان بازی های فروشگاه برام 3 برابر بیش تر شده چرا
فک کنم بخاطر ادرس هست دادم مالیات زیاد می بره
راهی هست ردیف بشه مثل قبل
ویچر 2 4 دلار بود الان شده 19.99![]()
عهههه من اصلا در جریانش نبودمsale بهاری تموم شد.