اگر اشتباه نکنم فقط برای مدت محدودی رایگان شدن فکر کنم.دوستان برای کاربران گلد تایتان فال 2 و نیدفوراسپید قبلی و دیویژن رایگان شده فقط با pc برید بخرید از xbox نمیشه امتحان کردم
سلامسخنم رو کوتاه کنم:
من میتونم برم توپخونه روی کنسولم ۱۰ تا بازی بریزم و ۶ ماه آفلاین بازی کنم و آنلاین نشم؟
واقعا بعد 4 سال هنوزم اینجوری مردم فکر میکنن سلام
اقا کنسول یک سال هم به اینترنت وصل نشه هیچی نمیشه این مال قبل از عرضه وان بود فکر کنمواقعا بعد 4 سال هنوزم اینجوری مردم فکر میکنن
این بازی ها ظرفیت افلاین هستن و نباید به نت وصل بشید . وصل شین فکر کنم اتفاقی نیفته فقط بازی هاتون میپره . اگه با پروفایل خودتون بازی کنین سیو ها سر جاشه
بازی رو با اکانت برات میریزن بعد از سایت دی اکتیو میکنن تا وقتی آفلاینی میتونی بازی کنی آنلاین شی بازیات غیرفعال میشن پروفایل آفلاین هم میتونی بسازی
Sent from my iPhone using Tapatalk
آنلاین چک نداریم بعد اعتراضات اول نسل برش داشتنتوضیحاتتون کامل بود.
برای run کردن بازی لازم نیست اولش آنلاین بشم؟ برای سیو کردن نیازی به اکانت آنلاین نیست؟
اساسا سیستم آنلاین چک برای من که صرفا میخوام آفلاین بازی کنم صدق نمیکنه؟
خب در این حالت تقریبا میشه گفت که کنسول کپی خور شده پس چرا هنوز برخی میگن اینطور نیست؟ اگه منظورشون آنلاین بازی کردن باشه که تو ۳۶۰ هم امکان آنلاین بازی کردن با بازی کپی نبود مگه اینکه stealth patch میشد که اون روش هم تضمینی نبود.
آنلاین چک نداریم بعد اعتراضات اول نسل برش داشتن
این روش محدودیت خودشو داره هر اکانت رو سالی ۳ بار میشه غیر فعال کرد
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه ربطی به اکانت خودت و اچیومنتات ندارهنمیدونم درست فهمیدم یا نه!
اینکه هر اکانت رو سالی ۳ بار میشه غیر فعال کرد یعنی برای اکانت فعلی من که مثلا ۱۰ تا بازی داره و آفلاین بازی میکنم فقط ۲ بار دیگه تا یک سال آینده میتونه بازی روی هارد بریزه و برای بار سوم باید اکانت جدید بسازه و سیوهام و اچیومنتهام از اکانت سابق همگی میپرن؟!
سخنم رو کوتاه کنم:
من میتونم برم توپخونه روی کنسولم ۱۰ تا بازی بریزم و ۶ ماه آفلاین بازی کنم و آنلاین نشم؟