همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام دوستان من از سایت ایک باکس چندوقت پیش فیفا 17 کامل خریدم و الان میخوام کنسول بفروشم هیچ راهی نداره بتونم فیفا 17 رو هم بفروشم مثلا نمیتونم بازیو از روی پروفایل خودم ببرم روی پروفایل یکی دیگه ؟ ممنون میشم کمکم کنید

سلام دوستان
ببخشید می خواستم بدنم کسی جایی رو تو تهران میشناسه که دیتای بازی های xo داشته باشه. اگه آره میشه تو خصوصی برام بفرسته
بعد یه سوال دیگه آیا میشه آپدیت بازی هارو هم از طریق هارد ریخت تو کنسول.

سلام.
دوستان یه سوال داشتم نمیدونم کجا مطرح کنم گفتم اینجا بپرسم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه یا اینکه بگین تو کدوم تاپیک مطرح کنم.
چند وقتیه تو بعضی از کانالای تلگرام فروشنده ها تبلیغ می کنن بازی های دیجیتالی ایکس باکس وان به انتخاب خود مشتری میریزن روی دستگاه (بصورت افلاین) دونه ای هم بین 25 تا 35 تومن. خواستم بپرسم کسی میدونه جریان چیه؟
ممنون

سلام.
دوستان یه سوال داشتم نمیدونم کجا مطرح کنم گفتم اینجا بپرسم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه یا اینکه بگین تو کدوم تاپیک مطرح کنم.
چند وقتیه تو بعضی از کانالای تلگرام فروشنده ها تبلیغ می کنن بازی های دیجیتالی ایکس باکس وان به انتخاب خود مشتری میریزن روی دستگاه (بصورت افلاین) دونه ای هم بین 25 تا 35 تومن. خواستم بپرسم کسی میدونه جریان چیه؟
ممنون
جریان از این قراره که بازی رو میریزن با یه پروفایل دیگه ولی دیگه نمیتونی انلاین شی باید همه بازی ها رو افلاین بازی کنی.
اگه انلاین شی بازی هات میپره و دوباره باید بازی رو پاک کردو دوباره ریخت.
بهش میگن هک برزیلی.
اگه برات مهم نیست با پروفایل خودت بازی کنی یا نه یا اینکه انلاین بودن برات مهم نیست میتونی از این روش استفاده کنی و فوق العاده بصرفه تره بنظرم.
ده تا بازی حدود 300تومن

جریان از این قراره که بازی رو میریزن با یه پروفایل دیگه ولی دیگه نمیتونی انلاین شی باید همه بازی ها رو افلاین بازی کنی.
اگه انلاین شی بازی هات میپره و دوباره باید بازی رو پاک کردو دوباره ریخت.
بهش میگن هک برزیلی.
اگه برات مهم نیست با پروفایل خودت بازی کنی یا نه یا اینکه انلاین بودن برات مهم نیست میتونی از این روش استفاده کنی و فوق العاده بصرفه تره بنظرم.
ده تا بازی حدود 300تومن
فقط با اون پروفایل نمیتونیم انلاین بشیم یا کلا دیگه نمیشه ایکس باکس رو به لایو وصل کرد؟

دوستان گرامی چند سوال دارم ممنون جواب بدین
کنسول وان میشه بازی دیجیتالی شریکی خرید واسش؟
و اینکه سرویس ea چقد قیمتشه؟
بازی های نسل قبل که اومدن واسه وان پولیه یا مجانی؟مرسی

سلام
من میخواستم یه بازی رو با خود ایکس باکس اپدیت کنم بعد از اینکه بازی رو از روی دیسک نصب کردک خواستم بازی رو اجرا کنم گفت نیاز به اپدیت داره و منم زدم که اپدیت شه ولی هیچ چیزی دانلود نمیشد و 0 درصد باقی می موند
کسی میدونه مشکل از کجاس؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or