سلاممیشه از باتری های ریشارژ روی دسته های وان استفاده کرد!؟ در صورت امکان ایا با همون کابل یو اس بی شارژ میشه!؟
بله ميشه استفاده كرد و هيچ محدوديتي نداره.با سلام،دوستان خواهشا پاسخ بدن،کنترلر xone معمولی رو میشه روی xone s استفاده کرد؟ یا بالعکس؟ محدودیتی نداره؟
تاریخ عمومی انتشار این بهروزرسان بهار ۲۰۱۷ است.دوستان کسی میدونه آپدیت جدید ایکس باکس وان اومده یا نه
و اگر نه- کی قرار هست بیاد؟
دقیقا باید کردیت کارت یا پی پال اضافه کنید به اکانتدرود دوستان.
اقا من میخام گلد رایگانمو بگیرم از ایکس باکس کردیت کارت یا پی پال میخواد. چیکار کنم؟
اینو که خودم میدونم. منظور میشه رایگان گیر اورد یا باید چیکار کرد.دقیقا باید کردیت کارت یا پی پال اضافه کنید به اکانت

رایگان که نمیشه. مگر اینکه یکی پیدا کنی که گیفت کارد گرفته باشه خرجش کرده باشه دیگه نخوادشاینو که خودم میدونم. منظور میشه رایگان گیر اورد یا باید چیکار کرد.
داداچ به هرحال داری اشتباه میزنی
Halo,call,battle, rainbow تو این سبکمن تازه می خوام xbox one بگیرم می خواستم ببینم کدوم بازی در حال حاضر بیشتر توسط ایرانیا آنلاین بازی میشه؟؟؟کال آف مثل قبلا تعداد ایرانی ها زیاده؟بیشتر کال آف بازی میشه یا بتلفیلد؟
بله با همون دیتای دیسک اجرا میشهدوستان من بازیهای فیزیکی را دارم ایا بازی دیجیتالی بخرم نیازی نیست که دیتا بگیرم مثل پلی4ومیشه ازهمون دیتای دیسک استفاده کرد؟
سوال دوم این جریان بازی ریختن افلاین چیه؟
ویک فرشگاه معرفی کنید بازی دیجیتالی بخریم؟
قطعا حداقل تا یکی دو سال همه بازی ها روی هر 3 کنسول جواب میده به صورتی که بازی ها روی اسکورپیو بهتر اجرا میشن ولی روی وان معمولی هم راحت میشه بازی کردبه نظرتون از زمانی که اسکورپیو ریلیز بشه و بعدش مایکرو حمایت از ایکس باکس وان مدل معمولی و اس رو میزاره کنار و اینکه زیاد بش اهمیت نمیده؟ با توجه به اینکه اسکورپیو خیلی از لحاظ سخت افزاری از وان معمولی و وان اس قوی تره و همین الانشم که هنوز ریلیز نشده مایکرو خیلی داره روش مانور میده