همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام دوستان
من چند وقته یه سوالی واسم پیش اومده اینکه وقتی ادم یه بازی رو فیزیکی خرید باشه و روی دستگاه نصب باشه ولی بعدن دیسک بازی رو بفروشه ولی بخواد دوباره بازی رو این دفعه دیجیتالی بخره میتونه با همون دیتای بازی فیزیکی که نصب شده بازی کنه ؟ یا باید حتما دیتارو جدا تهیه کنه ؟
اصن فرقی بین دیتا دیجیتالی و فیزیکی هس ؟

سلام دوستان
من چند وقته یه سوالی واسم پیش اومده اینکه وقتی ادم یه بازی رو فیزیکی خرید باشه و روی دستگاه نصب باشه ولی بعدن دیسک بازی رو بفروشه ولی بخواد دوباره بازی رو این دفعه دیجیتالی بخره میتونه با همون دیتای بازی فیزیکی که نصب شده بازی کنه ؟ یا باید حتما دیتارو جدا تهیه کنه ؟
اصن فرقی بین دیتا دیجیتالی و فیزیکی هس ؟
با همون ديتا ميتوني بازي كني

تو ایکس باکس من زده گلد فور یک دلار . یعنی یه ماهه میده یک دلار . ولی مشکل خریدنش است که نمیشه از داخل دستگاه چون اینترنت فیل شده نتونستم بریزم رو دستگاه . با هات اسپات موبیل سعی کردم ولی نشد . داخل اپ گوشی هم پیدا نکردم . الان میخام برم داخل سایت بچرخم . دوستان مسیری دارن که بشه با فیل شکن این خرید رو انجام داد؟

یه مشکلی که جدید درست شده چنتا چیزو که با هم میزنم دانلود شن بعد میخوابم صبح پا میشم میبینم فقط اولیش دانلود شده باقی stop شدن :/

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام دوستان
مگه میشه روی x1 هم مثل ps4 بازی دیجیتالی نصب کرد؟؟؟!!!
یعنی دیگه دیسک نمیخواد؟؟؟

کانال تلگرام دیدم نوشته: 6 تا بازی x1 نصب میکنه دیجیتالی 250 هزار تومن

آی دی کانال هم
@iranzaamiin
بود

مرسی

سلام دوستان
مگه میشه روی x1 هم مثل ps4 بازی دیجیتالی نصب کرد؟؟؟!!!
یعنی دیگه دیسک نمیخواد؟؟؟

کانال تلگرام دیدم نوشته: 6 تا بازی x1 نصب میکنه دیجیتالی 250 هزار تومن

آی دی کانال هم
@iranzaamiin
بود

مرسی

بله . یک یا چند تا اکانت میزنه و دیتا ها رو هم میریزه تو دستگاه و میتونی بازی کنی . فقط بحث کیفیت و ماندگاری اکانت ها میباشد

• Like
Reactions: babakgol
تو ایکس باکس من زده گلد فور یک دلار . یعنی یه ماهه میده یک دلار . ولی مشکل خریدنش است که نمیشه از داخل دستگاه چون اینترنت فیل شده نتونستم بریزم رو دستگاه . با هات اسپات موبیل سعی کردم ولی نشد . داخل اپ گوشی هم پیدا نکردم . الان میخام برم داخل سایت بچرخم . دوستان مسیری دارن که بشه با فیل شکن این خرید رو انجام داد؟
از داخل سایت یه تبلیغ گذاشته بود . رفت با یک کارت ویزای یه دلاری خریدمش . فقط نمیدونم سر ماه بعد چه اتفاقی میافته چون کارت من خالیه8->

سلام
من یه ایکس باکس وان اس 500 lمعمولی خریدم
کسی میدونه محتواش (به غیر از دو تا کابل و دست و باتری و کنسول )چیز دیگه ای داره ؟ مثلا گلد چند روزه یا اکانت ea ?
ممنون

از داخل سایت یه تبلیغ گذاشته بود . رفت با یک کارت ویزای یه دلاری خریدمش . فقط نمیدونم سر ماه بعد چه اتفاقی میافته چون کارت من خالیه8->
بعد از سه چهار ماه بدهکار میشی و باید با ویزا کارت همش رو پرداخت کنی وگرنه اکانتت محدود میشه !

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Like
Reactions: poonoodi
ایکس باکس گزینه مثل رست مود نداره؟(مثل ps4) واسه اینکه بذارم بازی نصب کنه یا دانلود ؟
بعد این 4 تا گد بازیهای داخل دیسک گیرز4 (1و2و3) کجا وارد کنم؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or