آز سری دوم به بعد مشکل اون بامپر ها حل شده و از هر جا فشار بدی کار میکنهدرود. بنده دو تا دسته قدیمی دارم RB و LB اذیت میکنه. شنیدم دسته های سری جدید مشکل این دو دکمه حل شده. درسته؟ اگه آره از کدوم سری به بعد؟
خیر، از طریق بلوتوث این امکان وجود نخواهد داشت. این ویژگی فقط از طریق وایرلس برای اکس باکس وان و USB برای کامپیوتر امکانپذیر است.درود. یه سوال داشتم از دارندگان کنسول Xbox One S:
همونطور که میدونید دسته ی همراه این کنسول یعنی "Xbox One S Controller" هم بلوتوث دار شده و میشه از طریق بلوتوث به کامپیوتر وصلش کرد و هم اینکه یه جای فیش هدفون داره.
![]()
![]()
حالا سوال من اینه که آیا در هنگام اتصال این دسته به کامپیوتر از طریق بلوتوث, آیا میشه هدفون هم بهش وصل کرد و صدا رو از کامپیوتر انتقال داد به هدفون متصل شده به دسته, یا نه؟
اگه آنلاین هستی مشکلی نیست صبر کن تا خودش بگه آپدیت کنیآقا یه کنسول جدید گرفتم قسمت آپدیت کنسول همش ارور میده میگه آپدیت پیدا نمیکنه مشکل از کجا هست؟کسی میتونه کمک کنه؟
این ویژگی اسمش Blur هستش و فکر کنم توی تنظیمات بشه خاموشش کرد باید نگاه کنیسلام
ببخشيد دوستان نميدونستم اين سوالو كجا بپرسم
من تو بازي gears ultimate ( نسخه ١) بعد از نيم ساعت خيلي سر درد ميگيرم تا حالا تو هيچ بازيي نه تو ps4 و نه تو وان اينجوري نشدم كسي دليلشو ميدونه ؟ البته تو بازي دوربينو ميچرخوني تصوير حالته تار ميشه بخاطر فريم بازيه؟؟
ببخشيد اگه جاي اشتباه پرسيدم مرسي
خیر، از طریق بلوتوث این امکان وجود نخواهد داشت. این ویژگی فقط از طریق وایرلس برای اکس باکس وان و USB برای کامپیوتر امکانپذیر است.
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله، شما سوالتون این بود که کنترلر اکس باکس وان اس با بلوتوث قابلیت پخش صدا کامپیوتر رو داره، و جوابش هم نه است.شما خودت امتحان کردی؟ (با بلوتوث)
در ضمن میگی از طریق وایرلس هم برای PC امکان پذیر نیست, در حالی که شنیده بودم از طریق وایرلس و اون دانگلی که برای ویندوز که چند ماه پیش عرضه شد, این امکان انتقال صدا برای PC هم وجود داره.
بله، شما سوالتون این بود که کنترلر اکس باکس وان اس با بلوتوث قابلیت پخش صدا کامپیوتر رو داره، و جوابش هم نه است.
بله از طریق Xbox Wireless Adapter میتونید صدا رو داشته باشید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله، شما صدای کل کامپیوترتون رو دارید و فرقی نمیکنه این صدا توسط چه بازی و یا نرم افزاری تولید میشه.ممنون بابت جواب.
یه سوال دیگه:
از طریق همین Xbox Wireless Adapter آیا تو هر نرم افزاری جواب میده یا حتما باید نرم افزار مخصوص مایکروسافت باشه؟
مثلا با نرم افزارهای پخش موسیقی مثل jetaudio یا foobar2000 هم جواب میده؟
نه همون اول که کنسول راه اندازی میکنی 6 مرحله داره که تو قسمت آپدیت کردن میمونه ارور میده خیلیم عجیبه!دیگه یه vpn زدم اوکی شد جالبه خود کنسول آپدیت میاد راحت میگیره اما این راه اندازی ابتداییش آپدیت میخواد با vpn اصلا دو روز کلا نت و اینترنت قاطی کرده!اگه آنلاین هستی مشکلی نیست صبر کن تا خودش بگه آپدیت کنی
از قرار معلوم همه مشکل دارن.دوستان اینجا شما هم با دانلود مشکلی دارین ؟
جدیدا خیلی سرعت افت کرده و هی installation stopped میده!