همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

بچه ها آپدیت جدید اومده، کسی در جریانه مشکل installation stopped حل میشه باهاش یا نه؟
تو سایت اصلی که چیزی اشاره نکرده.

جدید اومده ؟؟
برا من که چیزی نیومد

آره، آپدیت 4 اکتبر. برای من تازه اومده.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mafia4
بچه ها آپدیت جدید اومده، کسی در جریانه مشکل installation stopped حل میشه باهاش یا نه؟
تو سایت اصلی که چیزی اشاره نکرده.

آره، آپدیت 4 اکتبر. برای من تازه اومده.
این آپدیت قبل از بروز مشکلات اومده و این مشکلات هم مربوط به اینترنت خودمونه. امروز صبح حل شد و من مشکلی نداشتم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

خیلی مسخرس این مشکل استاپ انیستال راندومه!این ارور مسخره خدارو شکر من تا امشب نداشتم!اما یهو خودجوش از ساعته 2شب تا همین الان ساعت 5!سر و کلش پیدا شد همه جوره تست کردم !کنسول ریست کردم مودم ریست کردم هر کار کردم رفع نشد که نشد! تا همین الان که نامید شدم گفتم آخرین ریستارتم بکنم برم بخوابم که درست شد شروع به دانلود کرد!جالبیش اینه فقط تو دانلود دیتا برام مشکل پیش میاد!حتی آنلاینم راحت بازی میکردم اصلا نمیشه فهمید مشکل دقیقا از کجاس!

دوستان یه سوال نسخه ی500 گیگی از این مات ها - وقتی کنسول در داشبورد هست چند ثانیه یک بار گاهی اوقات 30ثانیه مثلا -صدای کار کردن هاردش رو از فاصله نزدیک میشه شنید - موقع دانلودم تقریبا همینه .
داخل بازی فیفا 16 مثلا خیلی خیلی کمه یا خیلی کمتر رخ میده صدای هاردش
شبیه صدای هارد های دسکتاپ از این معمولی ها که ssd نیستش هست
غیر عادی نی که این دوستان ؟
آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال نسخه ی500 گیگی از این مات ها - وقتی کنسول در داشبورد هست چند ثانیه یک بار گاهی اوقات 30ثانیه مثلا -صدای کار کردن هاردش رو از فاصله نزدیک میشه شنید - موقع دانلودم تقریبا همینه .
داخل بازی فیفا 16 مثلا خیلی خیلی کمه یا خیلی کمتر رخ میده صدای هاردش
شبیه صدای هارد های دسکتاپ از این معمولی ها که ssd نیستش هست
غیر عادی نی که این دوستان ؟

• Like
Reactions: sadegh93
نه اصلا، کاملا عادی و طبیعیه.

10 ثانیه یک بار صدایی شبیه به صدای خوندن اطلا عات هارد مثل هاردهای دسکتاپ (عیر ssd ) میده . بعضی وقتا دیر به دیر تر میشه مثلا 20 ثانیه یا 30 ثانیه . پس عادیه دیگه ؟
عجیبیش اینه چرا داخل بازی شنیده نمیشه برام تقریبا
آخه پلی 4 من این صدا رو نمیشنیدم تقریبا یا خیلی کمتر بود
ممنون

10 ثانیه یک بار صدایی شبیه به صدای خوندن اطلا عات هارد مثل هاردهای دسکتاپ (عیر ssd ) میده . بعضی وقتا دیر به دیر تر میشه مثلا 20 ثانیه یا 30 ثانیه . پس عادیه دیگه ؟
عجیبیش اینه چرا داخل بازی شنیده نمیشه برام تقریبا
آخه پلی 4 من این صدا رو نمیشنیدم تقریبا یا خیلی کمتر بود
ممنون
کاملا طبیعیه، اکثر هاردها بعداز شروع به خوندن اطلاعات صدا اونها کمتر شده و به صفر میرسه. درمورد PS 4 اطلاعی ندارم ولی اکس باکس وان اس من هارش کمی صدا داره ولی اکس باکس وان معمولیم این چندسال اصلا صدایی نداشته. پس نگران نباشید و لذت ببرید.

• Like
Reactions: sadegh93
شما باید ادرست رو عوض کنی. دقت کن که این کار هر 3 ماه یکبار امکان پذیر هست. در ضمن برای ردیم کردم کد مشکلی نیست اما اگه بخوایید خرید کنید نمیذاره و حتما باید از چی پی ان استفاده کنید. وبسایتش خیلی گیر رو این مسائل میده و بهتره برای خرید از اپ اکس باکس تو ویندوز 10 هست استفاده کنید.

مرسی . من با پشتیبان انلاین مایکرو صحبت کردم . و او هم دقیقا همینو گفت که چون تازه ادرس اکانتت رو عوض کردی باید سه ماه صبر کنی تا اطلاعات دستگاهت اصلاح بشه . اما من صبر نکردم و سریع یه اکانت دیگه باز و شارز کردم . الان اکانت جدید توانایی خرید داره . ضمنا رفتم و هوم باکس رو هم زدم که این اکانت هم بتونه از بازی ها استفاده کنه

درود. یه سوال داشتم از دارندگان کنسول Xbox One S:

همونطور که میدونید دسته ی همراه این کنسول یعنی "Xbox One S Controller" هم بلوتوث دار شده و میشه از طریق بلوتوث به کامپیوتر وصلش کرد و هم اینکه یه جای فیش هدفون داره.

xboxones_primary-100680090-lar.png

20160829_134950-100680091-larg.jpg

حالا سوال من اینه که آیا در هنگام اتصال این دسته به کامپیوتر از طریق بلوتوث, آیا میشه هدفون هم بهش وصل کرد و صدا رو از کامپیوتر انتقال داد به هدفون متصل شده به دسته, یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or