Eghball
کاربر سایت
بله میخوره.دوستان آداپتور ريجن ٢ به ريجن ١ ميخوره ديگه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله میخوره.دوستان آداپتور ريجن ٢ به ريجن ١ ميخوره ديگه؟
جدید اومده ؟؟
برا من که چیزی نیومد
جدید اومده ؟؟بچه ها آپدیت جدید اومده، کسی در جریانه مشکل installation stopped حل میشه باهاش یا نه؟
تو سایت اصلی که چیزی اشاره نکرده.
نه جدید نیست، آخرین آپدیت برای ۵ اکتبر.جدید اومده ؟؟
برا من که چیزی نیومد
این آپدیت قبل از بروز مشکلات اومده و این مشکلات هم مربوط به اینترنت خودمونه. امروز صبح حل شد و من مشکلی نداشتم.بچه ها آپدیت جدید اومده، کسی در جریانه مشکل installation stopped حل میشه باهاش یا نه؟
تو سایت اصلی که چیزی اشاره نکرده.
آره، آپدیت 4 اکتبر. برای من تازه اومده.
نه اصلا، کاملا عادی و طبیعیه.دوستان یه سوال نسخه ی500 گیگی از این مات ها - وقتی کنسول در داشبورد هست چند ثانیه یک بار گاهی اوقات 30ثانیه مثلا -صدای کار کردن هاردش رو از فاصله نزدیک میشه شنید - موقع دانلودم تقریبا همینه .
داخل بازی فیفا 16 مثلا خیلی خیلی کمه یا خیلی کمتر رخ میده صدای هاردش
شبیه صدای هارد های دسکتاپ از این معمولی ها که ssd نیستش هست
غیر عادی نی که این دوستان ؟
کاملا طبیعیه، اکثر هاردها بعداز شروع به خوندن اطلاعات صدا اونها کمتر شده و به صفر میرسه. درمورد PS 4 اطلاعی ندارم ولی اکس باکس وان اس من هارش کمی صدا داره ولی اکس باکس وان معمولیم این چندسال اصلا صدایی نداشته. پس نگران نباشید و لذت ببرید.تشکر
10 ثانیه یک بار صدایی شبیه به صدای خوندن اطلا عات هارد مثل هاردهای دسکتاپ (عیر ssd ) میده . بعضی وقتا دیر به دیر تر میشه مثلا 20 ثانیه یا 30 ثانیه . پس عادیه دیگه ؟
عجیبیش اینه چرا داخل بازی شنیده نمیشه برام تقریبا
آخه پلی 4 من این صدا رو نمیشنیدم تقریبا یا خیلی کمتر بود
ممنون
شما باید ادرست رو عوض کنی. دقت کن که این کار هر 3 ماه یکبار امکان پذیر هست. در ضمن برای ردیم کردم کد مشکلی نیست اما اگه بخوایید خرید کنید نمیذاره و حتما باید از چی پی ان استفاده کنید. وبسایتش خیلی گیر رو این مسائل میده و بهتره برای خرید از اپ اکس باکس تو ویندوز 10 هست استفاده کنید.
اگر منظورت بازی های Play Anywhere، کافیه وارد Store ویندوز بشی و از قسمت My Library بازی خریداری شده خودت و دانلود و نصب کنی.لطفا توضیح بدین چه جوری با pc بازی ها رو دانلود و نصب میکنید ؟