همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

جدی ؟؟!
همچین چیزی مگه میشه توی وان ؟
همون قضیه شیر کردن اکانت بین 2 نفره ؟
آره میشه.
نه قضیه ی Sharing بحثش جداس. این فقط دیتا بازی هاس که میشه روی هارد اکسترنال انتقال داد. یعنی شما میتونی بازی رو دیجیتالی از Store بخری بعد از این طریق دیتا رو به هارد کنسولت انتقال بدی و بازی کنی. اینجوری دیگه مجبور نیستی با خود کنسول دانلود کنی.
دیتا وان رو برای منم پیام خصوصی کنید ، توی pt دیده بودم اما الان پیداش نمی کنم
این Sale جدید بدجور چشمک می زنه
پ.خ. شد.

آره میشه.
نه قضیه ی Sharing بحثش جداس. این فقط دیتا بازی هاس که میشه روی هارد اکسترنال انتقال داد. یعنی شما میتونی بازی رو دیجیتالی از Store بخری بعد از این طریق دیتا رو به هارد کنسولت انتقال بدی و بازی کنی. اینجوری دیگه مجبور نیستی با خود کنسول دانلود کنی.
چه چیز خوبی.
بعد قضیه اکانتش چی میشه ؟
باید با اکانتی که بازی دانلود شده بازی کرد یا بر هر اکانتی میشه ؟
یا اکانت مورد نظر اول باید بازی رو دجیتالی بخره بعد با دیتا بازی کنه ؟ درسته ؟
لینک فروشش روهم واسه من بفرست.ممنون

آخرین ویرایش:
Adding IRAN to supported country – Xbox Feedback
دوستان لطفا برين راي بدين شايد فرجي بشه !

Good luck !!!
عزیز اولا که جمله ای که نوشته شده کلا از لحاظ گرامری اشتباه ـه ! باید نوشته میشد We don't have access to anything بعد هم با همین یه جمله که نمیشه کاری کرد حداقلش یه توضیح کوتاهی باید نوشته می‌شد در مورد مشکل !

عزیز اولا که جمله ای که نوشته شده کلا از لحاظ گرامری اشتباه ـه ! باید نوشته میشد We don't have access to anything بعد هم با همین یه جمله که نمیشه کاری کرد حداقلش یه توضیح کوتاهی باید نوشته می‌شد در مورد مشکل !

اگه لايكا بره بالا صدامون بيشتر به گوش ميرسه
بخش كامنت هم داره ميتونيد توضيح بديد

Good luck !!!

چه چیز خوبی.
بعد قضیه اکانتش چی میشه ؟
باید با اکانتی که بازی دانلود شده بازی کرد یا بر هر اکانتی میشه ؟
یا اکانت مورد نظر اول باید بازی رو دجیتالی بخره بعد با دیتا بازی کنه ؟ درسته ؟
لینک فروشش روهم واسه من بفرست.ممنون
توضیحات پ.خ. شد. ;)

دوستان من 2 تا پروفایل دارم که میخوام یکی ـشون همیشه به شکل دیفالت بالا بیاد ...
چه کنم؟
کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟
من اون پروف رو حذف کردم و الان یک پروف بیشتر ندارم ... کنسول رو که روشن میکنم بدون هیچ پروفی میاد بالا ... چه طور مشکل رو حل کنم؟

کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟
من اون پروف رو حذف کردم و الان یک پروف بیشتر ندارم ... کنسول رو که روشن میکنم بدون هیچ پروفی میاد بالا ... چه طور مشکل رو حل کنم؟
تو تنظیمات پروفایل یه گزینه هست که Auto Log In میکنه.
الان دقیق یادم نیست کجاس، خودم وقتی داشتم برای اولین بار پروفایل قدیمیم رو از Xlive دانلود میکردم بعدش این گزینه اومد.
یه گشتی بزن احتمالا پیدا میکنی. ;)

تو تنظیمات پروفایل یه گزینه هست که Auto Log In میکنه.
الان دقیق یادم نیست کجاس، خودم وقتی داشتم برای اولین بار پروفایل قدیمیم رو از Xlive دانلود میکردم بعدش این گزینه اومد.
یه گشتی بزن احتمالا پیدا میکنی. ;)
پیداش نمیکنم :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or