همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام به همگی
رفقا یه سوال، من کنسول ریجن۲ بگیرم برای تهیه بازیاش به مشکل نمیخورم؟
آخه هر چی بازی هست، بیشتر ریجن۱ دیدم توی بازار
واسه آنلاین باید ریجن بازی با ریجن امانت یکی باشه یا با ریجن دستگاه؟؟
ممنون

Sent From My Nexus 5 on lollipop

سلام به همگی
رفقا یه سوال، من کنسول ریجن۲ بگیرم برای تهیه بازیاش به مشکل نمیخورم؟
آخه هر چی بازی هست، بیشتر ریجن۱ دیدم توی بازار
واسه آنلاین باید ریجن بازی با ریجن امانت یکی باشه یا با ریجن دستگاه؟؟
ممنون

اصلا مهم نیست ریجن بازی با دستگاه تو ایکس‌باکس.....
به هیچ مشکلی‌ هم بر نمیخورید

آها،ممنون، پس ریجن بازی باید با خود اکانت یکی باشه درسته؟
مخصوصا برای آپدیت های بازی ها...

نه ریجن بازی با اکانت شما هم یکی‌ نباشه مهم نیست مثلا اکانت شما آمریکا باشه ریجن بازی ۲ باشه و اروپا کلا هیچ مشکلی‌ بوجود نمیاد شما آزادید بر روی اکانت یا دستگاهتون با هر ریجنی از هر ریجن بازی استفاده کنید چه انلاین چه آفلاین و مشکلی‌ هم بوجود نمیاد
برای آپدیت هم مشکلی‌ نیست

دوستان من یه مشکلی با اکانت لایوم برخوردم و کلا تصمیم گرفتم یکی دیگه بسازم :|
تو ساخت اکانت کدوم کشور رو انتخاب کنم که مشکل پیش نیاد؟
اصلا فرقی هم میکنه؟

دوستان من یه مشکلی با اکانت لایوم برخوردم و کلا تصمیم گرفتم یکی دیگه بسازم :|
تو ساخت اکانت کدوم کشور رو انتخاب کنم که مشکل پیش نیاد؟
اصلا فرقی هم میکنه؟
بنظر من آمریکا بذارید فقط تو آدرس دهی‌ ایالت آلاسکا بزارید که تو خرید‌های دیجیتالی بتونید از مالیات فرار کنید

بنظر من آمریکا بذارید فقط تو آدرس دهی‌ ایالت آلاسکا بزارید که تو خرید‌های دیجیتالی بتونید از مالیات فرار کنید
خب من بزارم آلاسکا ip ـم رو چک نمیکنه؟بن و ... نشیم ؟:|
تخفیف بخوره تو سرشون ... فقط هی چک نکنه بگه اس ام اس بدم تا بزارم بری تو اکانتت :|

خب من بزارم آلاسکا ip ـم رو چک نمیکنه؟بن و ... نشیم ؟:|
تخفیف بخوره تو سرشون ... فقط هی چک نکنه بگه اس ام اس بدم تا بزارم بری تو اکانتت :|
نه بن نمیشی فقط تو این آدرس جنراتور‌ها تو گوگل بزن یه آدرسو کد پستی پیدا کن واسه آلاسکا ثبت کن
الان مال خودم با خیلی‌ از بچه‌ها الاسکاست اصلا ماکرو کاری به این چیزا نداره فقط واسه خرید‌های dlc فکر کنم باید از شیلتر شیکن استفاده کنی‌ تو انجمن ایکس‌باکس بگردی پاسخ به همه سوالاتت هست
اما در مورد بن خیالت راحت باشه مشکلی‌ نداره فقط گفتم تو قسمتی‌ که می‌خوای مشخصات دقیق مثل آدرسو کد پستیو اینا بزنی‌ تو گوگل سرچ بزن یجارو پیدا کن اونو بزن

- - -ویرایش - - -

آقا این آواتارا رو میزاری نمیگی ما هم دل داریم هوس خرید xbox one میکنیم اما پول نداریم :d
آواتار قابل نداره بکنم بدم خدمتتون;;)

نه بن نمیشی فقط تو این آدرس جنراتور‌ها تو گوگل بزن یه آدرسو کد پستی پیدا کن واسه آلاسکا ثبت کن
الان مال خودم با خیلی‌ از بچه‌ها الاسکاست اصلا ماکرو کاری به این چیزا نداره فقط واسه خرید‌های dlc فکر کنم باید از شیلتر شیکن استفاده کنی‌ تو انجمن ایکس‌باکس بگردی پاسخ به همه سوالاتت هست
اما در مورد بن خیالت راحت باشه مشکلی‌ نداره فقط گفتم تو قسمتی‌ که می‌خوای مشخصات دقیق مثل آدرسو کد پستیو اینا بزنی‌ تو گوگل سرچ بزن یجارو پیدا کن اونو بزن

آواتار قابل نداره بکنم بدم خدمتتون;;)

نه اون ایکس باکس 1 رو میخوام :d

سلام میخام این کنسول رو بخرم منتها قبلش میخام بدونم اپدیت اولیه بازیهاش حجمشون معمولا چقدره؟ ایا اجباریه یا نه؟ تو حین دانلود میشه رفت تو بازی؟
و قابلیت پخش موزیک و موزیک ویدیو رو داره از رو فلش یا رم
؟؟؟

سلام میخام این کنسول رو بخرم منتها قبلش میخام بدونم اپدیت اولیه بازیهاش حجمشون معمولا چقدره؟ ایا اجباریه یا نه؟ تو حین دانلود میشه رفت تو بازی؟
و قابلیت پخش موزیک و موزیک ویدیو رو داره از رو فلش یا رم
؟؟؟
آپدیت هر بازی با بازیه دیگه فرق داره اما تو بازی‌های مولتی پلتفرم همه یکی‌ هست یعنی‌ اگه آپدیت یه بازی تو ایکس‌باکس ۱گیگ باش همون بازی تو پلی‌استیشن هم ۱گیگه
معمولان سازندههای بازی به مرور زمان برای اینکه باگ هارو درست کنن یا چیزی جدید به بازی اضافه کنن این آپدیت‌ها رو اضافه می‌کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or