Looking for
کاربر سایت
ايمان داشتيم

Good luck !!!

برو تو همون منبع اصلی ببین جالب اینه که اونجا نتیجه ی عملکرد مانتل از DX12 هم بهتر شدهايمان داشتيم
Good luck !!!
اصلا مهم نیست ریجن بازی با دستگاه تو ایکسباکس.....سلام به همگی
رفقا یه سوال، من کنسول ریجن۲ بگیرم برای تهیه بازیاش به مشکل نمیخورم؟
آخه هر چی بازی هست، بیشتر ریجن۱ دیدم توی بازار
واسه آنلاین باید ریجن بازی با ریجن امانت یکی باشه یا با ریجن دستگاه؟؟
ممنون
Sent From My Nexus 5 on lollipop
آها،ممنون، پس ریجن بازی باید با خود اکانت یکی باشه درسته؟اصلا مهم نیست ریجن بازی با دستگاه تو ایکسباکس.....
به هیچ مشکلی هم بر نمیخورید
نه ریجن بازی با اکانت شما هم یکی نباشه مهم نیست مثلا اکانت شما آمریکا باشه ریجن بازی ۲ باشه و اروپا کلا هیچ مشکلی بوجود نمیاد شما آزادید بر روی اکانت یا دستگاهتون با هر ریجنی از هر ریجن بازی استفاده کنید چه انلاین چه آفلاین و مشکلی هم بوجود نمیادآها،ممنون، پس ریجن بازی باید با خود اکانت یکی باشه درسته؟
مخصوصا برای آپدیت های بازی ها...
Sent From My Nexus 5 on lollipop
بنظر من آمریکا بذارید فقط تو آدرس دهی ایالت آلاسکا بزارید که تو خریدهای دیجیتالی بتونید از مالیات فرار کنیددوستان من یه مشکلی با اکانت لایوم برخوردم و کلا تصمیم گرفتم یکی دیگه بسازم
تو ساخت اکانت کدوم کشور رو انتخاب کنم که مشکل پیش نیاد؟
اصلا فرقی هم میکنه؟
خب من بزارم آلاسکا ip ـم رو چک نمیکنه؟بن و ... نشیم ؟بنظر من آمریکا بذارید فقط تو آدرس دهی ایالت آلاسکا بزارید که تو خریدهای دیجیتالی بتونید از مالیات فرار کنید

بنظر من آمریکا بذارید فقط تو آدرس دهی ایالت آلاسکا بزارید که تو خریدهای دیجیتالی بتونید از مالیات فرار کنید
نه بن نمیشی فقط تو این آدرس جنراتورها تو گوگل بزن یه آدرسو کد پستی پیدا کن واسه آلاسکا ثبت کنخب من بزارم آلاسکا ip ـم رو چک نمیکنه؟بن و ... نشیم ؟
تخفیف بخوره تو سرشون ... فقط هی چک نکنه بگه اس ام اس بدم تا بزارم بری تو اکانتت![]()
آواتار قابل نداره بکنم بدم خدمتتونآقا این آواتارا رو میزاری نمیگی ما هم دل داریم هوس خرید xbox one میکنیم اما پول نداریم :d

نه بن نمیشی فقط تو این آدرس جنراتورها تو گوگل بزن یه آدرسو کد پستی پیدا کن واسه آلاسکا ثبت کن
الان مال خودم با خیلی از بچهها الاسکاست اصلا ماکرو کاری به این چیزا نداره فقط واسه خریدهای dlc فکر کنم باید از شیلتر شیکن استفاده کنی تو انجمن ایکسباکس بگردی پاسخ به همه سوالاتت هست
اما در مورد بن خیالت راحت باشه مشکلی نداره فقط گفتم تو قسمتی که میخوای مشخصات دقیق مثل آدرسو کد پستیو اینا بزنی تو گوگل سرچ بزن یجارو پیدا کن اونو بزن
آواتار قابل نداره بکنم بدم خدمتتون![]()
آپدیت هر بازی با بازیه دیگه فرق داره اما تو بازیهای مولتی پلتفرم همه یکی هست یعنی اگه آپدیت یه بازی تو ایکسباکس ۱گیگ باش همون بازی تو پلیاستیشن هم ۱گیگهسلام میخام این کنسول رو بخرم منتها قبلش میخام بدونم اپدیت اولیه بازیهاش حجمشون معمولا چقدره؟ ایا اجباریه یا نه؟ تو حین دانلود میشه رفت تو بازی؟
و قابلیت پخش موزیک و موزیک ویدیو رو داره از رو فلش یا رم؟؟؟