Ali Venom
کاربر سایت
کلا بخور بخوره![]()
نت مخابرات نامحدود با پینگ ۱۸۰ تا ۲۰۰ خوبه دیگه نه؟؟خوبیش اینه که نامحدود و ارزونه...
عجب نت خوبی داری شما ماهی چند میدی ؟ سرعت دانلودت چنده ؟
کلا بخور بخوره![]()
نت مخابرات نامحدود با پینگ ۱۸۰ تا ۲۰۰ خوبه دیگه نه؟؟خوبیش اینه که نامحدود و ارزونه...
پینگش ثابت نیستعجب نت خوبی داری شما ماهی چند میدی ؟ سرعت دانلودت چنده ؟
اخ اخ خدا ازشون نگذرهبرقو ول كن
اونقدري كه مهمه چقدر حجم اينترنتتو ميخوره برقش مهم نيست
Good luck !!!
دوستان من یه هدفون معمولی دارم که میکروفون هم نداره.....حالا میتوونم هدفون رو از طریق آداپتور هدست به دسته وصل کنم وو صدای بازی رو داشته باشم؟
کسی اگه تست کرده لطفا جواب بده
ممنون
سلام دوستان ببخشید اینجا این سوال و مطرح میکنم هرچی تاپیک مربوط و گشتم پیدا نکردممیخواستم بدونم تفاوت بازی فورزا ۵ با فورزا ۲ تو چیه ؟ و اینکه کلا سری بازیهای forza motorsport وforza horizon چه فرقی داره و کدوم بهتره ؟
داداش شما برو تو سایت www.portforward.comچند وقتیه که وقتی میخوام فیفا 15 بازی کنم، موقعی که سرچ رو میزنم برای یافتن حریف، حریف پیدا میشه ولی بعدش که میخوای وارد بازی بشی یه ارور میاد و میگه اتصالتون قطع شده و دلیل NAT شما یا حریف تون هست. قبلا هم این مشکل بود ولی بعد از چند بار که میزدم وارد بازی میشد ولی الان اصلا وارد نمیشه.NAT من الان Moderate هست و میگن Open بهتره.خیلی ور رفتم تا بتونم به Open دست پیدا کنم و نشد. کسی میدونه برای حل این مشکل چیکار کنم؟
بله براحتی میتونی صدا رو بگیری
اصلی ترین تفاوتشون توی گیمپلی و کنترل ماشینهاس که FM یه گیم پلی شبیه سازی داره و فیزیک و شتاب و تمام خصوصیات ماشین ها درست مثل واقیت شبیه سازی شده و طبیعتا کنترل کردن ماشین هم خیلی حرفه ای باید انجام بشه.تمام بازی هم توی پیست های مسابقست. درصورتی که FH تا حدودی حالت آرکید داره و کنترل ماشینها ساده تره و در فضای اپن ورد و جاده مسابقه میدید.
خیلی تفاوتای دیگم دارن که باید تجربشون کنی تا متوجه بشی و توان تایپ کردنش نیس :d
من خودم این نسخشو بازی نکردم (X1 ندارم هنوز:d) ولی تا اونجایی که میدونم اسپرت کردن در حد خیلی محدود وجود داره (نه در اون حد NFS های سابق).مرسی دوست خوبم از توضیحاتت فقط اینکه فورزا ۲ قابلیت سپورت کردن ماشین و غیره رو داره؟ یعنی شبیه به نید فور اسپید هست ؟ و اینکه ۲نفره هم میشه بازی کرد ؟
مرسی دوست خوبم از توضیحاتت فقط اینکه فورزا ۲ قابلیت سپورت کردن ماشین و غیره رو داره؟ یعنی شبیه به نید فور اسپید هست ؟ و اینکه ۲نفره هم میشه بازی کرد ؟
یکی از دوستان که خودش ۲تا بازی رو انجام داده اگه توضیح کامل بده ممنون میشمسلام دوستان ببخشید اینجا این سوال و مطرح میکنم هرچی تاپیک مربوط و گشتم پیدا نکردم
میخواستم بدونم تفاوت بازی فورزا ۵ با فورزا ۲ تو چیه ؟ و اینکه کلا سری بازیهای forza motorsport وforza horizon چه فرقی داره و کدوم بهتره ؟
یکی از دوستان که خودش ۲تا بازی رو انجام داده اگه توضیح کامل بده ممنون میشم
دقیقا تفاوتها برام مهمه که یکیو انتخاب کنم اما نمیدونم تفاوت بین این ۲ چی هست...و هرکدوم چه نکاتی دارن که اون یکی نداره که من بتونم یکیو انتخاب کنم و بخرمتوضیحات کلی و دادند٬ تفاوت های بسیار زیادی بین این دو بازی وجود دارد و بیشتر مکمل همدیگر هستند. سبک بازی کاملا جدا از هم بوده و شدیدا به علاقه شما بستگی دارد.
بهتر است کمی گیم پلی هر دو بازی و مشاهده کرده بعد انتخاب و خرید کنید. نظر شخصی خودم اینکه FM بعد از مدتی خسته کننده میشود و FH 2 جذابیت های بیشتری دارد.
یکی از این جذابیت ها هم اپن ورد بودن FH 2 است.
دقیقا تفاوتها برام مهمه که یکیو انتخاب کنم اما نمیدونم تفاوت بین این ۲ چی هست...و هرکدوم چه نکاتی دارن که اون یکی نداره که من بتونم یکیو انتخاب کنم و بخرم