همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام دوستان عزيز من امروز به جمع xbox داران پيوستم البته من ps4 هم دارم ولي واقعا علاقه دارم به ايكس باكس وان من باندل كالاف رو خريدم فقط چند تا راهنمايي بازي ديجيتاليش رو ميتونم بفروشم ؟ چون رو كنسول ديگه ام بازيش كردم البته اين فول هست ؟. بعد من تا بازي سفارش دادم تاتن فال و رايز ميگن اپديت سنگين داره درسته البته من شنيدم بيشتر براي بخش multi هست و آپديت به مراحل و كيفيت بازي ربط نداره؟. ممنون ميشم اساتيد راهنمايي كنن

سلام دوستان من اولین بارم هست میخوام کنسول بخرم موقع خرید از روی جعبه میشه فهمید ریجن چند هست؟ بعد اینکه میگن ریجن 1 به جای آداپتور ترانس داره و 110 ولت هست یعنی چی؟ اگر داخلش ترانس بود برای اینکه به 220 ولت وصل کنیم چی کار باید کرد؟
شرمنده اگر سوال هام مبتدیانه هست!

@mohammadavril

بله میتونی بفروشی (اگه استفاده نکرده باشی !). اگه اشتباه نکنم آپدیت رایز 5/5 گیگ بود، تایتان‌فال هم 4/5 .... تایتان‌فال رو که حتماً باید آپدیت کنی چون کلاً بازیش آنلاین ـه :دی ولی رایز رو میتونی آفلاین نصب کنی و بازی کنی.

دوستانی که تازه کنسول خریدن و در رابطه با آپديت کردن بازیها دوستانی که بازیهای رو بصورت سینگل بازی میکنن اصلا احتیاجی به دانلود آپديت ندارن بهترین روش این که وقتی دیسک بازی رو میزارید کنسول رو go offline کنید بازی رو نصب کنید وحالشو ببرین فقط يادتون باشه که در حالت انلاین نمیتونید بازیش کنید درضمن بازیهایی که مولتی هستن ناچار هستید آپديت ها رو بگیرید کلا آپديت اصلا چیزی ترسناک نیستش

Sent from my SM-N7502 using Tapatalk

دوستانی که تازه کنسول خریدن و در رابطه با آپديت کردن بازیها دوستانی که بازیهای رو بصورت سینگل بازی میکنن اصلا احتیاجی به دانلود آپديت ندارن بهترین روش این که وقتی دیسک بازی رو میزارید کنسول رو go offline کنید بازی رو نصب کنید وحالشو ببرین فقط يادتون باشه که در حالت انلاین نمیتونید بازیش کنید درضمن بازیهایی که مولتی هستن ناچار هستید آپديت ها رو بگیرید کلا آپديت اصلا چیزی ترسناک نیستش

سرعت دانلود تو کنسول چقد با کامپیوتر فرق داره؟؟خیلی کمتر میشه سرعت؟؟

سرعت دانلود تو کنسول چقد با کامپیوتر فرق داره؟؟خیلی کمتر میشه سرعت؟؟
بستگی داره به سروری که دارید ازش دانلود میکنید برای اینکه سرعت دانلودتون رو ببینید وقتی دارین یه فایل رو دانلود میکنید برید تو قسمت Network بعدش bandwidth usage ,اونجا سرعت دانلود تون رو ميزنه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or