همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان یه سوال داشتم اگه لطف کنید پاسخ بدید
اگه از ایکس‌باکس لایو یه بازی بخرم یه کد بمن میده که باید اونو بزنم و بعد بازی به صورت دیجیتالی دانلود کنم که این بازی ‌درون اون اکانت من قرار میگیره ؟درسته?
می‌خواستم ببینم امکانش هست که با کامپیوتر برم تو خود سایت ایکس‌باکس و برم تو اکانت و بازی از طریقه کامپیوتر داخل اکانت دانلود کنم و بعد رو ایکس‌باکس1 بازی کنم ؟!

دوستان یه سوال داشتم اگه لطف کنید پاسخ بدید
اگه از ایکس‌باکس لایو یه بازی بخرم یه کد بمن میده که باید اونو بزنم و بعد بازی به صورت دیجیتالی دانلود کنم که این بازی ‌درون اون اکانت من قرار میگیره ؟درسته?
می‌خواستم ببینم امکانش هست که با کامپیوتر برم تو خود سایت ایکس‌باکس و برم تو اکانت و بازی از طریقه کامپیوتر داخل اکانت دانلود کنم و بعد رو ایکس‌باکس1 بازی کنم ؟!
دوست من از طریق PC نمیتونید بازی دانلود کنید به هیچ وجه

سلام دوستان
بازم يه سوال
از ديشب كنسولو گذاشتم اپديت شه و به وايرلس وصله،٨ ساعته كه تا الان روي ٦٦٪ گير كرده :/ و اولش نوشته بود حدود ٩٠٠ مگ اپديت كنسول داره اما الان رو ٦٦٪ گيره و ٣٠١ مگ مونده هنوز :/ و مشگل نت هم ندارم
الان چيكارش كنم؟خاموش؟
بايدم برم سر كارم
دمتون گرم؛)
الان اومدم خونه ديدم روي٦٦٪ هنوز قفل مونده و ٣٠١ مگ رو ميگه مونده!يعني تقريبا ٢٤ ساعت هست كه تو اين حالت مونده :/
كلي هم از حجم نتم رو گرفته
حدوده ٢ گيگ دانلود كرده و تازه سرعتمم ٢ مگ هست
دوستان خواهش ميكنم راهنمايي كنين چيكارش كنم :/ نه گزينه كنسل هست نه هيچيييييي

الان اومدم خونه ديدم روي٦٦٪ هنوز قفل مونده و ٣٠١ مگ رو ميگه مونده!يعني تقريبا ٢٤ ساعت هست كه تو اين حالت مونده :/
كلي هم از حجم نتم رو گرفته
حدوده ٢ گيگ دانلود كرده و تازه سرعتمم ٢ مگ هست
دوستان خواهش ميكنم راهنمايي كنين چيكارش كنم :/ نه گزينه كنسل هست نه هيچيييييي

حجم اپديت چقدر بوده ؟

Sent from my iPad using Tapatalk

پيشنهاد ميكنم با ساپورت ماكرو تماس بگيري
البته برا منم توي دانلود هام اينطوري ميشه مثلا 30 مگ رو روي 25 قفل ميكنه بعد چند ثانيه يهو كامل ميشه

Good luck !!!

بيخياله ساپورت و تماس
راهي نداره بشه كنسل كرد و از اول بره؟واقعا رو مخه

یکچیز واقعا اذیت کننده که احتمالا واسه طرح همیشه انلاین اول معرفی x1 بوده همینه که بخوای انلاین باشی نباید دیسک بطاری
چون درخواست اپدیت بده میگیره مگر رو حالت افلاین بزاری ،

دوستان یه سوال فنی داشتم این بازی هایی که با اکانت میفروشن به این صورت که شما اطلاعات اکانن رو تو دستگاه میزنید و بعد بازی ساین اوت میکمید و بازی روی دستگاه فعال میشه و با اکانت خودتون هم میتونید بازی کنید مطمن هست؟

دوستان یه سوال فنی داشتم این بازی هایی که با اکانت میفروشن به این صورت که شما اطلاعات اکانن رو تو دستگاه میزنید و بعد بازی ساین اوت میکمید و بازی روی دستگاه فعال میشه و با اکانت خودتون هم میتونید بازی کنید مطمن هست؟
بله مطمئن هست
http://www.google.com/url?sa=t&rct=...RUCbCEl0IcvKdQBcg&sig2=ppSyj5KMdTiTChqxzIqIWg

هنوزم لامصب مونده رو ٦٦٪ :/
اخه هيچ گزينه ايي هم ندارم
هيچي!
از برق بكشمش يا خاموشش كنم،چيزيش ميشه؟!
سيستمو خاموش كردم كه دوباره شب برم خونه بزنم دوباره كنسول خودشو اپديت كنه(دو روزه خريدم كنسول رو :/)
اين كه همش لاي اپديت شدن قفل ميشه ميتونه به اين قضيه هك شبكه مايكرو مرتبط باشه!؟
چون اين چندروز كلا شبكه سوني هم هي قطع و وصل بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or