همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

صدای بســـــــــــــیـــــــــــــــــار زیادش (:d) مال آداپتور هستش

آداپتور خود وان که صدا نداره
آداپتور های فیک هستن که صدا دارن که ربطی به مطلبی که من گفتم نداره

آداپتور ها دارای فن هستند؟ درسته؟

هستن اما فنش کلا صدا نداره

این سایت Xbox One with Kinect
برای آپدیت به آخرین ورژن 80000 میگیره! مگه کار خاصی داره؟؟
تا اونجا که میدونم فقط باید کنسولو به نت وصل کنیم و دان کنیم آپدیتو بلکه خارج از کنسول دان کنیم که یه سری کار اضافه داره ولی بازم 80000 خیلیه!!
کسی میتونه توضیح بده؟؟:d

تا اونجا که میدونم فقط باید کنسولو به نت وصل کنیم و دان کنیم آپدیتو بلکه خارج از کنسول دان کنیم که یه سری کار اضافه داره ولی بازم 80000 خیلیه!!

دزدی مگه شاخ و دم داره
بعضی ها ایترنت ندارن یا می ترسن اپدیت کن وسط ها مشکلی پیش بیاد برق قطع بشه کنسول به فنا بره
برا همین تن به 80 هزار تومن پول میدن

اولش یک گیگ دو گیگ اپدیت داره 80 تومن پول مگیرن ایول بابا ایناها شاه دزدن للقب دزد برای ایناها افت داره به مولا

سلام دوستان
بازم يه سوال
از ديشب كنسولو گذاشتم اپديت شه و به وايرلس وصله،٨ ساعته كه تا الان روي ٦٦٪ گير كرده :/ و اولش نوشته بود حدود ٩٠٠ مگ اپديت كنسول داره اما الان رو ٦٦٪ گيره و ٣٠١ مگ مونده هنوز :/ و مشگل نت هم ندارم
الان چيكارش كنم؟خاموش؟
بايدم برم سر كارم
دمتون گرم؛)

ببخشید می‌شه یکی‌ از دوستان بگه چجوری می‌تونم اکانت لایو بسازم ترجیحا تو کامپیوتر بسازم که بدن وارد xb1 کنم تو انجمن جستجو زدم چیزی پیدا نکردم

ببخشید می‌شه یکی‌ از دوستان بگه چجوری می‌تونم اکانت لایو بسازم ترجیحا تو کامپیوتر بسازم که بدن وارد xb1 کنم تو انجمن جستجو زدم چیزی پیدا نکردم
شما برو تو سایت xbox.com بعد تو نوار بالا یه قسمت زده sign in...از اونجا شما باید یه اکانت مایکروسافت بسازی بعد هم وارد live میشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or