همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اگر این امکان هست آموزش بزارید و همچنین اگر سایتی میشناسید که بشه آپدیت بازیها رو ازش دانلود کرد.

با عرض پوزش
من دقت نکردم و فکر میکردم آپدیت کنسول مد نظر بوده ولی خوب منظور آپدیت بازی ها بود.
آپدیت بازی ها رو نمیشه از طریق پی سی دانلود کرد و بعد به ایکس1 منتقل کرد ولی خود کنسول رو میشه به صورت آفلاین آپدیت کرد.

ولي خداوكيلي ps4 تركونداااااا دلم خواست چرا اين ماكرو يه بازي سوم شخص درست نميده بيرون
GeOW و QB و Scalebound کشک هستن عایا؟! :d
ماشالا این نسل مایکرو تو همه ی ژانرهای سوم شخص هم یه عنوان داره (تخیلی و H&S و ...). :)

من فکر می کنم ماکرو باید ی IP قوی و جدیده دیکه بیاره حالا بازم هم باید منتظر موند
ولی مسخرس نصف انحصاریها برای PC هم میاد حالا آره با ی سال یا بیشتر گذشتن از تاریخ ولی این جوری خیلی بده!

اشکالِ کاره مایکرو تو اینِ که از انحصاری های قویش مثل halo guardians و gears of war 4 اصلا نه ویدیویی پخش میکنه نه اطلاعی میده!
یا مثلا quantum break که یه ویدیو از گیم پلیش رو 4.5 بار با تایم هایِ مختلف و تغییراتِ مختلف پخش کرد
به نظرم مایکرو هم احتیاج به یه مراسم مثلPlayStation Experince سونی داره!!!
اینجوری حداقل اتفاقه خاصیم نیوفته آدم یکم هایپ میشه!!!:d

اشکالِ کاره مایکرو تو اینِ که از انحصاری های قویش مثل halo guardians و gears of war 4 اصلا نه ویدیویی پخش میکنه نه اطلاعی میده!
یا مثلا quantum break که یه ویدیو از گیم پلیش رو 4.5 بار با تایم هایِ مختلف و تغییراتِ مختلف پخش کرد
به نظرم مایکرو هم احتیاج به یه مراسم مثلPlayStation Experince سونی داره!!!
اینجوری حداقل اتفاقه خاصیم نیوفته آدم یکم هایپ میشه!!!:d

اتفاقا همینجوری بهتره که سطح توقعات نره بالا .

بحث انحصاری شدش واقعا دوستان دوست دارید مایکرو بیاد مثل سونی بازی با گرافیک CGI رونمایی کنه بعدش بزنه اساسی دانگرید کنه شما هم مثل عاقبت سونی فن ها الکی دفاع کنید ازش ؟ اردر چه طوری سره زبون ها افتاد با همون تریلر های CGI که الان همه جا تابلو هست دانگرید شده ! سونی یک Street fighter رو انحصاری کرده که همزمان برای Pc هم میاد همتون ناله میکنید ولی وقتی مایکرو امدش تامب رایدر رو انحصاری یک ساله کردش کدومتون دفاع کردید !

در کل یک سبک محبوب گیمر ها بازی های سوم شخص هستش مایکرو هم شک نکنید فهمیده برای لانچ بازی های مثل دد رایزینگ و رایز رو داشت که زیاد استقبال نشدن بعدش هم تو این بازار بازی سانست اوردرایور رو داشتش من حقیقتا ازش انتظار نداشتم ولی واقعا الان که بازی کردم عالی هستش (تا اینجا سونی فقط یک اینفیموس داشته تو سوم شخص که شوتر هم نبودش ) سال اینده بازی های مثل QB دیگه از استاد سم لیک کسی که بولت تایم رو اورد به صنعت گیم داریم scalebound داریم تو سبک H&S سوم شخص از استاد کامیا و استدیو پلانتیوم گیمز بازی کم نیستش همین الان تو Ps4 یکدونه شوتر اول شخص ابرو مند ندارن . چهار تا بازی برای کنترل های حرکتی ندارن یک دونه ریسینگ خوب ندارن خداییش این همه بازی از سر و کول xbox one دارها میریزه اینقدر ناله خیلی بده خداییش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or