همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

خیر دوست من برای آفلاين بازی کردن اصلا نیازی به نت نیست اما تجربه این کنسول به تجربه بازیهای انلاینش هست
بخدا انلاین بودن هیچ ترسی نداره یه بار امتحان کنی خودت متوجه میشی

Sent from my SM-N7502 using Tapatalk
ترس که نداره مشکل نداشتن اینترنت درست حسابی هست چون شنیدم حجم آپدیت بالاست و از پلی چهارم بیشتر هست.

سلام دوسنان بالاخره منم اکس باکس وان گرفتم. هرجا میرفتم حتی فروشندها باهام بحث میکردن که چرا میخوای اکس باکس بخری بدرد نمیخوره و ps4 بهتره و فلانه و از این حرفا ولی چون من از سالها بیش با ماکرو و بازیهاش خاطره دارم و بزرگ شدم (midtown madness یادش بخیر) و همیشه xbox داشتم و با playstation غریب بودم تصمیم گرفتم این نسل هم ... بگذریم
اولین چیزی که نظرمو جلب کرد اینکه بزرگه :| و خیلی ساده ولی شیک هست. تا اوردمش خونه از کتو کول افتادم:d
دستش هم خوش دست تر و بهتر شده.
فقط یه مشکلی که دارم اینکه وصلش کردم به مانیتور ولی متاسفانه مانیتورم اسبیکر نداره و صدا ندارم. راهی نداره که صدا به هدست دسته منتقل بشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوسنان بالاخره منم اکس باکس وان گرفتم. هرجا میرفتم حتی فروشندها باهام بحث میکردن که چرا میخوای اکس باکس بخری بدرد نمیخوره و ps4 بهتره و فلانه و از این حرفا ولی چون من از سالها بیش با ماکرو و بازیهاش خاطره دارم و بزرگ شدم (midtown madness یادش بخیر) و همیشه xbox داشتم و با playstation غریب بودم تصمیم گرفتم این نسل هم ... بگذریم
اولین چیزی که نظرمو جلب کرد اینکه بزرگه :| و خیلی ساده ولی شیک هست. تا اوردمش خونه از کتو کول افتادم:d
فقط یه مشکلی که دارم اینکه وصلش کردم به مانیتور ولی متاسفانه مانیتورم اسبیکر نداره و صدا ندارم. راهی نداره که صدا به هدست دسته منتقل بشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
مبارکت باشه.اسپیکر به مانیتور وصل کن

تنها راهش اینه شما مبدل Optical به Analog بخری. از اینا:

419qgel6aHL._SL500_AA300_.jpg

ورودی Optical هست که با یه کابل مخصوص وصل میشه به X1، خروجی هم که با یه کابل انتقال صدا، وصل میشه به اسپکیر. قیمتش هم حدود 80 تا 90 هست.

ترس که نداره مشکل نداشتن اینترنت درست حسابی هست چون شنیدم حجم آپدیت بالاست و از پلی چهارم بیشتر هست.

حجم هاي گيگي مال اوايل نسل بود حالا تقريبا همش مگي هست
ببين GTA كه خداي انلاينه ١ گيگ اپديتشه ديگه بقيه كمترن

باید هدست ایکس باکس وان بخری که به دسته وصل میشه و میتونی صدا رو بشنوی

آداپتور رو بگیر قیمتش فک کنم 20$ باشه،بعد هر هدفون یا هدستی میخوای بهش وصل کن.وصل میشه به زیر دسته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or