همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

تاپیک بزنیم ریا میشه. :d
بذار نگه داریم به موقع ـش. یهو یه وقتی کل کل شد کلیپ رو میزنی تو دهن طرف مقابل. :d

البته اینکه کنسول اینقدر مقاوم هست قطعا نکته ی مثبتی ـه و برای عده ای مهمه که بدونن با یه افتادن کنسول به فنا نمیره. :d

اتفاقا همین روزها که تقریبا خبری از کل کل نیست بهترین موقع برای زدن این خبر هست !!!آخه اگه وسط درگیری این خبر رو بیاری بالا سریع با عوض کردن موضوع باعث بی ارزش شدن خبر میشن:d

microsoftstore قاطی کرده :d
GTA برای Xbox One به صورت مجانی گذاشته. البته بعد که به کارتت اضافه کنی، میشه همون 60$ :|

ویرایش: مثل این که واقعا Free شده بوده و هر کسی GTA V + Kinect Sports خریده، کلا 25$ باید برای جفتشون پول بده.
من خودم سعی کردم امتحان کنم ولی Kinect Sports تموم کرده Store :|

ویرایش دوم: کلا Kinect Sports باگ گرفته بوده، هر بازی با Kinect Sports می خریدی، Free میشده.
http://slickdeals.net/f/7447582-mic...-it-work?page=25&rpid=72349592&rp=24#comments
یک نفر نوشته 20 تا خرید انجام داده. اکثر کسائی هم که خرید کردن، اون بازی براشون فرستادن (مجانی)

آخرین ویرایش:
دوستان شرمنده من یه سوالی داشتم من دستگاه رو از روی دسته با گزینه turn offکنسول خاموش میکنم اما گویا در این حلت stand by میشه ایا برای خاموش کردن کنسول راه دیگه ای باید انجام بدم؟

دوستان شرمنده من یه سوالی داشتم من دستگاه رو از روی دسته با گزینه turn offکنسول خاموش میکنم اما گویا در این حلت stand by میشه ایا برای خاموش کردن کنسول راه دیگه ای باید انجام بدم؟
باید بری تو تنظیمات و تو بخش power انتخاب کنی کنسول کامل خاموش بشه یا استندبای بشه

سلام دوستان ;)
من میخوام ایکس وان بگیرم فقط یه سوال داشتم.
آپدیت هایی که واسه خود کنسول و یا بازی ها برای بخش آنلاین منتشر میشه رو میشه با IDM دانلود کنی و با فلش بریزی رو هارد کنسول؟
چون واسه PS4 این امکان هست.

سلام دوستان ;)
من میخوام ایکس وان بگیرم فقط یه سوال داشتم.
آپدیت هایی که واسه خود کنسول و یا بازی ها برای بخش آنلاین منتشر میشه رو میشه با IDM دانلود کنی و با فلش بریزی رو هارد کنسول؟
چون واسه PS4 این امکان هست.
نه اما سرعت دانلود اپدیتها از لایو خیلی بهتر از می اس ان.مثلا من اپدیت فورزا هورایزن که دو گیگ بود تو چهل دقیقه 25% از 100% اومده بود با سرعت دانلود 100

سلام بهترين بازي كه بشه بازكينكت كرد و تحركش خيلي باشه چيه..خواهشا اگر فيتنس هست از خود لايو فيلماي تمرينيش دانلود نشه همون لحظه

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

سلام
برا آفلاین بازی کردن احتیاجی به اینترنت هم هست؟یعنی من دستگاه رو بخرم با دیسک بازیها برا آفلاین اینترنت لازمه باز؟
خیر دوست من برای آفلاين بازی کردن اصلا نیازی به نت نیست اما تجربه این کنسول به تجربه بازیهای انلاینش هست
بخدا انلاین بودن هیچ ترسی نداره یه بار امتحان کنی خودت متوجه میشی

Sent from my SM-N7502 using Tapatalk

دوستان من با توجه به اکانتم یه گیفت کارت 10 پوندی خریدم ولی وقتی میخوام وارد کنم میگه این کد به region ـه شما نمیخوره!!!
کسی میتونه راهنمایی یا کمک کنه؟
--------------
اقا ی سایت مطمن واسه خرید لایو معرفی کنید
بالای صفحه تو بنرهای تبلیغاتی، ماتریکس گیم.

دوستان من با توجه به اکانتم یه گیفت کارت 10 پوندی خریدم ولی وقتی میخوام وارد کنم میگه این کد به region ـه شما نمیخوره!!!
کسی میتونه راهنمایی یا کمک کنه؟
--------------

بالای صفحه تو بنرهای تبلیغاتی، ماتریکس گیم.
شما کشور خودتون رو در ابتدا چی زدید؟ باید انگلیس زده باشین تا قبول کنه..

شما کشور خودتون رو در ابتدا چی زدید؟ باید انگلیس زده باشین تا قبول کنه..
انگلیس زده بودم. اصن موقع ساخت اکانت آدرس اونجا رو هم داده بودم.
-----
ویرایش: الان دوباره رفتم تو قسمت Change my region یه بار دیگه انگلیس رو انتخاب کردم درست شد. :d
ویرایش 2: بالاخره Titanfall Deluxe Edition خریداری شد. :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or