همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان من تازه دستگاه گرفتم battel رو گذاشت نصب کنه ولی نزده چقدرش نصب شده یا چقدرش مونده ایا بازی خرابه یا کلا موقع نصب نمیزنه که چقدرش مونده فقط همینطوری زده install:|

اقا موندم سر چند راهی.یه مسلمون بیاد راهنماییم کنه.
بخوام سه تا گیم بگیرم،چی بگیرم؟
البته مولتی پلیر خیلی برام مهمه.
Titanfall
COD
GTA V
البته Halo هم هست ولی چون فعلا یه مقدار مولتیش مشکل داره (و یه آپدیت 15-20 گیگی هم داره) پیشنهاد نکردم.

Titanfall
COD
GTA V
البته Halo هم هست ولی چون فعلا یه مقدار مولتیش مشکل داره (و یه آپدیت 15-20 گیگی هم داره) پیشنهاد نکردم.
جی تی ای که رو ۳۶۰ تمومش کردم،یعنی ارزش داره دوباره بخرم؟
تایان فال هم که میگن نت خیل خفنی می خواد.
کال اف جدید هم که میگن تخیلی شده و اصلا طرفدار نداره.
من تو نسل قبل بیشرین گیمی که انجام دادم سری فیفا بوده و کال اف ولی اینبار از هیچکدومش تعریف نمیکنن.

آقا یه عدد انسان پیدا نمیشه یه راهی بگه مشکل ما حل بشه؟! :D
یه بار دیگخه هم پرسیده بودم
من تو فیفا 15 هز چی تو سیزن و آلتیمیت سرچ میزنم هیچ کسی رو پیدا نمیکنه! :(
دقیقا هیچکی!
فقط پروکلاپ میاره
طرح گیم رو هم فعال کردم ولی بازم نمیشه
*تو فرندلی هیچ مشکلی ندارم

برادران یکی زحمت بکشه یه تاپیک در مورد این قضیه تست استحکام کنسول که بین x1 وps4 انجام شد بزنه همه بدونن قضیه چی بوده! حالا اگه ps4 برنده میبود !!100 جا خبرش رو به هر شکل و طریقی میزدن ولی نوبت کنسول مظلوم مایکروسافت که میشه همه خوابشون میبره:d

برادران یکی زحمت بکشه یه تاپیک در مورد این قضیه تست استحکام کنسول که بین x1 وps4 انجام شد بزنه همه بدونن قضیه چی بوده! حالا اگه ps4 برنده میبود !!100 جا خبرش رو به هر شکل و طریقی میزدن ولی نوبت کنسول مظلوم مایکروسافت که میشه همه خوابشون میبره:d

با اينكه XONE دارم ولي اخه اين چيز مهمي برا گيمرا نيست

تاپیک بزنیم ریا میشه. :d
بذار نگه داریم به موقع ـش. یهو یه وقتی کل کل شد کلیپ رو میزنی تو دهن طرف مقابل. :d
با اينكه XONE دارم ولي اخه اين چيز مهمي برا گيمرا نيست
البته اینکه کنسول اینقدر مقاوم هست قطعا نکته ی مثبتی ـه و برای عده ای مهمه که بدونن با یه افتادن کنسول به فنا نمیره. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or