همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

نه داداش مشکلی نیست ساختن برای همین که روشن باشه دیگه :d. کلا پیشنهاد شخصیم فورزا همیشه انلاین بازی کن انلاین بازی کردنش لذت خیلی لذت بخش تر هست

والا امروز ميخواستم ساين بشم همش ميگفت چند دقيقه ديگه امتحان كن نميدونى مشكلش از چى و اينكه اميدوارم اپديتش تا صبح دانلود شه

بازم اينكارو كردم نشد كه نشد.از ديشب فورزا خريدم هنوز داغش رو دلم

والا منم بعضي وقتا همچين ميشم ولي وقتي يه بار خاموش روشن ميكنم درست ميشه
تجربه بهم ثابت كرده وقتي روشنش ميكني همون موقع بايد ساين اين كني نبايد بزاري زمان بگذره به شخصه هروقت روشنش كردم يه ربع ساعت بعد اومدم پاش ساين اين نشده ولي وقتي بلافاصله ساين اين كردم شده

دوستان من امروز رفته بودم xone بگیرم فروشنده میگفت که بازیهای ps4 رو کرایه میده هفته ای 20 تومن....ولی برای xone چنین چیزی امکان نداره...
راست میگفت؟
ممنون

الان ميشه از بازى فيلم بگيرى و اينكه بريزى تو فلش؟و كجا سيو ميشه.عين پلى استيشن دكمه ايى نداره كه عكس بگيريم
بله میشه.. دو راه هست (نیازی به دکمه فیزیکی نیست:d)
1- فرمان سوتی XBOX: record that
2- دوبار لوگو XBOX رو دسته کلیک کنید بعد X رو بزنید!
باید آپلودش کنید رو لایو بعد از لایو دانلود کنید | اسکرین شات هم آپدیت های آینده اضافه میشه..:-/

دوستان من امروز رفته بودم xone بگیرم فروشنده میگفت که بازیهای ps4 رو کرایه میده هفته ای 20 تومن....ولی برای xone چنین چیزی امکان نداره...
راست میگفت؟
ممنون
Cqcd.jpg

کسی اینارو مجبور کرده فروشنده بشن؟:-w
میشه از بازی کار کرده استفاده کرد و نیازی به اتصال دائم به لایو نیست.. اینا هنوز تو 1 سال خورده ای پیش گیر کردن:|

میشه از بازی کار کرده استفاده کرد و نیازی به اتصال دائم به لایو نیست.. اینا هنوز تو 1 سال خورده ای پیش گیر کردن:|

باورتون نمیشه هرجا تو رشت رفتم یک ساعت منو سوال پیچ کردن چرا میخوای ایکس باکس بگیری....ps4 بخر خیلی بهتره...

بله میشه.. دو راه هست (نیازی به دکمه فیزیکی نیست:d)
1- فرمان سوتی XBOX: record that
2- دوبار لوگو XBOX رو دسته کلیک کنید بعد X رو بزنید!
باید آپلودش کنید رو لایو بعد از لایو دانلود کنید | اسکرین شات هم آپدیت های آینده اضافه میشه..:-/

Cqcd.jpg

برادر اولین اصل فروشندگی اینه که همیشه جنسی که بیشتر داری رو آّب کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or