همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان یه سوال . از اون جایی که وضعیت فروش مایکرو تو این نصل بد تر بوده میشه بدونم وضعیت شلوغی سرور ها چطوره ؟؟؟ یعنی خیلی خلوتن یا خوبه ؟؟؟

دوست عزیز میزان فروش x1 بدتر نبوده ...خواهشاً اطلاعات کافی ندارین شایعه درست نکنین........x1 در حال حاضر حدود 10 میلیون واحد فروش داسته و ps4 حدود 13 میلیون... یعنی اختلاف 3 میلیون واحد هستش که اونم به امید خدا تا چند ماه آینده جلو میزنه .......و کلاً سرورهای xbox live به دلیل قدرت و پشتیبانی قوی مایکرو سافت همیشه بدونه مشکل کار میکنند و در هر بازی حسابی شلوغ هستند.

مایکروسافت آمار این یک سال فرستاد :d
fyq5y3h8didfza955akd.png
snm1w5b1e09zvr0c61m7.png

امروز از طرف مایکروسافت برام ایمیل اومده جایزه بردی!
ما هم با کمال شادمانی رفتیم ببینیم چی جایزه بردیم که با کمال سورپرایز با جایزه های زیر مواجه شدیم:
۱- پوستر One Year
2- مشاهده چندتا کارتون که خود سازنده اون کارتونا هم نگاهشون نکرده، به صورت HD و کاملاً رایگان.

واقعاً از شادی در پوست خودم نمیگنجم. تاحالا کادو به این خوبی دریافت نکرده بودم! این با ارزش ترین و گران قیمت ترین کادوی زندگیم بود.
فکرشو بکن پوستر One Year اونم به صورت کاملاً مجانی!!!
یا مشاهده چندتا کارتون درپیت اونم به صورت HD و،کاملاً مجانی.
من واقعاً نمیدونم مایکروسافت این همه هزینه ای که برای این کادوها کرده رو از کجا تإمین میکنه.

آخرین ویرایش:
دوستان یادمه یکی سر آپدیت هیلو گفته بود که میشه آپدیت رو تو هاررد ریخت و پخش کرد بین مردم. میخواستم ببینم حقیقت داره آیا؟ چطوریه؟
آره میشه. باید از یکی که بازی داره بگیری. یک هارد باید بهش بدی و اونم برات بازی با خود کنسول کپی می کنه روی هارد :d

- - -ویرایش - - -

امروز از طرف مایکروسافت برام ایمیل اومده جایزه بردی!
ما هم با کمال شادمانی رفتیم ببینیم چی جایزه بردیم که با کمال سورپرایز با جایزه های زیر مواجه شدیم:
۱- پوستر One Year
2- مشاهده چندتا کارتون که خود سازنده اون کارتونا هم نگاهشون نکرده، به صورت HD و کاملاً رایگان.

واقعاً از شادی در پوست خودم نمیگنجم. تاحالا کادو به این خوبی دریافت نکرده بودم! این با ارزش ترین و گران قیمت ترین کادوی زندگیم بود.
فکرشو بکن پوستر One Year اونم به صورت کاملاً مجانی!!!
یا مشاهده چندتا کارتون درپیت اونم به صورت HD و،کاملاً مجانی.
من واقعاً نمیدونم مایکروسافت این همه هزینه ای که برای این کادوها کرده رو از کجا تإمین میکنه.
کارتون نیستن.
دو تا انیمه و جزو پر طرفدار ترین انیمه هایی هستند که تا به امروز ساخته شدن
sqn00bs4exstfepeybfh.png

جایزه ها هم به صورت شانسی داده میشه، مثلا به من بازی Limbo داده و یکی دیگه ممکنه کنسول برنده بشه. قرار نیست همه بازی یا کنسول برنده بشن

آخرین ویرایش:
سلام دوستان چندتا سوال داشتم
یکی اینکه باسه xbox one کدوم ریجن بهتره بگیرم؟
بعد این که میگن ریجن 2 امارات هست فرقی با ریجن 2 اروپا نداره؟
بعد بازی که بخوایم بگیریم همه ریجن ها رو میگیره یا فقط باید بازی با ریجن دستگاه یکی باشه ؟
بعد باسه لایو و خرید dlc این حرفا اکانت کشور یا ریجن خاصی باید ثبتنام کنیم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

:| یا حضرت ... Dragon Ball یکی از اگر نه معروف ترین و پر بیننده ترین انیمه های جهانه بعد بهش می گید کارتونی که خود سازنده ندیده :| بعدش آدم اسب پیشکشی رو دندونش رو نمی شماره که!

کسی میدونه کینکت جدا کی تو اروپا عرضه میشه؟

آره میشه. باید از یکی که بازی داره بگیری. یک هارد باید بهش بدی و اونم برات بازی با خود کنسول کپی می کنه روی هارد :d

- - -ویرایش - - -

کارتون نیستن.
دو تا انیمه و جزو پر طرفدار ترین انیمه هایی هستند که تا به امروز ساخته شدن
sqn00bs4exstfepeybfh.png

جایزه ها هم به صورت شانسی داده میشه، مثلا به من بازی Limbo داده و یکی دیگه ممکنه کنسول برنده بشه. قرار نیست همه بازی یا کنسول برنده بشن

حالا کارتون یا انیمه چه فرقی داره؟ فقط اسمشون فرق داره. منظورم از کارتون فیلم مصنوعی و ساختگی است که موجودات طبیعی در اون وجود ندارند و ساخته دست بشر هست.
بعدشم من اگه بخوام این همه ترافیک واسه این کارتونای درپیت خرج کنم، میرم سر کوچه با بهترین کیفیت دونه ای ۱۰۰۰ تومن میخرم میندازم روی DVD Player نگاه میکنم!
من بهترین انیمیشن جهان رو نمیخوام. سه روز لایو مجانی میدادن دستشون درد نمیکرد! یا همون بازی لیمبو رو به من میدادن ممنونشون میشدم

سلام دوستان چندتا سوال داشتم
یکی اینکه باسه xbox one کدوم ریجن بهتره بگیرم؟
بعد این که میگن ریجن 2 امارات هست فرقی با ریجن 2 اروپا نداره؟
بعد بازی که بخوایم بگیریم همه ریجن ها رو میگیره یا فقط باید بازی با ریجن دستگاه یکی باشه ؟
بعد باسه لایو و خرید dlc این حرفا اکانت کشور یا ریجن خاصی باید ثبتنام کنیم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
فرقی خاصی ندارن فقط واسه آداپتور ریجن 1 باید یه ترانس تبدیل برق 110 ولت به 220 ولت بخری ولی ریجن 2 دیگه احتیاجی نیست (آداپتورش 220 ولت هست)
نمیدونم ولی میدونم ریجن 1 آمریکا ـست و ریجن 2 اروپا
نه ریجن فری هست و مشکلی نداره
http://forum.bazicenter.com/thread88293/
کسی میدونه کینکت جدا کی تو اروپا عرضه میشه؟
فعلا که واسه فروش کینکت بدون وان,چیزی نگفتن!

آقا ما این 14 روز تریال رو که رو دستگاه بود استفاده کردیم الان دستگاه رو روشن کردم دیدم میگه xbox is better with gold!!!!
میگه گلد نداری!
دو ساعت هم نیس زدم کد رو :(
چکار کنم!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or