همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

نه واقعا اینجوری نیست ؟!
یه سری از کامنتای بچه ها رو هم اینجا خوندم میگن حجم آپدیت ها خیلی بالاست و طول میکشه دانلود بشه
در کل من خریدم 100% بود ولی سر این مشکل یکم دو دل شدم
بیاین این شک من رو درست کنین :d
آپدیت فقط به خود سازنده بازی ربط داره. الان واسه Sunset کلا یه آپدیت 300 مگی اومد. واسه FH2 تا حالا 1.2 گیگ آپدیت اومده. واسه یه سری بازی هم بیشتر یا کمتر. به نظرم یه مدت که بگذره این قضیه آپدیت ها درست میشه :دی خود کنسول هم اولش یه آپدیت 1 گیگی داره که باید دانلود کنی، بعدش آپدیت ماهانه هست که حجمش 300 مگ اینجاها هست و ماهی 1 بار میاد و اجباری هم نیست، ولی خب آپدیت کنی بهتره :دی

خوب اگه اینجوری باشه که آدم ریجن 1 میگیره
خیلی اینجوری به نفعش میشه
من فکر میکردم خیلی دردسر داشته باشه

آره ببین من اشتباه کردم ریجن دو خریدم شما اشتباه منو نکن . من باندل تیتان با کینکت خریدم 1.900 که اشتباه بود . تازه بازیش هم به دردم نخورد چون دیسک نیست و دیجیتالیه منم حوصله نداشتم دانلود کنم . الان ریجن یک بدون کینکت میده 1.360 از اونطرف یه کینکت دست دوم هم بخر 250 تومن تو بازارچه همینجا هم بود حالا نمیدونم هنوز باشه یا نه این میشه 1.600 . بعد دو تا بازی دست دوم هم بخر 160 تومن . اینجوری به نفعته .

از صبح تا حالا کنسول کل وای فای های در و همسایه رو میشناسه جز ماله من :| حتی هتلی که یه کیلومتری خونمون هست رو میشناسه ولی واسه من رو پیدا نمی کنه :| یه اچیومنتم بخوایم بگیریم وصل نباشیم بهمون نمیده :|

از صبح تا حالا کنسول کل وای فای های در و همسایه رو میشناسه جز ماله من :| حتی هتلی که یه کیلومتری خونمون هست رو میشناسه ولی واسه من رو پیدا نمی کنه :| یه اچیومنتم بخوایم بگیریم وصل نباشیم بهمون نمیده :|
اسم مودم رو یکبار تعویض کن و تست کن اگر نشد Security مودم رو کلا off کن ببین میشناسه؟ واگر باز نشد channel مودم رو بیار روی ۵ یا ۶

اسم مودم رو یکبار تعویض کن و تست کن اگر نشد Security مودم رو کلا off کن ببین میشناسه؟ واگر باز نشد channel مودم رو بیار روی ۵ یا ۶

خوب پس در اینصورت اینجور که شما میگین یه اینترنت توپ میخواد :d وگرنه مشکله خاصی نیست
پس بازهم در این حالت نظرم بازهم روی وان قرار میگیره :d

خوب پس در اینصورت اینجور که شما میگین یه اینترنت توپ میخواد :d وگرنه مشکله خاصی نیست
پس بازهم در این حالت نظرم بازهم روی وان قرار میگیره :d
ببخشید من متوجه منظورتون نشدم تغییر در تنظیمات مودم چه ارتباطی با اینترنت توپ داره.

سلام دوستان من چطوری بفهمم کنسول ریجن 1 هست یا دو یعنی از روی جعبه یا روی خود کنسول مشخصه ای داره نوشته ای نقشی نگاری داره؟ یا باید به حرف فروشندهها اعتماد کرد

دووستان اهل فن !

برادرم ایکس باکس 1 خریداری کرده ، الان منم بخرم میتونیم بازی دیجیتالی بخریم و دو نفری استفاده کنیم رو دو کنسول؟ محدودیت آنلاینی نداریم؟

6lgeo0midvb9hagltn17.png

این بخش ها و قابلیت ها فعلا از دسترس خارج شدن.
امیدوارم به صورت کامل درست بشن، مخصوصا برای باز شدن اچیومنت ها که چند روزی درست عمل نمی کنه
منبع

ویرایش: مشکل حل شد...

آخرین ویرایش:
سلام خدمت همگی. میخام 1 بگیرم. اول نظرم روی ریجن 2 بود به خاطر تبدیل برق. آخه میگفتن تبدیل خوب حداقل 200 پولشه. الان که اومدم اینجا میگن با 60 70 میتونی یه چیز خوب بگیری. اگه میشه راهنمایی کنید. چه ترانسی بگیرم؟؟؟؟. ممنون میشم راهنمایی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or