همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام

من می خواهم xbox 1 بگیرم ولی توی سایت های مختلف انقدر در مورد قدرت گرافیکی xbox 1 و رزولوشن کمتر نسبت به ps4 گفتن که من در مورد خرید xbox دو دل شدم. من تا حالا کنسول بازی نداشتم و xbox به خاطر کینکت برام خیلی جالب هست می خواستم من را راهنمایی کنید و آیا ارزش داره تا نسخه اسلیم xbox 1 صبر کنم چون توی اینترنت خوندم که نسخه اسلیم xbox 1 با یکسری تغییرات در نوع رم دستگاه سال آینده منتشر میشه یا اینکه ps4 بخرم؟

سلام

من می خواهم xbox 1 بگیرم ولی توی سایت های مختلف انقدر در مورد قدرت گرافیکی xbox 1 و رزولوشن کمتر نسبت به ps4 گفتن که من در مورد خرید xbox دو دل شدم. من تا حالا کنسول بازی نداشتم و xbox به خاطر کینکت برام خیلی جالب هست می خواستم من را راهنمایی کنید و آیا ارزش داره تا نسخه اسلیم xbox 1 صبر کنم چون توی اینترنت خوندم که نسخه اسلیم xbox 1 با یکسری تغییرات در نوع رم دستگاه سال آینده منتشر میشه یا اینکه ps4 بخرم؟

بحث رزولوشن بحث خیلی چرتیه شما به نظرات دیگران هیچ کاری نداشته باش هر 2 کنسول قدرتمندن در بعضی جاها ایکس باکس بهتره در بعضی هم پلی استیشن شما باید نگاه کنی چه بازیهای انحصاری خوب در آینده واسه این 2تا میاد همونو بگیری بعدشم کی گفته میخوان رم دستگاه رو تغییر بدن؟تکلیف 8 میلیون آدمی که وان خریدن چی پس؟همچین چیزی نیست همون مقدار سخت افزار تا آخر نسل هست هیچی تکون نمیخوره گفتن که برای کوچکتر کردن چیپهای دستگاه میخوان کاری کنن برای مدل اسلیم

در مورد بازی های xbox 1 حتما موقع نصب و بازی باید به اینترنت وصل بود و همه آپدیت های بازی ها را باید دانلود کرد تا بشه بازی کرد؟ آیا xbox 1 حجم اینترنت زیادی رو مصرف میکنه و بنظرتون اینترنت 20 گیگ در ماه برای آپدیت های xbox و اینترنت گردی کافی هست؟

خیلی ممنون

آخرین ویرایش:
در مورد بازی های xbox 1 حتما موقع نصب و بازی باید به اینترنت وصل بود و همه آپدیت های بازی ها را باید دانلود کرد تا بشه بازی کرد؟ آیا xbox 1 حجم اینترنت زیادی رو مصرف میکنه و بنظرتون اینترنت 20 گیگ در ماه برای آپدیت های xbox و اینترنت گردی کافی هست؟

خیلی ممنون

كافيه من دقيقا ماهي ٢٠ گيگ مصرف ميكنم به همه كاريم ميرسم

یه سوال
این ریجن 1 و 2 که تقریبا 300 تومن تقاوت قیمت دارن واسه چیه ؟!
فقط برای آداپتور 220 ؟
متاسفانه به دلیل همون اداپتور 220 ــه وگرنه تفاوتی وجود نداره....الان اداپتورهای 220 برای ریجن 1 پر شده تو بازار کیفیت خوبی هم دارن قیمتشون هم 60 الی 70 تومنه.

كسي راه حلي براي مشكل باز نشدن اچيومنت ها نداره؟
براي من تا ديروز هيلو مشكل داشت ولي امروز دو تا از اچيومنت هاي Sleeping Dogs هم باز نشدن :|
چون مشکلم بر طرف شد، گفتم تو این تاپیک اعلام کنم. (البته اچیومنت های هیلو همچنان مشکل دارن)
شب کنسول خاموش کردم و صبح که رفتم لیست اچیومنت هارو نگاه کردم، اون دو تا اچیومنت باز شده بودن.
بازی Destiny هم گویا مشکل باز شدن اچیومنت داره که راه حلش اینه که برین تو بازی و یک بار Sign out و بعد Sign in کنید. اون موقع اگر اچیومنتی که قبلا گرفتین و باز نشده، باز میشه:d

متاسفانه به دلیل همون اداپتور 220 ــه وگرنه تفاوتی وجود نداره....الان اداپتورهای 220 برای ریجن 1 پر شده تو بازار کیفیت خوبی هم دارن قیمتشون هم 60 الی 70 تومنه.
خوب اگه اینجوری باشه که آدم ریجن 1 میگیره
خیلی اینجوری به نفعش میشه
من فکر میکردم خیلی دردسر داشته باشه

خوب اگه اینجوری باشه که آدم ریجن 1 میگیره
خیلی اینجوری به نفعش میشه
من فکر میکردم خیلی دردسر داشته باشه
من خودم ریجن 1 گرفتم با یه آداپتور به قیمت 59 هزارتومن کیفیت خوبی هم داره آداپتورش دردسر خاصی نداره فقط یه آداپتور 220 میگیری و تموم.
-----------------------------------------------------------------------
دوستان یه سئوال دارم : برای وصل شدن به شبکه لایو از طریق Xone نیاز به آدرس و کد پستی داریم؟ و اینکه 1 مثل 360 اکانت لایو رایگان روش هست یانه؟

ممنون

من خودم ریجن 1 گرفتم با یه آداپتور به قیمت 59 هزارتومن کیفیت خوبی هم داره آداپتورش دردسر خاصی نداره فقط یه آداپتور 220 میگیری و تموم.
-----------------------------------------------------------------------
دوستان یه سئوال دارم : برای وصل شدن به شبکه لایو از طریق Xone نیاز به آدرس و کد پستی داریم؟ و اینکه 1 مثل 360 اکانت لایو رایگان روش هست یانه؟

ممنون
ممنون
یه چیز دیگه
یه بچه ها میگه آپدیتش روزانه اس و خیلی حجماش بالاست
درست گفته ؟!
اینجوری اگه باشه که خیلی دردسر میشه

بچه ها چرت محض گفتن

نه واقعا اینجوری نیست ؟!
یه سری از کامنتای بچه ها رو هم اینجا خوندم میگن حجم آپدیت ها خیلی بالاست و طول میکشه دانلود بشه
در کل من خریدم 100% بود ولی سر این مشکل یکم دو دل شدم
بیاین این شک من رو درست کنین :d

نه واقعا اینجوری نیست ؟!
یه سری از کامنتای بچه ها رو هم اینجا خوندم میگن حجم آپدیت ها خیلی بالاست و طول میکشه دانلود بشه
در کل من خریدم 100% بود ولی سر این مشکل یکم دو دل شدم
بیاین این شک من رو درست کنین :d

آپدیت که داره ولی نه دیگه هر روز! شاید هر بازی حداقل سه - چهار هفته طول بکشه تا براش آپدیت بیاد.
حجم متوسطش هم ۱-۲ گیگه.
حالا شاید یه بازی استثنا باشه بیشتر حجم داشته لاشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or