همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام دوستان, دوست من یه xbox one خریده از یه سایت مشهور یه دو هفته بازی نداشت و تست اون سایت تموم شد بعد که یه بازی گرفت الان دیگه بازی رو اجرا نمی کنه روزهای اول یه مقدار از بازی رو نصب می کرد میشد بازی کنی اما الان اصلا هیچ سی دی یا دی وی دی و یا بلوری رو تشخیص نمیده مشکلش چیه؟کنسول رو به اسم ریجن 1 و با آداپتور بهش دادن که داخل جعبه بوده مگه ریجن2 ها آداپتور اورجینال ندارن؟آیا این کنسول از نظر نرم افزاری مشکل داره یا باید سخت افزاری به دادش رسید؟ممنون از توجه شما

سلام دوستان, دوست من یه xbox one خریده از یه سایت مشهور یه دو هفته بازی نداشت و تست اون سایت تموم شد بعد که یه بازی گرفت الان دیگه بازی رو اجرا نمی کنه روزهای اول یه مقدار از بازی رو نصب می کرد میشد بازی کنی اما الان اصلا هیچ سی دی یا دی وی دی و یا بلوری رو تشخیص نمیده مشکلش چیه؟کنسول رو به اسم ریجن 1 و با آداپتور بهش دادن که داخل جعبه بوده مگه ریجن2 ها آداپتور اورجینال ندارن؟آیا این کنسول از نظر نرم افزاری مشکل داره یا باید سخت افزاری به دادش رسید؟ممنون از توجه شما
به احتمال زیاد مشکل از درایو کنسول هست!!!
ریجن 1 و ریجن 2 جفتشون آداپتورشون اصل هست ولی ریجن 1 آداپتورش برقِ مصرفیش 110 ولت هست ولی ریجن 2 220 ولت هست
ریجن 1 تو ایران احتیاج به ترانس تبدیل 110 ولت به 220 ولت داره!

به احتمال زیاد مشکل از درایو کنسول هست!!!
ریجن 1 و ریجن 2 جفتشون آداپتورشون اصل هست ولی ریجن 1 آداپتورش برقِ مصرفیش 110 ولت هست ولی ریجن 2 220 ولت هست
ریجن 1 تو ایران احتیاج به ترانس تبدیل 110 ولت به 220 ولت داره!

منظور شما اینه که علاوه بر اون آداپتور باید یه آداپتور دیگه داشته باشه؟یعنی باید دو تا آداپتور باشه تا کنسول روشن بشه؟ بعد مشکلش چی درست میشه؟ممنون از جوابتون

منظور شما اینه که علاوه بر اون آداپتور باید یه آداپتور دیگه داشته باشه؟یعنی باید دو تا آداپتور باشه تا کنسول روشن بشه؟ بعد مشکلش چی درست میشه؟ممنون از جوابتون
این آداپتوره خوده کنسول هستش
30701195866841078810.jpg

اگه برق مصرفیش 110 ولت باشه (یعنی ریجن 1) باید یه ترانس تبدیل 110 ولت به 220 ولت براش بگیرید و آداپتور رو به اون وصل کنید
ترانس تبدیل رو لوازم برقی فروشا دارن خوده فروشنده های کنسول هم میارن!حالا اگه کنسول ریجن 2 باشه آداپتورش احتیاجی به ترانس تبدیل نداره چون 220 ولت هست و نیاز نیست ترانس تبدیل براش بخرید
نه فک نکنم بشه درستش کرد,همون موقع که مهلت تست داشت باید عوضش میکردید!حالا به یه کنسول فروشی نشونش بدید شاید تونست کاری کنه!

توضیح خاصی نداره دوست عزیز، شما باید بلوری بازی مورد نظر رو تهیه کنی و اینترنت رو قطع کنی، بعد از نصب، اینترنت رو وصل کنی و کد فعال سازی بازی رو به همراه آپدیت بازی دانلود کنی.
در هر صورت مقداری از حجمت به ملکوت میره چون تا وقتی آپدیت بازی رو نگیری نمیتونی بازی کنی، آخه بازی دیجیتالی آفلاین بازی نمیشهb-)

راستی اگه کسی بازیشو شیر کرده باشه من بخوام از دیسک نصب کنم اینم همنطوری باید بنصبم؟

من اول میخواستم xbox 360 بگیرم اما الان نظرم عوض شده . من اگه بخوام xbox1 یا ps4 رو بگیرم ارزش دارن؟
کدوم بهتره با توجه به این چیزایی که من میخوام؟
بازی های حرکتیش برام خیلی مهمه
کاربریش راحت باشه
بازی هاش با کیفیت باشه
کپی خور بشه در اینده

من اول میخواستم xbox 360 بگیرم اما الان نظرم عوض شده . من اگه بخوام xbox1 یا ps4 رو بگیرم ارزش دارن؟
بازی های حرکتیش برام خیلی مهمه
کاربریش راحت باشه
بازی هاش با کیفیت باشه
کپی خور بشه در اینده

ممنون میشم من و راهنمایی کنین

1- بازی های حرکتیش برام خیلی مهمه
2- کاربریش راحت باشه
3- بازی هاش با کیفیت باشه
4- کپی خور بشه در اینده
1- قطعا xbox one
2- تفاوت زیادی ندارن.
3- هر دو کنسول
4- هنوز به هیچ وجه معلوم نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or