همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوست عزیز همه ی بازی هایی که شما نام بردی ماله زمان لانچ بوده الان همونجوری که میتونی ببینی ONE خودش رو به PS4 رسونده !!
در کل شما هرچیزی که دوست داری بخر از کسی هم نخواه متقاعدت کنه که کدوم کنسول بهتره چون مطمئن باش اگه خوده شرکت سازنده ( که بیشترین تلاش رو تو این زمینه میکنه ) نتونسته کسه دیگه هم نمیتونه !!

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز همه ی بازی هایی که شما نام بردی ماله زمان لانچ بوده الان همونجوری که میتونی ببینی ONE خودش رو به PS4 رسونده !!
در کل شما هرچیزی که دوست داری بخر از کسی هم نخواه که متقاعدت کنه که کدوم کنسول بهتره چون مطمئن باش اگه خوده شرکت سازنده ( که بیشترین تلاش رو تو این زمینه میکنه ) نتونسته کسه دیگه نمیتونه !!

من كلا با ايكس باكس بيشتر حال ميكنم ولي اخيرا يكم به شك افتاده بودم كه دوستان برطرف كردند.

MADRIDISTA

دوستان نظرتون رو کدومه؟؟؟

من بابام الان ایتالیاس :دی

1. Xbox One Advanced Warfare Bundle به مبلغ 499 یورو
2. Xbox One Sunset Drive Bundle به مبلغ 399 یورو

باندل کال ارزش 100 یورو اضافی داره؟ به جاش میتونم با کینکت به همراه بازی فیفا بخرم 499 :دی

سلام
اقا اين اكس باكس 1 بجز ريجن 1 و 2 ريجن ديگه اي هم ازش تو بازار هست؟ من حقيقتش ميخواستم از دي جي كالا بگيرم اينا هم فقط ميدونن كه كنسولي كه ميفروشن توليد 2014 ــه و از ريجنش اطلاعي نداشتن! منم نگرانم كه مبادا ريجن 3 بفرستن براي من:|

پ.ن: من با اين اينترنتم با توجه با صحبت هاي دوستان بهتره اصلا انلاين نشم در اينده:d 256 نامحدود دارم از مخابرات...
از دیجی کالا نخر . من وقتی میخواستم بخرم اول زنگ زدم اونجا گفتم ریجن و تاریخ ساخت دستگاه بگید گفتند نمیگیم ! ادب برخورد با مشتری ندارن ! قیمتشون هم بالاست . یه سر به پرشین تولز بزنید اونجا وارد کننده های عمده هستن که هم مشخصات جزیی مثل ریجن و تاریخ ساخت رو میگن هم یه جورایی قیمت کف بازار هست تقریبا . من خودم از اونجا خریدم .
در مورد اینترنت هم اتفاقا من هم 256 مخابرات دارم . پینگ من اکثر اوقات 170 الی 200 هست و برای گیم آنلاین مشکل خاصی ندارم ( برای گیم آنلاین زدن پینگ مهمه نه سرعت ) ولی آپدیتها تا دانلود بشه چون سرعت پایینه پیرت میکنه و زمانش خیلی طولانی میشه .

از دیجی کالا نخر . من وقتی میخواستم بخرم اول زنگ زدم اونجا گفتم ریجن و تاریخ ساخت دستگاه بگید گفتند نمیگیم ! ادب برخورد با مشتری ندارن ! قیمتشون هم بالاست . یه سر به پرشین تولز بزنید اونجا وارد کننده های عمده هستن که هم مشخصات جزیی مثل ریجن و تاریخ ساخت رو میگن هم یه جورایی قیمت کف بازار هست تقریبا . من خودم از اونجا خریدم .
در مورد اینترنت هم اتفاقا من هم 256 مخابرات دارم . پینگ من اکثر اوقات 170 الی 200 هست و برای گیم آنلاین مشکل خاصی ندارم ( برای گیم آنلاین زدن پینگ مهمه نه سرعت ) ولی آپدیتها تا دانلود بشه چون سرعت پایینه پیرت میکنه و زمانش خیلی طولانی میشه .
سلام
منم دقيقا همينكارو كردم و از ديجي كالا نخريدم و از يكي از فروشنده هاي پرشين تولز گرفتم...ديشب گذاشتم اپديت بشه روي 16 درصد موند و ديگه جلو نرفت!! از طرفي فروشنده گفت بهتره افلاين اپديت نكني حالا موندم با اين آپديت 900 مگي و اين اينترنت 256 لاكپشتي چه كنم؟

کمک

اقا یه سوال فنی من وقتی یهAchievements در xbox one ازاد میکنم یه سری امتیازایی مانند 20 و 50 تایی میده و اینا با هم جمع میشه من تا حالا 2000g جمع کردم میخواستم این امتیاز ها چه کاربردی دارند لطفا توضیح دهید

دوستان نمیدونم چیکار کنم لطفا کمک کنین
صبح از بازی اومدم بیرون الان هر کاری میکنم نمیره تو بازی
آنیستال کردم دوباره نصب کردم بازم نمیره یعنی تا اولش میره وارد بازی نمیشه
تورو خدا کمک همه سیوام اوتوه یه بارم اینجوری شد رستور فکتوری کردم درست شد
[MENTION=100386 [MENTION=17649]@@@[/MENTION][/MENTION] [MENTION=100386 [MENTION=17649]@@@[/MENTION][/MENTION] [MENTION=100386 [MENTION=17649]@@@[/MENTION][/MENTION [MENTION=17649]@@@[/MENTION]

The trouble with wanting something
is the fear of losing it, or never getting it.
The thought makes you weak...

اقا یه سوال فنی من وقتی یهAchievements در xbox one ازاد میکنم یه سری امتیازایی مانند 20 و 50 تایی میده و اینا با هم جمع میشه من تا حالا 2000g جمع کردم میخواستم این امتیاز ها چه کاربردی دارند لطفا توضیح دهید
به هیچ دردی نمیخورن.
فقط جنبه تشویق دارن.همین...

الان انحصاری های کذوم دستگاه بهتره؟
این یه موضوع کاملا سلیقه ایه دوست عزیز...باید ببینی به چه سبکی علاقه داری و تو اون سبک بررسی کنی ببینی کدوم یکی از این دو کنسول بازیهای انحصاری بهتری دارن؟ مثلا تو ژانر ریسینگ مایکروسافت موفق تر بوده با سری فورزا بازیهای دیگه هم به هرحال هرکدوم از این دو کنسول بازیهای انحصاری خاص خودشونو دارن باید ببینی سلیقه ات با کدوم سازگارتره؟

الان انحصاری های کذوم دستگاه بهتره؟
الان تقریبا میشه گفت انحصاری های وان بهتر بوده!چرا چون وان نسبت به 4 تو سال 2014 انحصاری بیشتر داشته و متای چندتای آخری هم خیلی خوب بود!!!
مثل sunset , thmcc , forza horizon 2
حالا اگه مثلا اینجور انحصاری ها بیشتر بابِ میلت و مثلا طرفدار gears of war و halo هستی و مثل من از quantum break خوشت اومده وان بگیر (البته اگه قصد خرید داشته باشی)
اگرم مثلا فنِ آنچارتد و tlou هستی , پی اس 4 بگیر چون 2015 هم قراره بازی هایِ شاخی واسه پی اس 4 عرضه بشه مثل the order 1886 و bloodborne
البته little big planet 3 هم فک کنم تو این چند هفته ی آخره 2014 ریلیز میشه!که به نظرم انحصاری باحالی هست:d
کلا بحث انحصاری ها سلیقه ای هست نمیشه گفت کدوم بهتر بوده یا هست!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or