RaZoR00224
کاربر سایت
دوست عزیز همه ی بازی هایی که شما نام بردی ماله زمان لانچ بوده الان همونجوری که میتونی ببینی ONE خودش رو به PS4 رسونده !!
در کل شما هرچیزی که دوست داری بخر از کسی هم نخواه متقاعدت کنه که کدوم کنسول بهتره چون مطمئن باش اگه خوده شرکت سازنده ( که بیشترین تلاش رو تو این زمینه میکنه ) نتونسته کسه دیگه هم نمیتونه !!
- - -ویرایش - - -
دوست عزیز همه ی بازی هایی که شما نام بردی ماله زمان لانچ بوده الان همونجوری که میتونی ببینی ONE خودش رو به PS4 رسونده !!
در کل شما هرچیزی که دوست داری بخر از کسی هم نخواه که متقاعدت کنه که کدوم کنسول بهتره چون مطمئن باش اگه خوده شرکت سازنده ( که بیشترین تلاش رو تو این زمینه میکنه ) نتونسته کسه دیگه نمیتونه !!
از دیجی کالا نخر . من وقتی میخواستم بخرم اول زنگ زدم اونجا گفتم ریجن و تاریخ ساخت دستگاه بگید گفتند نمیگیم ! ادب برخورد با مشتری ندارن ! قیمتشون هم بالاست . یه سر به پرشین تولز بزنید اونجا وارد کننده های عمده هستن که هم مشخصات جزیی مثل ریجن و تاریخ ساخت رو میگن هم یه جورایی قیمت کف بازار هست تقریبا . من خودم از اونجا خریدم .سلام
اقا اين اكس باكس 1 بجز ريجن 1 و 2 ريجن ديگه اي هم ازش تو بازار هست؟ من حقيقتش ميخواستم از دي جي كالا بگيرم اينا هم فقط ميدونن كه كنسولي كه ميفروشن توليد 2014 ــه و از ريجنش اطلاعي نداشتن! منم نگرانم كه مبادا ريجن 3 بفرستن براي من
پ.ن: من با اين اينترنتم با توجه با صحبت هاي دوستان بهتره اصلا انلاين نشم در اينده:d 256 نامحدود دارم از مخابرات...
باندل کال ارزش 100 یورو اضافی داره؟ به جاش میتونم با کینکت به همراه بازی فیفا بخرم 499![]()
سلاماز دیجی کالا نخر . من وقتی میخواستم بخرم اول زنگ زدم اونجا گفتم ریجن و تاریخ ساخت دستگاه بگید گفتند نمیگیم ! ادب برخورد با مشتری ندارن ! قیمتشون هم بالاست . یه سر به پرشین تولز بزنید اونجا وارد کننده های عمده هستن که هم مشخصات جزیی مثل ریجن و تاریخ ساخت رو میگن هم یه جورایی قیمت کف بازار هست تقریبا . من خودم از اونجا خریدم .
در مورد اینترنت هم اتفاقا من هم 256 مخابرات دارم . پینگ من اکثر اوقات 170 الی 200 هست و برای گیم آنلاین مشکل خاصی ندارم ( برای گیم آنلاین زدن پینگ مهمه نه سرعت ) ولی آپدیتها تا دانلود بشه چون سرعت پایینه پیرت میکنه و زمانش خیلی طولانی میشه .
به هیچ دردی نمیخورن.اقا یه سوال فنی من وقتی یهAchievements در xbox one ازاد میکنم یه سری امتیازایی مانند 20 و 50 تایی میده و اینا با هم جمع میشه من تا حالا 2000g جمع کردم میخواستم این امتیاز ها چه کاربردی دارند لطفا توضیح دهید
الان انحصاری های کذوم دستگاه بهتره؟
این یه موضوع کاملا سلیقه ایه دوست عزیز...باید ببینی به چه سبکی علاقه داری و تو اون سبک بررسی کنی ببینی کدوم یکی از این دو کنسول بازیهای انحصاری بهتری دارن؟ مثلا تو ژانر ریسینگ مایکروسافت موفق تر بوده با سری فورزا بازیهای دیگه هم به هرحال هرکدوم از این دو کنسول بازیهای انحصاری خاص خودشونو دارن باید ببینی سلیقه ات با کدوم سازگارتره؟الان انحصاری های کذوم دستگاه بهتره؟
الان تقریبا میشه گفت انحصاری های وان بهتر بوده!چرا چون وان نسبت به 4 تو سال 2014 انحصاری بیشتر داشته و متای چندتای آخری هم خیلی خوب بود!!!الان انحصاری های کذوم دستگاه بهتره؟