همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

با سلام

می خواستم من رو در مورد خرید کنسول بازی راهنمایی کنید چون اولین بار هست که می خوام کنسول بازی بگیرم و در انتخاب بین ps4 و xbox one گیر کردم و در مورد هر کدام در اینترنت و این فروم تحقیق کردم هرکدام مزایا و معایبی دارند اگه میشه من رو در این مورد راهنمایی کنید. در مورد بازهای هر دو کنسول هم از نظر راحتی در خرید آنها و موارد دیگر هم اگه میشه توضیح بدید.
خیلی ممنون

1. لاگین شو
۲. به قسمت Settings برو
۳. گزینه ی My Home XBOX رو انتخاب کنن
ببین چی میاد.
در ضمن، شما این بازی رو با کسی شریکی گرفتی؟ اگه شریکی گرفتی، شما بازی رو خریداری کردی یا دوستتون؟
این شد
مال یکی بود دادش به من خودش خریده بود

با سلام

می خواستم من رو در مورد خرید کنسول بازی راهنمایی کنید چون اولین بار هست که می خوام کنسول بازی بگیرم و در انتخاب بین ps4 و xbox one گیر کردم و در مورد هر کدام در اینترنت و این فروم تحقیق کردم هرکدام مزایا و معایبی دارند اگه میشه من رو در این مورد راهنمایی کنید. در مورد بازهای هر دو کنسول هم از نظر راحتی در خرید آنها و موارد دیگر هم اگه میشه توضیح بدید.
خیلی ممنون
PS4 نسیتا راحت تر و ارزون تره! به نظر من شما ببین با انحصاری وان بیشتر حال میکنی یا 4... از نظر قابلیت های مالتی مدیا هم وان سر تره!و...#:-s:d

دوستان سلام کسی بازی رایگان این ماه رو دانلود کرده ارزش دانلود کردن داره ممنونم
اگه گلد داری که بازی بدی نیست، البته حوصله میخواد چون سخته :دی حجمش هم زیر 500 مگ هست. ولی اگه به خاطرش بخوای گلد بگیری ارزشش رو نداره. Chariot هم هنوز واسه اعضای گلد مجانی هست.

این شد
مال یکی بود دادش به من خودش خریده بود

احیانا زیاد با این گزینه ( my home xbox ) ور رفتید و شاید هوم دوستتون به کس دیگه ای واگذار شده :-s و در صورت گرفتن هوم دوست تون , متاسفانه دیگه نمی تونید از این بازی استفاده کنید تا دوباره بهتون هومش رو بده و تا یک سال نمی تونید از بازی ها بر روی کنسول خودتون برای اشتراک با دیگران استفاده کنید.:( ولی می تونید از بازی های دیگران استفاده کنید.:bighug:

دوستان توجه کنید که گزینه my home xbox در واقع اصلا مربوط به شما نمی شه و با زدن این گزینه و سایر زیر شاخه هاش دارید بازی های خودتون رو به خودتون می دید :">

آخرین ویرایش:
منظورتونث متوجه نشدم یعنی مشکل حل شد؟
نه مشکلم حل نشد عکس از هوم ایکس باکس گرفتم هچی نشد:(
احیانا زیاد با این گزینه ( my home xbox ) ور رفتید و شاید هوم دوستتون به کس دیگه ای واگذار شده :-s و در صورت گرفتن هوم دوست تون , متاسفانه دیگه نمی تونید از این بازی استفاده کنید تا دوباره بهتون هومش رو بده و تا یک سال نمی تونید از بازی ها بر روی کنسول خودتون برای اشتراک با دیگران استفاده کنید.:( ولی می تونید از بازی های دیگران استفاده کنید.:bighug:

دوستان توجه کنید که گزینه my home xbox در واقع اصلا مربوط به شما نمی شه و با زدن این گزینه و سایر زیر شاخه هاش دارید بازی های خودتون رو به خودتون می دید :">

من پروفایلشو دارم میتونم از سایت ایکس باکس بازی رو برگردونم

نه مشکلم حل نشد عکس از هوم ایکس باکس گرفتم هچی نشد:(

من پروفایلشو دارم میتونم از سایت ایکس باکس بازی رو برگردونم

بله با هماهنگی وارد پروفايل بشید و گزینه my home xbox و make my home xbox رو یه بار بزنید ، یه انجمن درباره لاینسس هست که می توانید مطالعه کنید.

آخرین ویرایش:
بله با هماهنگی وارد پروفايل بشید و گزینه my home xbox و make my home xbox رو یه بار بزنید ، یه انجمن درباره لایسنس هست که می توانید مطالعه کنید.

انجمن لايسنس كه زدن خيلي خوب توضيح داده نشده يكي كامل تر بره توضيح بده ببينيم بخريم شريكي يا نه

انجمن لايسنس كه زدن خيلي خوب توضيح داده نشده يكي كامل تر بره توضيح بده ببينيم بخريم شريكي يا نه

انجمن خوبیه ، اگر نبود ما هیچ اطلاعی درباره ی این کاربرد نداشتیم ( و البته تقریبا هیچ اطلاعی چون بالاخره به سود مایکروسافت نیست و طبیعتا یه کاربر ایکس باکس شاید اصلا از وجود همین چیزی تا پایان نسل هشت با خبر نشه و توضیح کاملی از مایکرو هم ارائه نشه)
من هم از شایان اطلاع یافتم درباره ی لاینسس:) ، ازش خواهش می کنم که اگر توضیحی باید اضافه بشه اضافه کنه .

انجمن خوبیه ، اگر نبود ما هیچ اطلاعی درباره ی این کاربرد نداشتیم ( و البته تقریبا هیچ اطلاعی چون بالاخره به سود مایکروسافت نیست و طبیعتا یه کاربر ایکس باکس شاید اصلا از وجود همین چیزی تا پایان نسل هشت با خبر نشه و توضیح کاملی از مایکرو هم ارائه نشه)

اتفاقا اين به نفع ماكرو هست
به ضرر بازيسازاست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or