همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان من بتلفیلد 4 رو دیجیتالی دارم الان میخوام برم بازی کنم میگه دیسک بذار کسی میدونه باید چیکار کنم؟
بازی هایی که به صورت دیجیتالی خریدی، نمی تونی آفلاین بازی کنی و حتما باید آنلاین باشی تا اجرا بشه.
اگر هم آنلاین امتحان کردی و این ارور داده، یک بار کنسول به صورت کامل خاموش کن و دوباره امتحان کن.

...........
ولي من فورزا رو ديجيتالي خريدم و افلاين هم ميزنم
درسته، این نکته فراموش کردم. پروفایل که بازی ها روی اون خریداری شدن، روی کنسول Home به صورت آفلاین هم اجرا میشه.
Yes but ONLY if you set the xbox one as your home console

آخرین ویرایش:
بازی هایی که به صورت دیجیتالی خریدی، نمی تونی آفلاین بازی کنی و حتما باید آنلاین باشی تا اجرا بشه.
اگر هم آنلاین امتحان کردی و این ارور داده، یک بار کنسول به صورت کامل خاموش کن و دوباره امتحان کن.

ولي من فورزا رو ديجيتالي خريدم و افلاين هم ميزنم

آنلاین میکنم اما بازم میگه دیسک بذار:(

...........

درسته، این نکته فراموش کردم. پروفایل که بازی ها روی اون خریداری شدن، روی کنسول Home به صورت آفلاین هم اجرا میشه.

نشد کنسول رو خاموش کردم دوباره روشن کردم آنلاین کردم با پروفایل خریداری شده اما بازم میگه دیسک بذار:(آخه مگه میشه همچین چیزی؟:|

...........

بهرام خان من فیفا ۱۵ رو دیجیتالی رو کنسول خودم خریدم ولی تا آنلاین نباشم اجرا نمیشه.

نشد کنسول رو خاموش کردم دوباره روشن کردم آنلاین کردم با پروفایل خریداری شده اما بازم میگه دیسک بذار:(آخه مگه میشه همچین چیزی؟:|

خونسردیت رو حفظ کن امیر خان.
شما دقیقاً با چه اروری مواجه میشی؟ مطمئنی کنسول به اینترنت متصله و دقیقاً با همون پروفایلی که خرید کردی بازی رو اجرا میکنی؟! این خاموش و روشن کردن های الکی هم ربط و فایده ای نداره الکی کنسول رو خاموش روشن نکن.
بعد شما بازی رو دانلود کردی؟ از طریق خود کنسول؟
- - -ویرایش - - -

سپاس فراوان

خونسردیت رو حفظ کن امیر خان.
شما دقیقاً با چه اروری مواجه میشی؟ مطمئنی کنسول به اینترنت متصله و دقیقاً با همون پروفایلی که خرید کردی بازی رو اجرا میکنی؟! این خاموش و روشن کردن های الکی هم ربط و فایده ای نداره الکی کنسول رو خاموش روشن نکن.
بعد شما بازی رو دانلود کردی؟ از طریق خود کنسول؟
- - -ویرایش - - -

سپاس فراوان

آره آنلاینم از پروفایل خودم دان کردم کار میکرد توی چند روز پیش نمیدونم چرا اینطوری شد:(
اینم عکسش

آره آنلاینم از پروفایل خودم دان کردم کار میکرد توی چند روز پیش نمیدونم چرا اینطوری شد:(
اینم عکسش

1. لاگین شو
۲. به قسمت Settings برو
۳. گزینه ی My Home XBOX رو انتخاب کنن
ببین چی میاد.
در ضمن، شما این بازی رو با کسی شریکی گرفتی؟ اگه شریکی گرفتی، شما بازی رو خریداری کردی یا دوستتون؟

آقا من میخوام گلد بگیرم بازی فری این ماه چیه ارزش داره بگیرم چون چند تا بازی دارم فعلا
[MENTION=100386 [MENTION=17649]@@@[/MENTION][/MENTION] [MENTION=100386 [MENTION=17649]@@@[/MENTION][/MENTION] [MENTION=100386 [MENTION=17649]@@@[/MENTION][/MENTION [MENTION=17649]@@@[/MENTION]

The trouble with wanting something
is the fear of losing it, or never getting it.
The thought makes you weak...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or