همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان ماکروسافت مشکلی با ایران نداره ؟؟

و اینکه این کنسول موقع بازی صدای فن و نویزش چطوره و همچنین گرماش و خرابیش ؟

و من پست اول رو خوندم آپدیت نیستش ؟ و نوشته که ماکروسافت نمیشه بازی که روی یک کنسول میره رو بدی به کس دیگه ؟؟

کنسول ریجن دو توی بازار نیست ؟؟

راستی این دایرکس 12 براش میاد و اینکه این دایرکس 12 برای ps4 قابل استفاده نیست ؟ واقعا تاثیری هم داره ؟

و سوال اخر آیا هر روز باید وصل شد به اینترنت وگرنه نمیشه بازی کرد ؟؟؟

چه مشکلی هر کی گفته شرو ور گفته فقط گاهی ارتباط با سرور سخت میشه برا آپدیت اینا که آفلاین باید آپدیت کنی
من صدایی نشنیدم که اذیت کنه بازی رو هم بازی کن به هرکی خواستی بخر یا بفروش چرته این حرفا
نیاز به نت نداره برا آفلاین فقط باید با اکانتت یه بار بری تو بازی اکانتتو بشناسه

The trouble with wanting something is the fear of losing it, or never getting it. The thought makes you weak...

از وقتی که با مبین نت وصل شدم یبار هم ارور (0x8004804E ) نداده.

حالا ی سوال: این ارور مربوط به ISP هست یا به مودم یا اکسز پوینت مربوطه؟ rabti ne be isp dare na ba chiz dige ! security profile download nashode :) va shoma nmitonid sign in bashid ta zamani ke kamal download bashe!
uuppp

نوشته شده توسط °[•.•]°;3516715:

یعنی هربار برای ساین-این شدن نیاز به دانلود security profile هست؟ خب چرا با مبین نت راحت ساین-این میشه ولی با isp خودم(آلفانت) نمیشه :| گیج شدم والا، نته داریم؟ والا با این نوناشون :D

دوستان من قصد خرید Xone داشتم
راستش اول بین ارتقا سیستم و وان مونده بودم که تصمیم گرفتم وان بگیرم
الان موندم ببینم قیسمتش از اینی که هست تا بهمن ماه ارزون تر هم میشه؟
و کلا راضی هستین دوستان؟:D

دوستان من قصد خرید Xone داشتم
راستش اول بین ارتقا سیستم و وان مونده بودم که تصمیم گرفتم وان بگیرم
الان موندم ببینم قیسمتش از اینی که هست تا بهمن ماه ارزون تر هم میشه؟
و کلا راضی هستین دوستان؟:D

عاليه
فقط حتما محلت تست بگير از فروشنده

بله، باید اسپیکر رو به تلویزیون وصل کنی.:d

نه آخه من با مانيتور بازى ميكنم و هيچ جايى نداره تا پورتاى اسپيكرو بهش وصل كنم ميخواستم ببينم هيچ راهى وجود نداره؟؟ چون كيفيت صداى بلندگو هاى مانيتور خيلى خوب نيست

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام و عرضه خسته نباشید من میخام کنسول نسل جدید بخرم هیچ در موردشون نمیدونم چوم نسل قبلیرو داشتم 360 داشتم چند تا سوال داشتم
1. برای بازی کزدن با x.one به اینترنت نیازه توجه من اصلا انلاین بازی نمیکنم فقط بخش single player بازیهارو بازی کنم
2. الان بخرم بهتره یا موقعی که کپی خور میشه میگن موقعی که کپی خور بشه قیمتش 2 برابر میشه اصلا کپی خور میشه
مرسی که سوالای ابتدایی پرسیدم خیلی از صفحاتو گشتم ولی جوابمو پیدا نکردم

سلام و عرضه خسته نباشید من میخام کنسول نسل جدید بخرم هیچ در موردشون نمیدونم چوم نسل قبلیرو داشتم 360 داشتم چند تا سوال داشتم
1. برای بازی کزدن با x.one به اینترنت نیازه توجه من اصلا انلاین بازی نمیکنم فقط بخش single player بازیهارو بازی کنم
2. الان بخرم بهتره یا موقعی که کپی خور میشه میگن موقعی که کپی خور بشه قیمتش 2 برابر میشه اصلا کپی خور میشه

1- خیر نیازی به اینترنت نیست
2-هنوز مشخص نیست کپی خور میشه یا نه ولی با توجه به فروشنده های منصف اگه کپی خور شه معمولن قیمت نجومی تر میشه

1. نیاز به نت نیس ولی هربار برای ساین-این شدن به نت نیاز داری
2. احتمال کپی خور شدن خیلی ضعیفه ولی اگر بشه که قیمت خیلی میره بالا

نه آخه من با مانيتور بازى ميكنم و هيچ جايى نداره تا پورتاى اسپيكرو بهش وصل كنم ميخواستم ببينم هيچ راهى وجود نداره؟؟ چون كيفيت صداى بلندگو هاى مانيتور خيلى خوب نيست

Sent from my iPhone using Tapatalk
بهترین کار اینه که یه هدست استریو بگیری,هم با کیفیتِ هم برا چت کردن و بازی کردن عالیِ و دیگه نگران صدای بازی نیستی!

چند تا سوال :دی
با Gold Trial (همون که قدیما 1 ماهه رو اکانت های جدید میاد، البته نمی دونم الان هم میدن یا نه) میشه بازی های GWG رو گرفت؟ اگه نمیشه، پایین ترین Gold ـی که میشه باهاش بازی ها رو گرفت چیه؟ این Gold هفت روزه جریانش چیه؟ :دی
الان به جز این بازی Viking که تازه اومده، Chariot هم هنوز GWG هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or