همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

بله ، معماری X64 که با نام های X86_64 و X86-64 و AMD64 هم شناخته می شه
درستش اینه که از لفظ AMD64 برای Xbox One استفاده کنیم

یعنی از هر دو معماری میکنه؟اگه از هر دو استفاده میکنه چرا x86؟چون x64 از نظر سرعت بیشتر از x86:-/

- - -ویرایش - - -

خوش قیمت افتاد
دوتا پی اس سه داشتم اوریج یکیش دادم(مشکی اسلیم رو) یه ملیونم سر
ایکس باکس و اداپتور و دو تا بازیشو کینکت گرفتم
فک کنم مشکل سرور باشه که آپدیت نمیکنه باید مثل 360 آفلاین آپدیت کنم
یکی لطف کنه بده بزنیم تنگش ببینیم چی میشه

The trouble with wanting something is the fear of losing it, or never getting it. The thought makes you weak...

اینم آپدیت آفلاین برای شما با آموزش

یعنی از هر دو معماری میکنه؟اگه از هر دو استفاده میکنه چرا x86؟چون x64 از نظر سرعت بیشتر از x86:-/

معماری پردازنده بر اساس AMD64 هست اما AMD64 به گونه ای طراحی شده که از نسل قبل خودش پشتیبانی می کنه
کلا معماری پردازنده های مبتنی بر AMD64 به این گونه هست چیزی نیست که مایکروسافت بخواد حذفش کنه
مثل Sata3 که از Sata2 پشتیبانی می کنه یا USB3 که از USB2 پشتیبانی می کنه و ....

خوش قیمت افتاد
دوتا پی اس سه داشتم اوریج یکیش دادم(مشکی اسلیم رو) یه ملیونم سر
ایکس باکس و اداپتور و دو تا بازیشو کینکت گرفتم
فک کنم مشکل سرور باشه که آپدیت نمیکنه باید مثل 360 آفلاین آپدیت کنم
یکی لطف کنه بده بزنیم تنگش ببینیم چی میشه

The trouble with wanting something is the fear of losing it, or never getting it. The thought makes you weak...
دوست عزیز به دوتا لینک زیر برو فکر کنم یکیش به دردت می خوره. به من که خیلی کمک کرد
آموزش آپدیت کردن Xbox One به صورت آفلاین

آموزش راه اندازی و آپدیت کنسول XBox one به صورت آفلاین

دوست عزیز به دوتا لینک زیر برو فکر کنم یکیش به دردت می خوره. به من که خیلی کمک کرد
آموزش آپدیت کردن Xbox One به صورت آفلاین

آموزش راه اندازی و آپدیت کنسول XBox one به صورت آفلاین
خلاصه بعد کلی کشمکش و مکافات توانستم آپدیت کنم و بعد چندین بار ساین بشم به سرور گرام مایکرو سافت
دد ریسینگ رو گذاشتم شروع کرد به نصب رو 47 درصد وایستاد نوشت 16 گیگ آپدیت میخواد!!!
یعنی چی اونوقت این؟!!
یعنی 16 گیگ دانلود نکنم نمیشه بازیش کرد؟

خلاصه بعد کلی کشمکش و مکافات توانستم آپدیت کنم و بعد چندین بار ساین بشم به سرور گرام مایکرو سافت
دد ریسینگ رو گذاشتم شروع کرد به نصب رو 47 درصد وایستاد نوشت 16 گیگ آپدیت میخواد!!!
یعنی چی اونوقت این؟!!
یعنی 16 گیگ دانلود نکنم نمیشه بازیش کرد؟

نه لازم نیست آپدیت کنی و میتونی بصورت آفلاین بازی کنی.
برای آفلاین شدن هم توی setting/netwrok برو و بعدش گزینه ی go to offline رو بزن.بعد بازی رو نصب کن و لذت ببر.

اره اوکی شد داداش
سوال
این کنسول رو نمیشه عمود گذاشت بازی کرد اخه رو میز جا گیره اخه

خیر:d
خدایی این مایکرو سافت بره تو کار بادی بیلدینگ کارش میگیره
دیروز کنسولو با اداپتور آوردم تا خونه کتفم درد گرفت چرا اینجوری زده سایزشم خیلی بزرگتر از ps4 هست
ولی خدا وکیلی شیکه قیافش :D
انحصاری تا الان چی اومده براش کدومو بگیرم به نظرتون

دیروز کنسولو با اداپتور آوردم تا خونه کتفم درد گرفت چرا اینجوری زده سایزشم خیلی بزرگتر از ps4 هست

Forza 2 , ryse:son of rome, sunset overdrive , dead rising

- - -ویرایش - - -

با سلام
كسي اهل اصفهان هست كه ONE داشته باشه ؟

یک پردازنده خنک تر، کوچکتر، و ارزانتر ظاهرا برای Xbox One در دست ساخت هستش:
Chip designer AMD has developed a smaller, more cost-effective 20nm version of the main processor found in Xbox One, opening the door to a cheaper ‘slim’ version of the Microsoft console. The news comes from the LinkedIn bio of AMD’s senior manager of SOC (system on chip) physical design, as discovered by Mosen from the Beyond3D forums. The entry in question says he “successfully planned and executed the first APU for Microsoft’s Xbox One Game Console in 28nm technology and a cost-reduced derivative in 20nm technology

forza5 forza horizon 2 sunset

دوستان شرمنده سوالم ربطي به اينجا نداره ولي جايي ديگه نبود بپرسم چطور ميتونم تو قسمت فروش بازي تاپيك بزنم اخه انگار بستس نميشه تاپيك زد

ممنون

بخاطر معماری و تهویه خیلی خوبش اینطوری درست شده

دوستان ماکروسافت مشکلی با ایران نداره ؟؟

و اینکه این کنسول موقع بازی صدای فن و نویزش چطوره و همچنین گرماش و خرابیش ؟

و من پست اول رو خوندم آپدیت نیستش ؟ و نوشته که ماکروسافت نمیشه بازی که روی یک کنسول میره رو بدی به کس دیگه ؟؟

کنسول ریجن دو توی بازار نیست ؟؟

راستی این دایرکس 12 براش میاد و اینکه این دایرکس 12 برای ps4 قابل استفاده نیست ؟ واقعا تاثیری هم داره ؟

و سوال اخر آیا هر روز باید وصل شد به اینترنت وگرنه نمیشه بازی کرد ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or