همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان من تا جایی که یادمه قبل این اپدیت 250 مگی وقتی دیسک بازی تو دستگاه بود و دستگاه هم انلاین بود وقتی تو داشبورد بودی به اجبار پیام اپدیت میداد اما الان باید وارد خود بازی بشی تا پیام بیاد و انتخاب بکنی که اپدیتو بگیره یا بیاد بیرون از بازی! من درست فکر میکنم یا قبلا هم همینجوری بود و من یادم نمیاد؟:d

بعد یادمه یکی از دوستان میگفت میشه عکس اچیومنت ها رو بعنوان پس زمینه داشبورد انتخاب کرد! اگر این مورد ممکن هست لطفا بگید چجوری چون خودم گزینه اش رو پیدا نکردم

بعد یادمه یکی از دوستان میگفت میشه عکس اچیومنت ها رو بعنوان پس زمینه داشبورد انتخاب کرد! اگر این مورد ممکن هست لطفا بگید چجوری چون خودم گزینه اش رو پیدا نکردم

با آپدیت ماه نوامبر این قابلیت اضافه میشه :دی

با آپدیت نوامبر این قابلیت برای همه فعال میشه. فعلا فقط برای کسانی که تو طرح preview هستن. ;)

سلام به همه ی دوستان

وقتی که من گلد دارم و از اون استفاده می کنم , همش تو این فکرم:-" که با وجود قابلیت لاینسس , که کسی دیگه ای هم می تونه بدون اینکه به من ضرری برسه ( مثلا از گلد من کم بشه یا حالا هر چیزی ) از اون استفاده کنه خیلی هم خوشحال می شم که یه نفر بر روی لب هاش خندست:bighug: و دوست دارم اون هم استفاده کنه .
و خلاصه دنبال کسی هستم که این همه مهر و عطوفت بینمان جابجا بشه :) یک بازی بی ضرر :-b

چجوری میشه از بازی ویدیو ضبط کرد؟؟اسکرین شات چطور؟؟:-/

کینکت روشن کن بگو xbox record that

- - -ویرایش - - -

دوستان كنترلر سقيد رنگ X1 جدا به فروش ميرسه ؟ يا فقط همراه باندل هست ؟

فعلا فقط رو باندله

- - -ویرایش - - -

سلام به همه ی دوستان

وقتی که من گلد دارم و از اون استفاده می کنم , همش تو این فکرم:-" که با وجود قابلیت لاینسس , که کسی دیگه ای هم می تونه بدون اینکه به من ضرری برسه ( مثلا از گلد من کم بشه یا حالا هر چیزی ) از اون استفاده کنه خیلی هم خوشحال می شم که یه نفر بر روی لب هاش خندست:bighug: و دوست دارم اون هم استفاده کنه .
و خلاصه دنبال کسی هستم که این همه مهر و عطوفت بینمان جابجا بشه :) یک بازی بی ضرر :-b

خیلی با معرفتی پسر خاله اره مشتی:x

- - -ویرایش - - -

با آپدیت نوامبر این قابلیت برای همه فعال میشه. فعلا فقط برای کسانی که تو طرح preview هستن. ;)

همه مارشال

- - -ویرایش - - -

دوستان من تا جایی که یادمه قبل این اپدیت 250 مگی وقتی دیسک بازی تو دستگاه بود و دستگاه هم انلاین بود وقتی تو داشبورد بودی به اجبار پیام اپدیت میداد اما الان باید وارد خود بازی بشی تا پیام بیاد و انتخاب بکنی که اپدیتو بگیره یا بیاد بیرون از بازی! من درست فکر میکنم یا قبلا هم همینجوری بود و من یادم نمیاد؟:d

قبلا هم برای من اول وارد بازی میشد بعدش پیام اپدیت میداد

سلام دوستان من تا ایکس باکس وان خریدم و چیز زیادی ازش بلد نیستم اگه می تونید در مورد دو مسئله ی زیر منو راهنمایی کنید.
1- من به گیفت کارت 50 دلاری خریدم ولی بلد نیستم استفاده کنم ازش یعنی نمی دونم کجا باید رمزش رو وارد کنم ، لطفا راهنمایی کنید
2- یه کارت گلد یک ماهه هم خریدم و از اونم بلد نیستم استفاده کنم لطفا در این مورد هم منو راهنمایی کنید
من نمی دونم چه طوری باید این کارت ها رو وارد حساب کاربری ام بکنم خواهش می کنم کمک کنید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or