همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اگه يه عكس از صفحت بزاري فك كنم بهتر بشه كمك كرد

ye5f07luxs0xznrj5eh9.jpg
nax10g3qmfz93d7fugua.jpg

مال منم خيلي درخشندس وقتي ميارم رو 720p برام عادي ميشه فك كنم مشكل از چشممونه به1080p عادت نداره

خب درخشندگیش به کنار این لبه لبه شدنهای نوشتها با آیکون ها چیه؟من 2تا ایکس وان دارم اون یکی میزارم 720 خوبه نه لبه لبه داره نه درخشندگیش زیاده این یکی رو 720 یا 1080 لبه لبه داره

خب درخشندگیش به کنار این لبه لبه شدنهای نوشتها با آیکون ها چیه؟من 2تا ایکس وان دارم اون یکی میزارم 720 خوبه نه لبه لبه داره نه درخشندگیش زیاده این یکی رو 720 یا 1080 لبه لبه داره
bro ba support xbox.com harf bazan in bande khooda ha ke nmidonn moshkel shoma chiye :(

uuupppp

سلام دوستان چطوری میتونم پروفایل دانلود کنم از کنسولم من ساین اوت میکنم بعد میزنم add new ولی میره برای مراحل پروفایل سازی
کمک فوری!!!!
مشکل حل شد ایمیل پروفایل غلط بود:>
با سلام دوستانی که فیفا15 نسخه وان دارن و خونشون نزدیک یا طرفای امیراباد هست تقضا میشود به مدت یک ساعت دیسک بازیشون رو قرض بدن چون من این بازی رو دیجیتالی گرفتم و دانلودش برام خیلی طول میکشه.یا اگر کسی نیست جایی رو میشناسید که دیتای بازی رو بدن؟متشکرم
:bighug:

آخرین ویرایش:
دوستان قبلنا که بازی رو آفلاین بازی میکردک بعد که به لایو متصل می شدم اچیومنت ها آنلاک میشدن.
الان بعد از آپدیت قبلی که انجام دادم دیگه اچیوها باز نمیشن.
کسی نظری داره؟

دوستان قبلنا که بازی رو آفلاین بازی میکردک بعد که به لایو متصل می شدم اچیومنت ها آنلاک میشدن.
الان بعد از آپدیت قبلی که انجام دادم دیگه اچیوها باز نمیشن.
کسی نظری داره؟

حتمن اچیومنت باز نکردی که نداده دیگه:d:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or