master jons
کاربر سایت
ممنون از کمکت دوست عزیز. یعنی همینطور بذارم بمونه؟ چون بازی رو کامل پاک کردم از اول نصب کردم باز هم توی آپدیت گیر کردتنها راهش اینه که صبر کنی برای منم اینجوری شد
Sent from my SM-N7502 using Tapatalk
ممنون از کمکت دوست عزیز. یعنی همینطور بذارم بمونه؟ چون بازی رو کامل پاک کردم از اول نصب کردم باز هم توی آپدیت گیر کرد
الان ۴ ساعته که منتظر موندم ولی هنوز روی ۱۰۰% مونده از دوستان کسه دیگه چنین مشکلی تو آپدیت بازیها نداشته؟برای منم یه بیست دقیقه ای طول کشید بعدش درست شد
Sent from my SM-N7502 using Tapatalk
منم همین مشکل با titanfall داشتم که یه بار بازی رو Unistall کردم و دوباره install کردم دوباره آپدیت کردم درست شدالان ۴ ساعته که منتظر موندم ولی هنوز روی ۱۰۰% مونده از دوستان کسه دیگه چنین مشکلی تو آپدیت بازیها نداشته؟
جالبه همین کار رو هم انجام دادم بازم مشکل حل نشد فکر کنم باید یه بار دیگه امتحان کنممنم همین مشکل با titanfall داشتم که یه بار بازی رو Unistall کردم و دوباره install کردم دوباره آپدیت کردم درست شد
جالبه همین کار رو هم انجام دادم بازم مشکل حل نشد فکر کنم باید یه بار دیگه امتحان کنم
واسه من همینطور داره از ترافیک اینترنتم کم میکنه شاید مشکل توی اشتباه نشون دادن درصده. دوستان اگه کسی راه حل دیگهای میدونست کمک کنه.برای منم دقیقا این اتفاق برای بازی دستینی افتاد.بازی نصب و اپدیت شد ولی 100% گیر کرده.اپدیت 300 مگ هست.سرعتم هم 40kb
نظر منم همینه.%رو شاید اشتباه نشون میده!چون سرعت کم میشه.همون اولش هم به جای اینکه از 1%شروع کنه میپره رو 26%!!واسه من همینطور داره از ترافیک اینترنتم کم میکنه شاید مشکل توی اشتباه نشون دادن درصده. دوستان اگه کسی راه حل دیگهای میدونست کمک کنه.
ممنون
:-oسلام رفقاي نازم.من xbox fitness رو دان كردم ولي وقتي ميخوام بازي كنم فقط اين نوشته مياد كه حواستون به سلامتي و فشار كاذب باشه:!
![]()
صبر کن این صفحه خواهد رفت. اولین بار که برنامه رو نصب میکنی طول میکشه تا اجرا بشه