capitan milan
کاربر سایت
دوستانی که ریجن 1 خریدن می توننید یک عکس از ترانس 220 به 110 بگذارن درکل موقع خرید ترانس به چه چیزی باید توجه کرد
دوستان نظرتون در مورد این ادپتور چی هست اداپتور ایکس باکس وان _ AC ADAPTOR XBOX ONE
دوستانی که ریجن 1 خریدن می توننید یک عکس از ترانس 220 به 110 بگذارن درکل موقع خرید ترانس به چه چیزی باید توجه کرد
دوستان نظرتون در مورد این ادپتور چی هست اداپتور ایکس باکس وان _ AC ADAPTOR XBOX ONE
داداش نخر اصن از اینا هم عمرش پایینه هم صداش زیاده ترانس بخری بهترهدوستان نظرتون در مورد این ادپتور چی هست اداپتور ایکس باکس وان _ AC ADAPTOR XBOX ONE

مطمئنی؟! کسی بازی هاش رو با تو Share نکرده که بتلفیلد هم داشته باشه؟!بتل تو کنسول بود بدون این که از بازی خارج بشم دیسک رو در اوردم الان چهارمین روزه بتل رو دادم یه بازی دیگه گرفتم در کنارش بتلم دارم بازی میکنم در حالی که بازی رو به صورت دیجیتالی هم خریداری نکردم![]()
مطمئنی؟! کسی بازی هاش رو با تو Share نکرده که بتلفیلد هم داشته باشه؟!
اگر مطمئنی که داری غیرقانونی استفاده میکنی
سورنا جان بپا بنت(Ban) نکنند که کلاً آفلاین شی :
چون اگر هر دو نفرتون هم زمان به صورت آنلاین بازی رو اجرا کنید، احتمالاً مشکل به وجود خواهد آمد.
جدی میگی خیلی عجیب و غریبهبتل تو کنسول بود بدون این که از بازی خارج بشم دیسک رو در اوردم الان چهارمین روزه بتل رو دادم یه بازی دیگه گرفتم در کنارش بتلم دارم بازی میکنم در حالی که بازی رو به صورت دیجیتالی هم خریداری نکردم![]()
داداش نخر اصن از اینا هم عمرش پایینه هم صداش زیاده ترانس بخری بهتره
سلام
خوب ترانس چند وات بگیرم؟ رفتم مغاره الکترونیکی یک ترانس 500 وات بزرگ سنگین داشت که گفت مال یخچال و لباسشویی هست یک کوچکی هم داشت که گفت مال چرخ خیاطی هست ؟ کدامش یگیرم ؟درضمن این ترانس 220 به 110 تبیدل می کن
سلام
خوب ترانس چند وات بگیرم؟ رفتم مغاره الکترونیکی یک ترانس 500 وات بزرگ سنگین داشت که گفت مال یخچال و لباسشویی هست یک کوچکی هم داشت که گفت مال چرخ خیاطی هست ؟ کدامش یگیرم ؟درضمن این ترانس 220 به 110 تبیدل می کن
فیفا رو چرا ولی این رو نه فکر نکنم بن چی کنه مشکل کنسوله من چیکارش کنم که بدون دیسک داره بازی رو اجرا میکنه
دوستان كسي اينجا هست هم ps4 هم xbox one داشته باشه ؟
نه جدا ميگم ميگم كسي پايه هست باهم يكي درميون بخريم ارزونتر در بياد ؟
you have home xbox from LA ghost9810بتل تو کنسول بود بدون این که از بازی خارج بشم دیسک رو در اوردم الان چهارمین روزه بتل رو دادم یه بازی دیگه گرفتم در کنارش بتلم دارم بازی میکنم در حالی که بازی رو به صورت دیجیتالی هم خریداری نکردم![]()