Looking for
کاربر سایت
دوستان برنامه fitness براي شما كار ميده ؟؟ واسه من رو صفحه كه هشدار ميده اگه مريضين انجام ندين گير ميكنه
دوستان برنامه fitness براي شما كار ميده ؟؟ واسه من رو صفحه كه هشدار ميده اگه مريضين انجام ندين گير ميكنه

دوستان ترانستون چند وات هست ( وات نه ولت )
من يه ترانس 220 به 110 ,100 وات خريده بودم وقتي 10 دقيقه بازي ميكردم شروع ميكرد بو بده حالا200 وات گرفتم ديگه بو نميده بنظرتون كافيه نيازي نيست 300 وات بگيرم؟؟
باید 500 وات باشه.سلام دوستان یه سوال
اقا من ریجن اکانتم uk بودش و 3.45 پوند حساب داشتم . رفتم ریجن اکانتم به us تغییر دادم . وقتی میرم تو حسابم مینویسه us هستش ولی اصلا باقی مانده حسابو نشون نمیده((حتی صفر هم نمینویسه)) کسی میدونه باید چیکار کنم؟ حالا اونش به کنار میخوام بدونم الان کارت پوینت us بگیرم بعد Redeem رو بزنم مشکلی پیش نمیاد که؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
پورت های hdmi پشت کنسول یکیش hdmi in هست که شما میتونی چیزهای مختلف مثل (ر س ی و ر) رو به کنسول وصل کنی و تصویر بگیری و پورت دیگه hdmi out هست که فقط به تلویزیون وصل میشه...سلام دوستان من پورت hdmi پشت کنسولم یکیش که وصل میکنم سالمه اما اون یکی پورت تصویر نمیده مشکلی داره؟
دستت درد نکنه ترسیده بودمپورت های hdmi پشت کنسول یکیش hdmi in هست که شما میتونی چیزهای مختلف مثل (ر س ی و ر) رو به کنسول وصل کنی و تصویر بگیری و پورت دیگه hdmi out هست که فقط به تلویزیون وصل میشه...

دوستان من بازي ryse رو تموم كردم ولي هيچي اچيومنت باز نشد چرا ؟؟؟
باید آنلاین بشید تا اچیومنت ها براتون باز بشه .