همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

کمک

وای:((:((

کنسولم از بیخ هنگ کرده !:((

وقتی که می خوام ساین این کنم صفحه یکم تیره میشه و هنگ میکنه و توی فضای داشبورد می مونه و توی بقیه ی اپ ها هم وقتی که می خوام برم توشون روی عکس اپ میمونه و جلو نمیره ( مثلا توی ستینگ روی عکس چرخ دنده گیر می کنه ) :(

:sad:کمکم کنید لطفا :((

وای:((:((

کنسولم از بیخ هنگ کرده !:((

وقتی که می خوام ساین این کنم صفحه یکم تیره میشه و هنگ میکنه و توی فضای داشبورد می مونه و توی بقیه ی اپ ها هم وقتی که می خوام برم توشون روی عکس اپ میمونه و جلو نمیره ( مثلا توی ستینگ روی عکس چرخ دنده گیر می کنه ) :(

:sad:کمکم کنید لطفا :((

والا ببین منم یه مشکلی داشتم اینجا گفتم عجیب بود اما خود به خود خوب شد وان بعضی موقع ها قاط میزنه باید خاموش کنی یکی دو روز خودش خوب میشه اینی که میگی هم برای من پیش اومده چند باری ولی با خاموش روشن کردن خوب شده

سلام.الان چند روزه وقتي ميرم فورزا بازي كنم تا عنوان بندي بازي كه اسم استوديو هست مياد و بعدش ديگه هيچي نمياد.تصوير تو همون حالت سياه ميمونه:(كمك كنيد

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

من از وقتی که آپدیت تایتن فال اومد
ریختم ولی دیگه نمیتونم برم تو بازِی!
هر دفعه که میرم داخل میگه تایتن فال آپدیت میخواد
بعدش هم مینویسه در واز پرابلم ویت آپدیت
نت هم کاملا سالم بود، تست کردم با خود کنسول.
بازی رو هم یک بار دلیت کردم دوباره ریختم، بعدش از نو آپدیت کردم آخرش باز این مدلی شد!
چه کنم؟

سلام ، آقا تو رو خدا کسی اگه تعمیرکار حرفه ای xbox one تو تهران میشناسه بمن معرفی کنه ... خیر سرم برام از او ور کادو اوردن ... دستگاه خرابه ... وقتی میخوام دیسک بازی رو بزارم تو کنسول، دیکسه بازی تا آخر نمیره تو کنسول و نیم سانتش بیرون میمونه ... درست مکش نمیکنه درایوش ... کمک کنید

سلام ، آقا تو رو خدا کسی اگه تعمیرکار حرفه ای xbox one تو تهران میشناسه بمن معرفی کنه ... خیر سرم برام از او ور کادو اوردن ... دستگاه خرابه ... وقتی میخوام دیسک بازی رو بزارم تو کنسول، دیکسه بازی تا آخر نمیره تو کنسول و نیم سانتش بیرون میمونه ... درست مکش نمیکنه درایوش ... کمک کنید
از شانس بده شما درایو کنسول خراب هستش و نمیشه درستش کرد!اگه از جایی خودتون خریده بودید براتون همون فروشنده عوض میکرد
ولی جایی نیست که بتونه درستش کنه.چون تعداد محدودی از کنسول ها درایوهاشون خراب بوده که از شانس شما یدونه از اونا نصیب شما شده!!!

وقتی دیسک رو میدی داخل یه ضربه از بالای کنسول بزن درست میشه!!:d البته این رو با یه سی دی معمولی تست کن !!نه بلوری
x1
این روش رو تو یوتوب گذاشته بودن که جواب داده بود

تو همين حالتي كه در عكس معلومه ميمونه بعد از اسم microsoft studios معرفي ميشه:(
ujy9u5ag.jpg

خوب کسی تعمیرگاهی یا جایی نمیشناسید که تعمیرش کنه؟؟؟

با با منم روز اول همین مشکل داشتم انگاری چیزی جلوشه اجازه نمیده بره داخل درسته؟ داداش یکمی فشار بده دیسک رو رو به جلو یکمی اروم بزن روی همون قسمت درایور میره داخل منم دقیقا چنین کاری کردم مشکلم حل شد بعد از اونم دیگه چنین مشکلی نداشتم

- - -ویرایش - - -

اره..هم قبل ساين اين هم بعدش..جريان چيه؟

منظور بنده زمانی که اینترنت وصل هست وارد بازی میشید؟؟ هم انلاین تست کن هم افلاین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or