همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

خوب خیلی سادست،به دلیل اینکه رزولوشن مانیتورت با رزولوشنی که کنسول میده همخونی نداره،
شما باید بری تو سیتینگ کنسول و قسمت display رزولوشنو تغییر بدی تا درست بشه.
برادر من شما رزولوشن های مختلف و رو تنظیمات کنسول امتحان کن اگر نشد،اونوقت مانیتورتو بصورت دستی تنظیم کن،یعنی لبه ها رو بکش به سمت بالا و کنار.امیدوارم متوجه شده باشی چی گفتم.

ry3u2e4e.jpg

توى اين عكس اگه توجه كنيد بالا و پايين مانيتور سياه هست چجورى ميشه درستش كرد رزولوشنش هم توى بخش ستينگ توى قسمت display ١٦٨٠*١٠٥٠ هست كه دقيقا همون رزولوشن مانيتوره

Sent from my iPhone using Tapatalk

باید در رزولوشن های پایینتر تست کنید و هر کدام تصویر کامل بود آنرا انتخاب کنید. راه حلی از طرف کنسول وجود ندارد.

woooooooooooooooooooooooooooooooow!
i download new update beta for xbox one!
i like this
380mB
sry joon man ban nakonid :)
agha koolan bonyan xbox one to in update jadide taghir karde :o aslan ye vazii shode!
میشه توضیح بدی که چی شده؟ و چه امکاناتی بهش اضافه شده
اگر تونستی این کار رو با عکس انجام بدی خیلی بهتره
ممنون

بااجازه از شایان عزیز متنی رو که بالا نوشتن من فارسیش کردم:

1. بخش Friend کلا عوض شده با گزینه های Friend,Followers,Recent player در یک گزینه خلاصه شدن
2. میتونید درمورد اچیومنت یا ویدیوها و ... حرف بزنید و لایک کنید
3. میتونید در xbox one پست بزارید
4. اگر یک ثانیه دست شما رویه دکمه Guide دکمه لوگوی xbox one باشه دسته شوک خفیفی ایجاد میکنه
5. بازیهای محبوب بین دوستانتان که در 7 روز گذاشته بیشترین بار بازی شدن هم نمایش در میاد
6. در طی 30 روز گذشته بازیهای بیشتر بازی شده شما هم در پروفایلتون نشون داده میشه

tnx masoud:)

1. بخش Friend کلا عوض شده با گزینه های Friend,Followers,Recent player در یک گزینه خلاصه شدن
2. میتونید درمورد اچیومنت یا ویدیوها و ... حرف بزنید و لایک کنید
3. میتونید در xbox one پست بزارید
4. اگر یک ثانیه دست شما رویه دکمه Guide دکمه لوگوی xbox one باشه دسته شوک خفیفی ایجاد میکنه
5. بازیهای محبوب بین دوستانتان که در 7 روز گذاشته بیشترین بار بازی شدن هم نمایش در میاد
6. در طی 30 روز گذشته بازیهای بیشتر بازی شده شما هم در پروفایلتون نشون داده میشه[/QUOTE]

دوستان یک سوال
اون مشکل خرید از لایو واسه ایران هنوز هست یا برطرف شده؟ بعد برای خرید از لایو بدون کردیت کارت الان هیچ راهی نیست ؟به نظرتون از نظر قیمتی( به خاطر تفاوت ارزی که اکانت های اروپا و آمریکا دارن) ارزش داره یک اکانت دیگه بسازم واسه لایو و ریجنش رو آمریکا انتخاب کنم؟

آخرین ویرایش:

سلام دوستان چطوري ميشه هدست رو به دستگاه شناسوند من هر كاري ميكنم تشخيص نميده
و كارايي هدست بيشتر براي كجاست

یعنی چه؟ شما میری تو پارتی هد ست رو وصل میکنی به دسته صحبت میکنی شناسوندن نمیخواد کارایی هم همینه دیگه چت صوتی میکنی با دوستات یا پلیر های دیگه

- - -ویرایش - - -

دوستان یک سوال
اون مشکل خرید از لایو واسه ایران هنوز هست یا برطرف شده؟ بعد برای خرید از لایو بدون کردیت کارت الان هیچ راهی نیست ؟به نظرتون از نظر قیمتی( به خاطر تفاوت ارزی که اکانت های اروپا و آمریکا دارن) ارزش داره یک اکانت دیگه بسازم واسه لایو و ریجنش رو آمریکا انتخاب کنم؟

با همین اموزش توی بخش میتونی خرید کنی یورور هم مقداری گرون تره 25 یا 30 هزار تومن سر هر خرید اگه یورو باشه باید بیشتر بدی

این که میشه پروفایل شخصی خود در لایو پیام گذاشت و ملت بیان لایک کنن و کامنت بذارن دقیقا شده مثل فیسبوک.جالب تر اینکه میشه مطالب همدیگه رو share هم کرد اینم دقیقا مثل فیسبوک:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or