همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان چرا ماکرو کینکت و دسته ی ایکس باکس وان رو برای pc قابل استفاده کرده؟؟؟؟!!!!:( اینجوری که داره پیش میره داره گور ایکس باکس وان رو میکنه:((

اقا من یه سری مشکلات عجیب و غریب دارم،
اول اینکه دستگام اصلا بهم پیغام ابدیت داشبورد نداد ولی یهو دیدم خودش ابدیت کرد تموم شد رفت پی کارش.
دوم اینکه دستگاه رو خاموش میکنم ولی باز میبینم داره از اینترنتم استفاده میکنه!در ضمن بازی ها رو قبلا ابدیت کردم.
سوم اینکه دارم بازی سینگل انجام میدم بازم داره از اینترنتم کم میکنه،اخه این چه مرگشه؟چرل نمیگه داره چیرو ابدیت میکنه؟چرا یه پیغامی چیزی نمیده؟حجمم به فنا رفت... :(

برو قسمت setting تو بخش shoutdown !! اونجا گزینه download automatic رو غیر فعال کن

یه سوال از دوستانی که دستگاه را دارن داشتم
میخوام بدونم دستگاه تا چه مدت که
به طور مداوم روشن باشه داغ نمیکنه؟؟؟

فنی داخل دستگاه وجود داره که هیچ وقت داغ نمیکنه
ماله من که حدودا 8 ساعت روشن بود داغ نکرد

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

quote_icon.png
نوشته شده توسط Captain176

سلام دوستان من یه اکانت microsoft برا بازی رو پی سی ساخته بودم که کشور رو ایران انتخاب کردم الان میتونم کشورش رو تغییر بدم و از همون برا ایکس باکس هم استفاده کنم؟
احیانا کسی نمیخواد جواب بده؟
سوال دومم اینه که من اگه بتونم اکانتم رو USA بکنم و اکانت یوپلی ام انگلیس باشه میشه بازی های یوبی رو با همون اکانت uk بازی کنم دیگه درسته؟

:| با تشکر از همه دوستان بابت توجه فراوان به سوال بنده
یه نفر قصد جواب دادن نداره؟ :|

quote_icon.png
نوشته شده توسط Captain176

سلام دوستان من یه اکانت microsoft برا بازی رو پی سی ساخته بودم که کشور رو ایران انتخاب کردم الان میتونم کشورش رو تغییر بدم و از همون برا ایکس باکس هم استفاده کنم؟

:| با تشکر از همه دوستان بابت توجه فراوان به سوال بنده
یه نفر قصد جواب دادن نداره؟ :|

بله میتونی دوست عزیز برو داخل اکانتت و از قسمت تنظیمات کشور رو تغییر بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or